• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım öyle puset alıcam o yüzden ana kucağı almama gerek yok sanırım diye düşünüyorum

Hamak sorunca ana kucağı al dedik aslında
Bebek arabası ile takım oto koltuğuvari bişey alıyosan ne hamağa ne ana kucağına gerke yok bence

bende lıste acılmıyor yaaa bılgı ıslem tarafında kısıtlı bazı yerle benımkıne bakıp atsanıza bana o hafta ıle yazan kısımı =)

suan 18+5 im ama 17+6 yı bılıyorum kac kılo vs fln =)
bende lıste acılmıyor yaaa bılgı ıslem tarafında kısıtlı bazı yerle benımkıne bakıp atsanıza bana o hafta ıle yazan kısımı =)

suan 18+5 im ama 17+6 yı bılıyorum kac kılo vs fln =)
Canım SAT ını söylesene

acaba doktor benimkini yanlış mı ölçtü bende 19+2yim 386 grm dedi ama ben 350diyorum belki fazla ölçmüştür diye kafam karıştı bide bana 20 haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordum
canim zaten 19 haftaliksan 20. haftanin icinde olmus oluyorsun.. yani 19 + 2 mesela 20. hafta sayiliyor..
doktor yanlis ölcmüs olabilirmi bilmiyorum canim ama olabilirde belki birdahaki randevunda tekrar sorarsin..

Bebeğimin kilosunu ben bilmiyorum ultrason kağıdının neresinde yazıyor. Doktor iyi diyor bende merak edip sormadım hiç.

acaba doktor benimkini yanlış mı ölçtü bende 19+2yim 386 grm dedi ama ben 350diyorum belki fazla ölçmüştür diye kafam karıştı bide bana 20 haftanın içindesin dedi ben 19 haftalığım diyordum
Evet 20. Haftadasin yani 19 haftayi tamamlamissin 20. Haftadan 2 gun almissin 20 nin icinde oluyosun

bende aynı fikirdeyim hastane çıkışı havlusu tulumları zıbınları çorapları patikleri beşik şart sonrası zaten gelir fakat ben bebek arabasını doğmadan almak istiyorum

bende aynı fikirdeyim hastane çıkışı havlusu tulumları zıbınları çorapları patikleri beşik şart sonrası zaten gelir fakat ben bebek arabasını doğmadan almak istiyorum

Bence ufoda şart banyo yaparken alt açarken

Arabayla takım alayım diyorum ama sonra alırım belki..
Önce beşik almam lazım

Allah ım hepımıze yardım etsın ıhtıyacımız olan herseyı alalım ıns , bende park yatak alacagım nasıpse park yatakta artık tamamen karar kıldım

bende park yatak alacağım canım kesinlikle çocuk doktoru olan yengem de onu tavsiye etti kendisi bile yeni doğum yaptı park yatak almış .. ufo annemde var hiç kullanmıyorum kömürlükte onu alabilirm canım

Allah ım hepımıze yardım etsın ıhtıyacımız olan herseyı alalım ıns , bende park yatak alacagım nasıpse park yatakta artık tamamen karar kıldım

Amin, ne çok şey lazımmış bi bebeğe yeni anladım ben şahsen
Park yatak ablamda da var kullanışlı gayet büyüklerden almıştı yeğenim 2 yaşında daha da kullanır gibi

Back
X