tatlıda denedim belkide ben bağırsak hareketi gibi düşünüyorum galiba ondanda hissetmiyorum sanıyorumIcten derinden bende hissediyorum hatta ilk saglam tekmesini yada kafasini 2 gun once atti ama bebegin durusu da onemli bence ic karin genisse simdilik hissetmiyor olabilirsin seni anliyorum tedirginsin canim bir iki kasik bal ye sirt ustu uzan hafif gobegine elinle salla dr yaptigi gibi bekle cvp gelcektir uyumuyorsa :)
öyle düşünüp rahtlatmaya çalışıyorum kendimiTakma kafana cnm.daha geçen Dr um söyledi..tam anlamıyla 23.24 haftalardan itibaren sürekli hareketlerini hissedersin dedi..bu zamanlarda 2 gün hissedip 3 gün hissetmediğinde endişelenme demişti çok normalmiş
ilk sayılır erkek hatta erkek çok çabuk hissedilir diyolarendıse etme nettede arastırırsan zaten ılk gebelıklerde 20-22. haftalarda hısedılır yazıyor , ama ılk gebelık degıl se suan hatırlayamadım senın ılk mıydı degılmıydı bırde kız bebekler gec hısedılır dıye bır soylem var ne kadar dogru bılemem cunku ben bayadır hısedıyorum=)
Amin canım anlaşılan benim paşam tembel birazkımı erken kımı gec hısedermıs canım , kımının bebegı sakın kımıın cok hareketlı , erkek - kız bu etkenlerıde goz onune almak lazımmıs , stres yapma kafana takıp Rabbım saglıkla nasıp etsın yavrularımızı
bende yarın bi sorayım diyorum aslında hergün hastanedeyimde ama doktoeada hiç sormadımben de aynen senin gibi kafaya takıyodum, ama 22. haftaya kadar da hissetmemek normal 22. haftada hissetmzsem bi sorarım doktora falan diyodum hatta, sonra geçen hafta bişeler hissetmeye başladım gaz mı hareket mi diye 1--2 gün geçti sonra bi baktım bebekmiş... belki bu hafta belki haftaya hissedersin sen de kafana takma canım
Tamamen katiliyorum arkadasima:)) bi de kizlar ben mi cok cahilim bu konuda tulum zibin citcitli badi filan diosunuz ya hepsi icin gozumde ayni sey canlanio:) biriniz farklarini yazabilir mi37314353 .!.:bende erkek ismi düşünüyorum bu konudaki fikirler beni çok mutlu edeeerrr
Aynen canım o yüzden içime sindire sindire evi geziyorum hazır temizken mis gibi kokarken temizlik çok nankör.ohh mis gibi olmustur evin. gule gule kirletin, kacinilmaz son; ev isi bitmiyor :)
Ya siz nasıl bu kadar detaylı temizlik yapabiliyorsunuz bende mi bi sorun var eve gelir gelmez yemek yiyip hemen uzaniyorum akşam yemeğini hazırlamaya zor kalkiyorum her şeyi anca üstün körü yapabiliyorum darısı benim başımaAynen canım o yüzden içime sindire sindire evi geziyorum hazır temizken mis gibi kokarken temizlik çok nankör.
canım bende hep üstünkörü zaten korkuyorum dip köşe bişey yapamamYa siz nasıl bu kadar detaylı temizlik yapabiliyorsunuz bende mi bi sorun var eve gelir gelmez yemek yiyip hemen uzaniyorum akşam yemeğini hazırlamaya zor kalkiyorum her şeyi anca üstün körü yapabiliyorum darısı benim başıma
Ben cok sinirli bi hamilelik yasiyorum kizlar olur olmadik herseye sinirliyorum oda dagilmis die kizlara kizlara bisi soylemiyor die esime bagiriyorum surekli teror estirmiye basladim evde artik dayanamicak duruma geldi evhalki gecen gun buyuk kizim anne sen bir daha hamile olma dedi her gece yataga yattigimda yarin afettiricem kendimi daha sakin bi gun olacak diyorum ama unutuyorum son 1 aydir boyle insanlar her soyledigi batiyo bana vala esimin sabrida tukenmek uzere tamam hayatim oluruna birak hayatim dio ama nereye kadar bende bi gariplik. Var galiba diger gebeliklerimde de aptal gibi olurdum uffnapsam ki papatya cayi falan icsem mi acaba her seyi birsktim bebek korkacak beni cani sanacak
İşte hayatımın sorusu
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bunu düşünüyorum
Bi annem baksa ben çalışsam diyorum
Ama işim çok uzak 8 e doğru evde oluyorum, annem bize yakın olsa da 4 aylık bebeği nasıl 8 e kadar bırakayım diyorum
4 ay + 6 ay ücretsizi eklemek istiyorum ama yerimi idare eden yok diye izin vermezler
4 + 1 olur en fazla
Ben de genelde kizartyrm baligi hicbi faydasi yok mu yani ?
Ben de genelde kizartyrm baligi hicbi faydasi yok mu yani ?
Canim bende adanadan mersin e gidip geliyordum. 5.5 da çıkıp 8 de evde okuyordum. Evimi mersine taşıdım.
Benim İstanbul içi ama en az o kadar sürüyor
Çıkışım 6 eve varmak 7:30 - 8:00
E bide bebek al bırak olursa yandık
Bende işimi seviyorum yoksa bu kadar yol gelmem
Evet benıde dusunduren o gercekten , kendımızı sureklı dınc tutmalıyız ustelık eve gıdınce bebekle ılgılenıcez ozlıcez ve ozleyecek cok kuzucuklar annelerını daha cok vakıt gecırmek ıstıcez az uyuyacagız Allah yardımcımız olsun..
Evet maalesef hayat koşullaır bizi buna mecbur ediyor
Bir yandanda küçükken çalışayım, aklı erince bari yanında olayım
Okula bırakıp ben alayım tarzı şeyleri düşünüyorum
O zamana konut kredisi de azalmış olur diyorum
Bi de ben evde duramam kendimi bilmiyorum
Küçük bi yer mi açsam ilerde diyorum
Kafamda deli sorular :)
Muhabbette koyu ama mesaim bitti
Herkese iyi akşamlar
Allah çalışan herkese kolaylık versin , ben 1 yıl önce işi bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum yakın zamanda bir mülakatım var herkesin dualarını bekliyorum.Evde olmak çokkk sıkıcı
ılk 6 ay sut ızını derken? bebek 1 yasına gelene kadar süt izini var dıye bılıyorum , Ben onu saatlık degılde gün olarak yada dogum ızınıme ekleyerek kullanabılırım.Dogum izni + süt izni + yıllık izin + ücretsiz izin bu sekılde kullanma ımkanımda var cok sukur.ıns saglıklı oluruz hepımız de bebıslerımızde calısabılırız Allah ın ıznı ıle .evet çalışacağım inşallah. çünkü ilk 6 ay 3 saat süz izni var. tabi özel sektörde zor olabilir. çünkü mesailer daha geç bitiyor
Ben çocuğum bir yaşına girdikten sonra çalışacağım inşallah.Meb de anasınıfı öğretmeniyim eninde sonunda çalışacağım.İkinci dönemi doğum izniyle yaz tatiline kadar kapatacağım inşallah.Önümüzdeki birinci dönem de ücretsiz izin alacağım ikinci dönem çalışmaya başlayacağım.Çocuğum bir yaşına girecek o zaman inşallah Rabbim kısmet ederse
Çok yürüyüş yaptıgımdan herhalde bacaklarım çok ağrıyor.. Bugün dışarı çıktıgımda adım atamaz hale gelmiştim..
daha yukari cikmadi bebisler yani. bazen karnimin altina kemer gibi destek koysam dedigim oluyor, o alt taraftaki agrilardan dolayi :) ama hepimiz benzer seyler yasiyoruz anladigim kadariyla, benim kanama alani da vardi, azalmisti ama bitip bitmedigini de yarin ogrenirim insallah.
İyi Akşamlar hatunlar uzakta çalışanların allah yardımcısı olsun ya çalışmak degilde yol yoruyor insanı.
yarın sabah 10 da ogluşumu ayrıntılı görecegiz inşallah bir sorun çıkmaz içim çok rahat gerçi.ilk ayrıntılıya giren benmi olacagım .
göbek düşmeden niye badi giyilmiyor benim de 2.ama hiç hatırlamıyorum ne kadar giydi iç zıbın
ilk sayılır erkek hatta erkek çok çabuk hissedilir diyolar
banada kız dedı dr ama erken hısettım hala hısedıyorum hareketlerı kızı erkegı yoktur belkıde bılemedım=) bakalım yarın kendı dr umda kızcen olacak dıyecekmı=)
Amin canım anlaşılan benim paşam tembel biraz
bende yarın bi sorayım diyorum aslında hergün hastanedeyimde ama doktoeada hiç sormadım
Ben cok sinirli bi hamilelik yasiyorum kizlar olur olmadik herseye sinirliyorum oda dagilmis die kizlara kizlara bisi soylemiyor die esime bagiriyorum surekli teror estirmiye basladim evde artik dayanamicak duruma geldi evhalki gecen gun buyuk kizim anne sen bir daha hamile olma dedi her gece yataga yattigimda yarin afettiricem kendimi daha sakin bi gun olacak diyorum ama unutuyorum son 1 aydir boyle insanlar her soyledigi batiyo bana vala esimin sabrida tukenmek uzere tamam hayatim oluruna birak hayatim dio ama nereye kadar bende bi gariplik. Var galiba diger gebeliklerimde de aptal gibi olurdum uffnapsam ki papatya cayi falan icsem mi acaba her seyi birsktim bebek korkacak beni cani sanacak
Hayırlı sabahlarr annişlerrr :)
Bugün çok güzel bir gün olsun. Çalışan hamişler fazla yorulmasın benim gibi evde takılan hamişler de fazla sıkılmasın :))
bugün 11:00 de randevumuz var İNŞAALLAH bebeğim bu sefer gösterir ne olduğunu :)
evet canim, demek benzer seyler yasiyoruz. isyerinde ebe arkadasada sormustum, o da pek iyi olmayabilir bu belirtiler dedi. bisey cikmazda icimiz rahat eder insallah.
Neden uyuyamıyorsun canım ?günaydn kızlarrrrrrr yine uykusuz bi gece geçirdim ah bi uyusam şöyle hiç uyanmadan
bende temizlik yapamıyorum sağolsun annem geliyor dip köşe temizliyor haftasonu. bikere sürüge açtım onun haftasına kasık ağrısına hastaneye gittim zatneYa siz nasıl bu kadar detaylı temizlik yapabiliyorsunuz bende mi bi sorun var eve gelir gelmez yemek yiyip hemen uzaniyorum akşam yemeğini hazırlamaya zor kalkiyorum her şeyi anca üstün körü yapabiliyorum darısı benim başıma
bilmiyorum ya sağa sola dönüyorum sürekliNeden uyuyamıyorsun canım ?
günaydın canım aynı durumu bende yaşadım b12 hapını degiştirdim ona bagladım ama sadece 1kaç kere olduGunaydin arkadaslar ben gebeligim boyunca 1 defa bile kusma mide bulantisi yasamadim ama bugun safra kustum bu aylarda acaba normal mi neden olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?