2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlıda denedim belkide ben bağırsak hareketi gibi düşünüyorum galiba ondanda hissetmiyorum sanıyorum

Takma kafana cnm.daha geçen Dr um söyledi..tam anlamıyla 23.24 haftalardan itibaren sürekli hareketlerini hissedersin dedi..bu zamanlarda 2 gün hissedip 3 gün hissetmediğinde endişelenme demişti çok normalmiş
öyle düşünüp rahtlatmaya çalışıyorum kendimi

ilk sayılır erkek hatta erkek çok çabuk hissedilir diyolar

Amin canım anlaşılan benim paşam tembel biraz
bende yarın bi sorayım diyorum aslında hergün hastanedeyimde ama doktoeada hiç sormadım

Aynen canım o yüzden içime sindire sindire evi geziyorum hazır temizken mis gibi kokarken temizlik çok nankör.
Ya siz nasıl bu kadar detaylı temizlik yapabiliyorsunuz bende mi bi sorun var eve gelir gelmez yemek yiyip hemen uzaniyorum akşam yemeğini hazırlamaya zor kalkiyorum her şeyi anca üstün körü yapabiliyorum darısı benim başıma

canım bende hep üstünkörü zaten korkuyorum dip köşe bişey yapamam

Ben cok sinirli bi hamilelik yasiyorum kizlar olur olmadik herseye sinirliyorum oda dagilmis die kizlara kizlara bisi soylemiyor die esime bagiriyorum surekli teror estirmiye basladim evde artik dayanamicak duruma geldi evhalki gecen gun buyuk kizim anne sen bir daha hamile olma dedi her gece yataga yattigimda yarin afettiricem kendimi daha sakin bi gun olacak diyorum ama unutuyorum son 1 aydir boyle insanlar her soyledigi batiyo bana vala esimin sabrida tukenmek uzere tamam hayatim oluruna birak hayatim dio ama nereye kadar bende bi gariplik. Var galiba diger gebeliklerimde de aptal gibi olurdum uffnapsam ki papatya cayi falan icsem mi acaba her seyi birsktim bebek korkacak beni cani sanacak

Günaydın kızlar çok uykum var yaaa şimdi kim gidecek 50 km. Bide bi yol üstüne çalışılacak allah yardımcımız olsun.bu hafta hiç bitmiyor gibi sanki...

Bu ruhsal değişimler normal de aşırısı çevremizi bunaltıyor. Koşturma yorgunluk falan bunlar da senı yıpratmış olabılır. yürüyüş, kitap okuma,sakin müzikler, dua etmek bunlar işe yarayabilir :)

Hayırlı sabahlarr annişlerrr :)
Bugün çok güzel bir gün olsun. Çalışan hamişler fazla yorulmasın benim gibi evde takılan hamişler de fazla sıkılmasın :))
bugün 11:00 de randevumuz var İNŞAALLAH bebeğim bu sefer gösterir ne olduğunu :)

benim de 3.5 ay ücretsiz+2 ay rapor+1 ay bu yıldan sakladığımla birleştirdiim yıllık izinlerimle 6.5 ayı bulacak...
1 yıla tamamlamak isterim aslında, 2 yıl ücretsiz izin hakkımız var da tek maaşla geçinemeyiz...

ingilizce özel ders verip ayda 1000 lira falan kazansam kurtarır anca bir ara özel ders parası desteğiyle araba bile almıştım da ölü sezona denk gelecek yazın da öğrenci bulmam zor olur... şimdiden mi başlasam naapsam bilemedim

Canim bende adanadan mersin e gidip geliyordum. 5.5 da çıkıp 8 de evde okuyordum. Evimi mersine taşıdım.

Allah hepımızın yardımcısı olsun valla.

Ne guzel evınızıde almıssınız hayırlı olsun Allah hayırlısı ıle borcların bıtmesını nasıp etsın.
bende calısmak zorundayım daha dugun borclarımızı oduyoruz(herseyı sadece ıkımız yaptık en bastan berı)nasıpse 2-3 seneye ev alabılırız ıns dıye dusunuyoruz.
buara en lazım zamanda da maaslarımızda bıraz sıkıntı var ıslerde durgun baya hayırlısı..
Isımıde sevıyorum,calıstıgım yerıde ve nerdeyse 9 yıl olacak iş hayatım..
cocugumun gelecegı ıcınde calısmak zorundayım.
bı yer acmak ah hep aklımda var valla nasıp olur ıns sanada banada ısteyen herkesede
Aynı sekılde kendımı bılıyorum evde duramam..
bırde hamılelıkte ısten ayrılan arkadaslarım sımdı bebeklerı 1 yasına geldıler ve dehset dercede calısmak ıstıyorlar cok bunaldıklarını soyluyorlar..

Allah çalışan herkese kolaylık versin , ben 1 yıl önce işi bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum yakın zamanda bir mülakatım var herkesin dualarını bekliyorum.Evde olmak çokkk sıkıcı

aminnn cumlemıze..tam yukarıda yazdım aynı seyı, haklısınız ustelık calısıp ısı bırakmıssınız calısana daha zor evde durmak..

evet çalışacağım inşallah. çünkü ilk 6 ay 3 saat süz izni var. tabi özel sektörde zor olabilir. çünkü mesailer daha geç bitiyor
ılk 6 ay sut ızını derken? bebek 1 yasına gelene kadar süt izini var dıye bılıyorum , Ben onu saatlık degılde gün olarak yada dogum ızınıme ekleyerek kullanabılırım.Dogum izni + süt izni + yıllık izin + ücretsiz izin bu sekılde kullanma ımkanımda var cok sukur.ıns saglıklı oluruz hepımız de bebıslerımızde calısabılırız Allah ın ıznı ıle .

amın ıns nasıp olur ogretmenlık guzel yaa

Çok yürüyüş yaptıgımdan herhalde bacaklarım çok ağrıyor.. Bugün dışarı çıktıgımda adım atamaz hale gelmiştim..

20 dk da bir ara vererek yurunmelı dıye bılıyorum yorma cok kendını.

Ins guzel haberler alırsın bızımlede paylasırsın. kocaman bır kanama alanım vardı benımde cok sukur kapandı senınde bugun kapandıgını ogrenırsın ıns bugun, kasık agrılarım oluyor benımde , dr dınlenınce gecen agrılardan korkma dedı , benım rahımde kasılmalarda oluyordu ondan agrıda oluyordu ama suan kasılma ne durumda bılmıyorum kasık agrısı ayakta bıraz durunca yuruyunce fln oluo dınlenınce gecıo , bebegımı hep kasıklarda hısedıyorum benı durtmelerıde kasıklarda dr hayır asagıda degıl zaten burada olup sonra yukarı cıkacak buyudukce demıstı.

amın hepımızınn..Kesınnlıkle yol yoruyor.. Haberlerını beklıyoruz gelınce hemen yaz

bizede haber ver

Herkesın hamılelıgı hısettıgı farklı canım elbet altında yatan sebeplerde vardır bazen hıc bıse yok derız ama bılınc altımız dolu olur, elınde olmadan oluyor senınde kendını rahatlatıcak bırseyler bulmaya calıs canım gececek hayırlısıyla,ve dua kesınlıkle kılıyormusun bılmıyorum ama sabah namazını da onerırım ozellıkle buyuk ferahlık verıyor ınsanın ıcıne ınan..

Ay ıns gosterır ya ne ınatlar totolarını donuyorlar dimi =) haberlerını beklıyoruz

evet canim, demek benzer seyler yasiyoruz. isyerinde ebe arkadasada sormustum, o da pek iyi olmayabilir bu belirtiler dedi. bisey cikmazda icimiz rahat eder insallah.

e bebek zaten yukarı çıkmadı ki daha en fazla göbek d3eliği hizzasına çıkmıştır yani... doktor da hep aşağılara bakıo ultrasonla, bebek hareketleri de kasıklara yakın yrde... hiç sorun yok bence

herkese günaydın ....kapalı bir hava ile güne merhaba dedik inşallah öğleden sonra açar okulda gezimiz var...

ben ücretsiz izin düşünmüyorum şimdilik ama bakalım o zamana kadar belki fikrim değişir.evde oturmaktan sıkılabilirim ama tabi ben yarım gün çalışıyorum ondan bu rahatlık galiba kızıma 10 aya kadar kendim bakmıştım sonra bakıcı bundada 7 aylık olunca bırakırım diyorum ama nasip ....

bende temizlik yapamıyorum sağolsun annem geliyor dip köşe temizliyor haftasonu. bikere sürüge açtım onun haftasına kasık ağrısına hastaneye gittim zatne

Gunaydin arkadaslar ben gebeligim boyunca 1 defa bile kusma mide bulantisi yasamadim ama bugun safra kustum bu aylarda acaba normal mi neden olabilir acaba
günaydın canım aynı durumu bende yaşadım b12 hapını degiştirdim ona bagladım ama sadece 1kaç kere oldu

Bayanlar merhaba
2014 mart annesi olarak 8 martta bebegimi kucagima aldim insallah kazasiz belasiz hayirlisiyla sizinki de tamamina ersin :) gecen sene bu zamanlar sabahlari kalktigimda yaptigim ilk is foruma girmek oluyordu hazir bebek uyumusken yine bi bakayim dedim çok duygulandim Allah yardimciniz olsun insallah :) merak ettiginiz sormak istediginiz birsey olursa elimden geldigince yardimci olmak isterim sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…