- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.914
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çektirdim birsürü sorun çıktı insallah sizlerin hiç sorunu yokturben daha çektirmedim hala şu pazartesi gelsede allahın izniyle çektirsem bebğin sağlıklı olduğunu öğrensem sen çektirdin demi canı9m
Benimde haftaya perşembe ayrıntılı var nasipse.İnş. bebeklerimiz sağlıklıca doğar.http://www.e-bebek.com/baby-jem-oyun-parki-yatagi-60x120_BJE-89119
ayy kocaman olmuş maşallahbenim de bu cumartesi ayrıntılı'ya randevum var. bakalım o güne kadar seninki kadar olur herhalde benimki de
![]()
O site pahalı ya..
Daha normal bi şey alırım ben. Ama rengi nasıl olmalı emin değilim.Bebek çantası oldugu belli olsun mu yoksa şık bi şey mi olsun ne dersin ?
kızlar bende sırt çantası istiyorum
aynen öyle büyük işe yarar bişey lazımNormal çantacılardan alabilirsin, gözünün çok olmasına bak kafi
Benim klasik siyah sırt çantalarından çok gözlü
Ama kocaman
benim de kocaman Jansport sırt çantam da var omuz çantam da var...
pembe mor bişe alırdım belki extra da eşim taşır genelde, ona uygun renkler bendekiler de b iri kısmızı biri siyah
evet çektirdim birsürü sorun çıktı insallah sizlerin hiç sorunu yoktur![]()
bencede canımmYa hepsi çok çirkin
Şöyle şık bi şey görürseniz haber verin.
Merhaba
Bana da toplamda 3 kez kramp girdi
Sabah krampla uyandım her seferinde gerinirken oldu
Doktora ösyleidm ilaç yazdı da henüz başlamadım
Artarsa başlarım diye elimin altında bulunsun istedim, suya atıp içilenlerden
Bana gerinirken değil bildiğin uyurken girdi ağrısına uyandım , ogün ağrımıyor ama ertesi gün yeri sopayla vurulmuş gibi ağrıyor...
kalsiyum sandoz sanırım , kızımda bende içmiştim. bir dahaki dr kontrolümde sorucam ( tabi hangi dr a gideceğime karar verirsem :) )
beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..aaa nasıl yani canım mesela ne gibi sorunlar çıktı amin canım benim inş.yoktur
Benimkilerde ilk kez bugece kıpır kıpırdılar.ne tarafa yatıcağımı şaşırdım.bi de sanki kasılmam vardı böyle arada sertleşti sanki karnım.biraz çocuklardan biraz korkudan sabah ettim uyuyamadım.bugün kontrolüm var bakalım neler olcak.
beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..
beyninde kist böbreklerinde genişleme bendeki rahime giden kanallarda daralma varmış 26. haftada yeniden çektiricez inşallah düzelir..