• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın,doğurdum demeyi çok isterdim,ama henüz doğurmadım,gaz Sancısı ve enfeksiyonum varmış bol miktarda,serum yedim bütün gece birde duphalac diye bir şurup vardı ondan içirdiler,gaz woman gibi oldum,,Allah'ıma şükür şimdi iyiyiz,evimize gidiyoruz
Canım kaçıncı haftandasın ? Yakın mı doğum ?

Çok sağol canım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah çocuk cıvıltısıyla dolu mutlu bir yuva.Ama yaşın küçükse hemen bağlatma tüplerini.Belki ilerde tekrar canın ister anne olmayı kim bilir :KK50:Benim yaşım 32 aslında bana da diyorlar ama ben artık kimseyi dinlemeyeceğim bağlatacağım.Allahım bunlara uzun ömür versin inşallah.Yani biz ne yapsak da korunmayı başaramıyoruz:KK49: O yüzden kökten çözüm bize şart oldu:KK76:
Ay maşallah sana ya bende tebrik ediyorum illaki çok zor olmuştur ama ne güzel bucurler Cümbür Cemaat bi ev olmusunuzdur doğum sonrası korunma beni de düşündürüyor inşallah hemen hamile kalmam tekrar

Ay maşallah sana ya bende tebrik ediyorum illaki çok zor olmuştur ama ne güzel bucurler Cümbür Cemaat bi ev olmusunuzdur doğum sonrası korunma beni de düşündürüyor inşallah hemen hamile kalmam tekrar
canım seninle günlerimiz aynıymıs en son kontrolde bebiş kaç kiloydu acaba?

Evi temizlemem lazım ama hiç canim istemiyorum kahvaltıyi bile yeni toplayabildim çalışırken daha enerjikdim neyse ki haftaya okullar açılıyor. Yattıkca insanın yatasi geliyor. Siz de durumlar nasil

GÜNAYDIN HANIMLARRR.. KAFAMDA DELİ SORULAR... BENİM BEBEĞİM TÜP BEBEK.. VE HERGÜN KAN SULANDIRICI KULLANIYORUM. NORMAL DOĞUMA MÜSAİTSEM NORMAL İSTERİM DOKTORA O DA 38 E KADAR KONTROLLERİNİ YAPARIZ SONRA ÇATI MUAYENESİNİ YAPARIZ KARAR VERİRİZ DEDİ İLLA SEZERYAN OLMALISIN DEMEDİ... AMA BU KAN SULANDIRICI KULLANANLARA NORMAL DOĞUM ÖNERİLMİYORMU KANAMA FAZLA OLUR DİYE... BENİM GİBİ OLUP TA DOĞURAN VAR MI Kİ... NORMAL DOĞUM FİKRİNE ALIŞTIRMIŞTIM KENDİMİ SEZERYAN OLMA İHTİMALİNİ SEVMEDİM...
Canım bende kullanıyorum o iğneden geçen doktorumla konuştum doğumu normal yapabilirsin dedi hatta ben aspirinde kullanıyorum ama bizim bebiş ters dönerse normali beklicez.

gunaydın....
senın dogum ne zaman karar verdınız mı?senle aynı gunuz sanırım.ben yarın doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek doktorum
Ya bende bebek rahim çıkışını inceltmeye başlamış geçen hafta doktorum panikleme. Ciğer geliştirici iğne vurdurdu.magnezyyum verdi kesinlikle dinlen sadece yemeğini yapmak ıcın kalk dedi :) çok sukur bu hafta gittim Cok iyi dedi zaten ortalama tarihten 2 hafta önce doğuyor hayırlısı bakalım bu haftada gideceğim kesin bi şey söyler herhalde ama canım biraz ayakta kalayim kasiklarimda hissediyorum kizimi

aslında ben hic bir seyimi kimsenin yapmasını istemiyorum hatta simdiden annem ve kv aynı anda bizde kalırsa ikisini nasıl idare ederim diye dusunuyorum
ikisi de cok yapıcı pozitifler ama cok farklı kültürler en azından okula baslayıncaya kadar 4 5 ay denemeye calışcağım umarım başarırım
aslında en iyisi kendi annenin ilk etapta yanında olması.
bu durumda kayınvalidelerin biraz anlayışlı olması gerekiyor.

Canım sürekli acıkma modu bitiyor mu :) Ben hep mi böyle kalıcam diye merak içindeyim :)
bunu ben de merak ediyorum :)
doğumdan sonra ilk keseceğim şey ekmek olacak.
vitamin ve balık yağının iştahımı arttırdığını ve kilo yaptığını düşünüyorum eşimse ısrarla abur cubur yiyorsun diyor.
hamile değilken de yerdim abur cubur ama 55nin üstüne hiç çıkmadım ki :) şimdi oldum nerdeyse 70

E
aslisi kendi annenin ilk etapta yanında olması.
bu durumda kayınvalidelerin biraz anlayışlı olması gerekiyor.

bunu ben de merak ediyorum :)
doğumdan sonra ilk keseceğim şey ekmek olacak.
vitamin ve balık yağının iştahımı arttırdığını ve kilo yaptığını düşünüyorum eşimse ısrarla abur cubur yiyorsun diyor.
hamile değilken de yerdim abur cubur ama 55nin üstüne hiç çıkmadım ki :) şimdi oldum nerdeyse 70
mzırırken daha cok yıyorsun futursuzca karnında cocuk yok ya nasılsa

Çok sağol canım. Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah çocuk cıvıltısıyla dolu mutlu bir yuva.Ama yaşın küçükse hemen bağlatma tüplerini.Belki ilerde tekrar canın ister anne olmayı kim bilir :KK50:Benim yaşım 32 aslında bana da diyorlar ama ben artık kimseyi dinlemeyeceğim bağlatacağım.Allahım bunlara uzun ömür versin inşallah.Yani biz ne yapsak da korunmayı başaramıyoruz:KK49: O yüzden kökten çözüm bize şart oldu:KK76:
Bende baglatmak ıstedım doktorum ben yapamam yaşın cok genc dedı

Evi temizlemem lazım ama hiç canim istemiyorum kahvaltıyi bile yeni toplayabildim çalışırken daha enerjikdim neyse ki haftaya okullar açılıyor. Yattıkca insanın yatasi geliyor. Siz de durumlar nasil
Al benden de o kadar. 1 hafta nasıl geçti anlamadım. Hiçbir şey de yapmadım doğru düzgün

Back
X