- 3 Ağustos 2008
- 2.990
- 1.005
- 248
Kızlar heveslik tabi ama bence buna para vermeye gerek yok.halinin üstüne temiz bir bez zaten birsürü oyuncağı olacak.6 aylık olunca da oturur zaten önüne koyarsiniz oyuncaklar i
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar heveslik tabi ama bence buna para vermeye gerek yok.halinin üstüne temiz bir bez zaten birsürü oyuncağı olacak.6 aylık olunca da oturur zaten önüne koyarsiniz oyuncaklar i
pazar günü kahvaltı hazırlıyodum arkadaşımı çağırdım eşiyle kahvaltıya, tabi menü zenginleşti kzıartmalar gözlemeler falan.. sonra meyve saati, sonra başka arkadaşlar da geldi pratik yemekler hazırladım, iki posta bulaşık akşam yine çay meyce derken 11de gittiler ve ben bel ve kalça ağrısından topallıyordum çok bir hazırlık yapmadığım halde.
haftaya da bir misafiim var annem yardıma gelecek sonra da bidaha misafir çağırmıycam artık doğuma kadar, karar aldım
canım maşallah bu kadar misafiri nasıl karşılıyorsun. ben kimseyi davet edemiyorum hem iş hem misafir çok yorucu oluyo hizmet etmesende olmuyo zor valla.
ilk olduğundan galiba çok heves ediyorum bende, çok çok beğenmedikten sonra alasım gelmiyor:) zıbınlara da baktım çok sade ve düzler bende beğenmedim, kimse görmesede olsun ben görüyorum ya:) birde şu çilekli tulum demişin bende bi sitede gördüm bulursam linkini yazarım mutlaka daha güzel birde nası tatlı nası nası bayılırsın ben bayıldım yani, bende alacağım niyet bozuk yani![]()
Benim esimde yikama setini almis eve birakmis mavi takim yapmis merak ediyorum 2 dersim kaldi bitince gorucem plastik sonucta her yerde ayni deyip aldik ama tekstil urunlerini kaliteli alicam onlardan almadim biberon ve emzigi okuldaki kullanan arkadaslar tavsiye etti alman mali iyi dediler bilginizeeYorgan degıl de ben kuvetı fln alacagım , yorganı fln annem gormeden almam=)
yorgan elyafdı galiba yanlıs hatırlamıyorsam elyaf almayın kesınlıkle dıyorlar
Olabilir canım sen nekdarlık oldun canım düşün yani işte ben 20+4üm daha şu 2 haftadır hissediyorum büyük bir ihtimal erkekler geç hissediliyo olabilir canım sen nezaman öğrendin cinsiyetinierkekler daha mı geç hissediliyor acaba benimde erkek.
Bende internetten bakıyorum ama görmeden dokunmadan alasim gelmiyor.gezip alicam ben hayırlısıyla.
hayırlısı canım benim inş.değişmez insan çünkü kendini ona göe alıştırıyo gerçi 15-16 haftalar arası netlik kazanıyo diyolar amaBen 18 e girdim canım bana 12.haftada görünmüyor kız olabilir dedi 16.haftada yanilmisim bu erkek dedi.2.bir doktora gittim oda sormadan erkek dedi.bakalim hayırlısı haktan
sagol cnm gordum ana kucagı gibi bir tek ayakları yok ya o ana kucaklarında bıde uyuyolarmıs ya ondan duruyorum ustunde gercı ne kadar rahat eder uyurken
canım benimde muhtemel tarihim 08/03/2015 gözüküyor ama banada 3 kasım verdilerBenim muhtemel dogum tarihim de seninkiyle ayni bana da 4 kasima tarih verdiler gec degildir ins.
Benzerleri markafoniye gelmişti
Çok beğendiysen takip et al bence içinde kalmasın
LCW de benzeri var da şapkasız ama
http://www.lcwaikiki.com/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/2163152/444411
ben de değişik bişey sanmıştım heryerde varmış meğer:)
ama beğendim, bulunca alıcam bi tane:)
kadifeleri de vardı 0-3 ay için de kışın üşür elbiseyle
bende hissetmiyorum doktor 20 21 e kadar hissetmemen normal dedi bana
canım bebe yağı ve diğer nemlendiriciler hiç işe yaramadı bende sürekli kaşıntı halindeydim ama bu krem çok iyi geldi eczaneye bi sor istersen sakıncası yoksa eğer kullan sendeBende ne sürdümse nemlendiremedim karın bölgesini denesem mi acaba senin kremi.