- 19 Ağustos 2014
- 5.049
- 4.345
- 448
inş bulursunuz canım ortak noktayı.aynen canım valla süper olurdu ayy inş.canım valla ya bizde çağan düşünmüştük sonra nolduysa vazgeçtii:-((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş bulursunuz canım ortak noktayı.aynen canım valla süper olurdu ayy inş.canım valla ya bizde çağan düşünmüştük sonra nolduysa vazgeçtii:-((
gule gule kullan canımhttp://www.n11.com/babylife-70x120-aplikeli-lux-oyun-parki-ozel-visko-yakat-hediye-P15922660
beşik bu.kırmızı aldık.daha doğrusu her şeyi kayınvalidem aldı sağolsun.
ana kucağımız da babylifedan.
beşiği paylaştım canım.ana kucağının aynısı göremedim nette.resımlerını paylas canım fıkrımız olsun
Teşekkürler :)oooo neredeysee herşeyi hazır güle güle kullanın
Hoş buldum ÇekHoş geldin Bitter
İyi yapmışsın bende bi ucundan başlasma devamı gelir inşallah
Hoş buldum Çek
yarım gün tatildi,yarın da tatil.fırsat bu fırsat hemen kayınvalidemle gittik alışverişe.en önemli giysi dolabı kaldı sadece.
sen de bir başlasan gerisi geliyor dediğin gibi.
İdil ece ye bayıldımIsim ben hep Idil istiyordum. Simdi ece de düşünüyorum. Idil Ece veya Elif Ece nasil sizce? Bir de Melisa. Fikirlerinizi bekliyorum
Ohhh sefaniz olsun ne güzel,eşim benim yalniz yürüyüş yapmama izin vermiyor tansiyon probleminden dolayı,zaten kars tada havalar iyice söğüdü hasta olmak istemiyorum,bende evdeyken hareket olsun diye kendime iş buluyorum çok fazla oturmamaya çalışıyorum,zaten isteyken hastalar izin vermiyor oturmamizaBugün yine bol bol yürüyüş yaptım buz gibi havada misss gibi :)
YOKK CANIM BENDE ÇALIŞIYORUM:-(
Ohhh sefaniz olsun ne güzel,eşim benim yalniz yürüyüş yapmama izin vermiyor tansiyon probleminden dolayı,zaten kars tada havalar iyice söğüdü hasta olmak istemiyorum,bende evdeyken hareket olsun diye kendime iş buluyorum çok fazla oturmamaya çalışıyorum,zaten isteyken hastalar izin vermiyor oturmamiza![]()
Bugün nobetciyim sabaha kadar hastane deyim yani,kars çok soğuk çok,allah tan hamileyim de çok fazla usumuyorumÇalışıyosun madem bu günlerde dinlen :)
Ben de eşimle yürüdüm. Burası böyleyle Kars kim bilir nasıl soğuktur ya![]()
Bugün nobetciyim sabaha kadar hastane deyim yani,kars çok soğuk çok,allah tan hamileyim de çok fazla usumuyorum![]()
Ya teşekkür canim. Fikir alis verisi yapmadan karar vermek cok zorİdil ece ye bayıldım![]()
maalesef aynen devam. Dun yolda cikardim. Yanimda surekli poset tasiyorum. Su anda da midem bulaniyorkizlar hala midesi bulanan varmi cunku benimkisi hala devam ediyorve hic hosuma gitmiyorum
![]()