• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 2 gundur ben de baloncuk gibi hareketler hissediyorum. Bebis sanirim :)
Bebisdir bebis :KK46:benimkide beni acayip tekmeliyor,tam bi ise daliyorum varlığını unutuyorum kocaman bi tekme yiyorum içerden.oyyyy kurban olurum ben onun minik ayaklarına :KK68:

Güzelmiş güle güle kullansın kuzucuğun
Bize de yaırn tatil ve kahvaltıya misaifirim var
Yarın çıkamayız da başka gün kısmetse
Aslında ben beşik ve dolap beğendiğim için rahatım teslimat kısa sürer diye düşünüyorum
Beşiği kayınvalidem alacak sanırım, eşime öyle demiş
Dolapta 3 kapılı önerdiler ömürlük gibi kullanır diye
Sağol teyzesi :)
3 kapılı dolap iyi fikir benim de aklımda var.hatta sürgülü bir model beğendim ama odamız çok müsait değil.kafamız karışık bu konuda bakalım ne yapıcaz.

Kızlar doğum konusunu açmak istemiyorum ama bu " Epidural normal doğum " Bana çok mantıklı geldi.
Siz ne düşünüyorsunuz ?
şu kuyruk sokumumu ne oralardan iğne yapılan mı?
görümcem öyle yaptı.sonrasında ağrı kaldı onda.
normal istiyorum bakalım doktorum ne diyecek.sanırım çatının dar veya geniş olması önemliymiş.

BitterKuzucuk BitterKuzucuk güle güle kullanin cicileri park beşiği begendim fiyatida uygunmus:KK52: @glsnn hangi modelden sipariş ettin arabayi:KK54:
tşk ederim Mucizem.aşağı yukarı fiyatlar böyle gibi.
250 lira olsa beşik yatağıyla 350yi buluyor.

Hamiş güzel anneler slm.. Bizim de küçük meleğimiz kız .. Isim olarak YAREN var hep aklımda .. Sizce nasıl .. Yanına başka bir isim olursa ne olabilir ?
Biz de o isme taktik şimdilik kizimiza ayşe yaren diye sesleniyoruz eşim daha iyisini bulana kadar bu olsun dedi alıştık çoktan yaren kulağa kibar geliyor anlamı da güzel

Bebisdir bebis :KK46:benimkide beni acayip tekmeliyor,tam bi ise daliyorum varlığını unutuyorum kocaman bi tekme yiyorum içerden.oyyyy kurban olurum ben onun minik ayaklarına :KK68:[/QUOT

Bu isim evlendiğim sene rüyamda sezaryen yapmışlar, normal niye yaptırmadınız diye serzenişte bulunduğum sırada mızmızlanma ne güzel kızın yaren 'in oldu .. Demişlerdi :)) anlamı da güzel söylenişide öyle .. Bakalım bizim içinde cepte :) başka alternatiflere de açığız ..

kızlar alışverişlere hazirliklara başlanmış galiba, ben henüz bir çöp bile almadim:KK64: ve kafam cok karışık:KK17: bi kere yeni doğmuş bebek ne giyerki, ben cok sikmadan kundak yapmayi düşünüyorum acikcasi, kundagin altina da cok bisey almak gerekir mi sonucta bi aldigini da bir iki aydan fazla giymiyolarmis hemen buyudukleri icin, 40i çıkana kadar kundak yaparim diger esyalar icin de erken degil amaaannn, allak bullak oldum bi de benim okulum bitmedi henuz son yilim, sinavlarim bastiricak bi kac hafta sonra:KK17::KK17:
Artık bebekler dururmuki kundakta.normal kıyafeti giydirip üstüne ince battaniyeler ile hafif sararsın en çok kullanılan önden çıtçıtlı penye ve patikli pantolon.bugün daha ablam dedi yetişmiyor kıyafet 2 günde makine açıyorum.kusması işemesi vs.

Güvenli bebek yastıkları var canım onlardan kullanabılırsın arkadaslarım tavsıye ettı bende alıp kullanıcam cunku bu muhabbet her yerde karsıma cıkıyor cocuk kusmugundan bogulabılır dıe
Ben kızımda çok kullandım.yan yatırmak lazım zaten bebişleri ozaman bogazına geri kaçmaz

Sıradaki alışverişe bunu ekliyim hemen

Çamaşır filesi
Küvet filesi ( Küvet varda filesi yok )
Yan yatma yastığı
Bende küvet için filemi alsam yoksa içine konan sünger gibi bir yatak gördüm ondanmı alsam bilemedim bebek suyun üstünde kalınca üşüyor filenin dezavantajı bu

Bende küvet için filemi alsam yoksa içine konan sünger gibi bir yatak gördüm ondanmı alsam bilemedim bebek suyun üstünde kalınca üşüyor filenin dezavantajı bu
Merhaba dün tv de hamilelik koçu Ayşe Öner den duydum kuvette file önermiyor bebek anne karnında da suyun içinde olduğundan suda kendini anne karnında gibi hissettiğini söylüyor ve üşümemesi anlamındada mantıklı annisler :anneadayı::KK46:

20 gun once bi arkadasim sezeryanla dogum yapti sutu gelmedi cok azmis mecburen mamada verdiler bebege arada gene gogsunu veriyor ceksin sut kanallari acilsin diye ama gogusleri mahvolmus kizin .. Baska bi arkadasim da dogumdan once yaklasik 7. Aydan sonra kullanmaya baslayacagimiz bir krem adı soyledi meme basini guclendiriyormus doguma kadar ayrica temizlemeden emzirilebiliuormus ben alicam bu kremi almak isteyen arkadasim olursa adı purelan

Günaydın kızlar,bayram sevincini yasatmiyor ermenek ten gelen haberler,sabaha kadar dua ettim,müjdeli haberler alırız insallah.sizde dua edin ne olur ayni acıyı tekrar yasamayalim

Back
X