• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar... bugün bir hafta daha büyüdük :)
Nedense gece 2,5 ta bir uyandım sabah 6 ya kadar uyuyamadım öyle tv seyrettim durdum sabah olmak bilmedi resmen... şimdi de masa başında uyuyorum akşam kv ile eşim oturma odasının duvarlarını falan silecekler ama bende onlara getir götür yapacak derman yok bilmiyorum napıcaz ama yılmak yok temizlik başladı devam edecek :KK53::KK53:

GÜNAYDIN HANIMLARRR.. KAFAMDA DELİ SORULAR... BENİM BEBEĞİM TÜP BEBEK.. VE HERGÜN KAN SULANDIRICI KULLANIYORUM. NORMAL DOĞUMA MÜSAİTSEM NORMAL İSTERİM DOKTORA O DA 38 E KADAR KONTROLLERİNİ YAPARIZ SONRA ÇATI MUAYENESİNİ YAPARIZ KARAR VERİRİZ DEDİ İLLA SEZERYAN OLMALISIN DEMEDİ... AMA BU KAN SULANDIRICI KULLANANLARA NORMAL DOĞUM ÖNERİLMİYORMU KANAMA FAZLA OLUR DİYE... BENİM GİBİ OLUP TA DOĞURAN VAR MI Kİ... NORMAL DOĞUM FİKRİNE ALIŞTIRMIŞTIM KENDİMİ SEZERYAN OLMA İHTİMALİNİ SEVMEDİM...

32de çıksam da patlardım evde sanki yaa
ya da haftanın 2 günü eminönüne gişder orda doğururdum:)

ama mesela bu hafta çıkmış olsaymışım güzel olurmuş sanki:)

bu cuma çıksam o da güzel olucak bakalım perşembe konuşcam müdürle yap bi güzellik diye

bende sıkılırım diye çıkmadım çıksaydımda evdeki herşeyi yıkar
doğururdum :) eminönüne gitmeyi bir kez daha istiyorum ama korkuyorum
şu su gelir vs meselesinden dolayı..

İnşallahh çok ayakta kalmaktan olmuştur.. görünce moralim bozuldu ayaklarımı ya... parmağımla bastırıyorum içine gömülüyor geri geliyor .. neyse ki sabahtan inmiş biraz ama ayak parmağım acıyor :KK43:
Doğumdan sonra hepsi geçecek. Üzülme, bende kendimi öyle teselli ediyorum ama gerçekten geçecek:KK31:

biz de hiç konuşmadık
ben de net olmadığım için işime geliyo konusunu açmıyorum

sezaryana meğilliyim doktor anlayıp da direk sez demesin diye saklıyorum fikirlerimi:)

cart diye konuşamadan karar veremeden doğurmasak iidir:)

bi da vajinal kültür yapılsa normal yapcaksak

enfeksiyon falan varsa bebeğe bulaşmasın

bu cmt söyliym en iisi
Aynen benim durumumda bu şekilde çatı muayenesinden o kadar tırsıyorum ki ama içim de normal yap diyor. Doktora doğum konusunu açmaya korkuyorum çatı diyecek diye Hiç doğum yapmayacak gibi takılıyorum şuan :KK6:

GÜNAYDIN HANIMLARRR.. KAFAMDA DELİ SORULAR... BENİM BEBEĞİM TÜP BEBEK.. VE HERGÜN KAN SULANDIRICI KULLANIYORUM. NORMAL DOĞUMA MÜSAİTSEM NORMAL İSTERİM DOKTORA O DA 38 E KADAR KONTROLLERİNİ YAPARIZ SONRA ÇATI MUAYENESİNİ YAPARIZ KARAR VERİRİZ DEDİ İLLA SEZERYAN OLMALISIN DEMEDİ... AMA BU KAN SULANDIRICI KULLANANLARA NORMAL DOĞUM ÖNERİLMİYORMU KANAMA FAZLA OLUR DİYE... BENİM GİBİ OLUP TA DOĞURAN VAR MI Kİ... NORMAL DOĞUM FİKRİNE ALIŞTIRMIŞTIM KENDİMİ SEZERYAN OLMA İHTİMALİNİ SEVMEDİM...
Günaydın canım.Sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah.Aslında tüp bebekle elde edilen bebekleri doktorlar çoğunlukla riskli diye normal yapmıyorlar.Kaç tane tüp bebekli tanıdığım varsa hemen hepsi sezeryan oldu.Belki seni de doktor riske atmaz ve sezerya yapar.Ama kan sulandırıcılar sezeryanda da kullanılmaması gerekir diye düşünüyorum.Biz ameliyata girmeden önce hastaya 1-2 gün önceden aspirin vs kestiriyorduk ve İNR vs gibi kan testlerine bakıyorduk kanda pıhtılaşma sorunu falan var mı diye. Zaten kanın çok sıvıysa ilaçtan dolayı sezeryanda da kanama durmaz.Doktorun en iyisini bilir.Gittiğinde konuşursun yine de....

merhaba kizlar dun kontorle gitmistik cok yorgundum yazamadim biraz problemler var bu sefer bebekte canimda sikkindi zaten neyse bebek ters bir pozisyonda duruyor basi yukarida ayaklar asagida birde kordonu bir kez dolasmis...:110: doktor yatma egzersi verdi daha zaman var dedi ama bebek donmezse sezeryan olursun dedi kistinide alirim dedi kordonun dolasmasi pekde onemli degil dedi... martin 4 de cagirdi yine canak olcumu filan yapacak iste... insallah iyi olur herseyimiz...
bu arada iki takim pijama aldim dusuk belli kilot aldim bir tek ic camasirlarim kaldi hic acilmamis terliklerim vardi zaten... bebek icinde annem alisveris yapiyor zaman az kaldi...
33 haftalik ama biraz geri her zaman ki gibi gelisimi 1900 kilomuz bende camis gibi oldum:KK45::KK45::KK45:

Çok güzel olmuş valla eline sağlık. Benimde kırmızı sade bir tacım var onun üstüne takmak istiyorum. Fakat meşakkatli duruyor. Kalıbı ne tür bir yerde buldun yada ne diye satılıyor acaba bende almak istiyorum[/QUOTE
Eminönü de dolaşırken bi tuhafiyede denk geldim.Hatta kız arkadaşım gösterdi de aldık. O gibi yerlerde Makaralı tullere monteli ama tane hesabıyla satıyorlar. Bazılarını metre hesabı satıyorlar bak diğer aldığım parçaları paylaşayım seninle Köpekle olanı bebeğime yenidoğan setine monte edeceğim, çiçekleri kapı süsü, taç, bebek bandı beresi otalarda kullanacağım.

kızlar bişey sorucam mevlütte bu meşhur dağıtılan külah içinde şekerler varyaa
onların kutu olanı çıkmış boş olarak kutu aldım içlerini kendim doldurup bağlıycam
peki içine neler koyabilirim ..

Aynen benim durumumda bu şekilde çatı muayenesinden o kadar tırsıyorum ki ama içim de normal yap diyor. Doktora doğum konusunu açmaya korkuyorum çatı diyecek diye Hiç doğum yapmayacak gibi takılıyorum şuan :KK6:

bence çok fazla stres yapmayalım evet kolay değil diyolar ama
yazılanları okuyorum kimisi de korkulacak bişey yokmuş gibi şeyler söylüyoo.

Çok merak ediyorum bebeğimi ya
kime benziyor,saçı var mı
koklamak istiyorum oyy İkra ile avuncaz artık :KK36::KK37:
ben de öyle nasıl bir şey çıkacak kime benzeyecek ilk bakışmamız nasıl olacak ilk koklaşmamız nasıl olacak o kadar çok merak ediyorum ki... bunları yazarken bile duygulanıyorum off allahım...

merhaba kizlar dun kontorle gitmistik cok yorgundum yazamadim biraz problemler var bu sefer bebekte canimda sikkindi zaten neyse bebek ters bir pozisyonda duruyor basi yukarida ayaklar asagida birde kordonu bir kez dolasmis...:110: doktor yatma egzersi verdi daha zaman var dedi ama bebek donmezse sezeryan olursun dedi kistinide alirim dedi kordonun dolasmasi pekde onemli degil dedi... martin 4 de cagirdi yine canak olcumu filan yapacak iste... insallah iyi olur herseyimiz...
bu arada iki takim pijama aldim dusuk belli kilot aldim bir tek ic camasirlarim kaldi hic acilmamis terliklerim vardi zaten... bebek icinde annem alisveris yapiyor zaman az kaldi...
33 haftalik ama biraz geri her zaman ki gibi gelisimi 1900 kilomuz bende camis gibi oldum:KK45::KK45::KK45:

kordon dolanma çok oluyormuş bu haftalarda

doktor kordon dolanamsı oalbildiği için fln artık haftada bir kontrole çağrıyoruz dedi ben d ekorktum onu araştırdım haftasonu

2-3 kere dolananlar varmış, düğüm olduğunda daha sıkıntılı oluyomuş...

göbek bağının yapısı çocuğa pek zarar vermeyecek bi yapıdaymış....

aman en kötü sezaryan oluverirsin

allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım düzelir inş.sıkma canını ki bebişinde üzülmesin

ben de çatı yapsa bir an önce istiyorum mesela zaten doğurmaya elverişli değilsem boşa düşünüp durmiiim sez mi noraml mi yapiim diye...

ama biyerde de biri yazmış bazren doğumu başlatabildiği için doktoru 38de çatı yapıyomuş die
ne kadar doğru bilmem
doğumu niye başlatsın ki alttan bakmak, ilişkiye girince de doğum başlamalı o zmana

Çok güzel olmuş valla eline sağlık. Benimde kırmızı sade bir tacım var onun üstüne takmak istiyorum. Fakat meşakkatli duruyor. Kalıbı ne tür bir yerde buldun yada ne diye satılıyor acaba bende almak istiyorum

Eklentiler

• 20150106_162513.webp
    20150106_162513.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150106_162458.webp
    20150106_162458.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 20150203_101820.webp
    20150203_101820.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 20150203_101654.webp
    20150203_101654.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150203_101617.webp
    20150203_101617.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 77
kızlar bişey sorucam mevlütte bu meşhur dağıtılan külah içinde şekerler varyaa
onların kutu olanı çıkmış boş olarak kutu aldım içlerini kendim doldurup bağlıycam
peki içine neler koyabilirim ..

küçük fıstıklı lokumlardan olur herhalde

elitte melodide renkli badem şekerleri satılıyo o olabilir ama mevlütte olmayabilir

kuş lokumu vardı rengarenk onlar da basit mi kaçar bilmiorum

sanırım ben de bilmiyomuşum :KK45:

bende de cıkmıstı dr idrar tahliline gerek yok dedi ama ben istedim ozellikle. bakteri cıkmış fitil yazdı bana vajinal ama ben almadım hem zaten kullanamıyorum normalde de hem gebelikte cesaret edemedim 2 hafta sonra gittiğimde tekrar tahlil isticem bol su ile atılıyormus
Tedirgin oldum. Inşallah bana ve bebege zarari yoktur

Back
X