• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hastaneye giderken yanında mutlaka birileri olsun. Ne olur ne olmaz en azından sen odaya geçene kadar bebeği biri takip etsin
Canım işte sadece eşim olur... Aniden çekirge gibi çıkış yaparsam evden :) bizim burda kimsemiz yok.. ne benim ne eşimin..

Allahım güç kuvvet veriyor canım.Ki ben onların sevinçiyle daha bir enerjik oluyorum.6'da evde oluyorum yemeğimi yapıyorum hemen tabi eşim de yardım ediyor mutfakta sağolsun. Masayı kuruyoruz, herkes kendi tabağını getirip götürüyor.Makineye eşim düzüyor.Sonra oyunlar oynuyoruz odanın birisi masa tenisi odası :) Tenis maçı yapıyoruz sırayla.Satranç turnuvamız var, öyle öyle yorgunluğum da gidiyor.Sonra bir bakıyorum saat 11 olmuş.Çocukları uyutup 1-2 sayfa da kitap okuyup uyuyorum.Yarın 7de kalkıp iş için yola çıkıyorum.Hayatımız böyle geçiyor işte :) Hem yaşım 32 kız o kadar da küçük sayılmam :)
Ne güzel çocuklarla zaman geçirmek. Benim eşim bana hiç yardımcı değil ondan belki yetisemiyorum hiç bir şeye oğlum daha küçük. Senin diğer çocuklar büyük belki küçükle oynarlar

:KK54:
Kiz benim de aklimi celdiler yoksa onu da yapmayi düşünmüyodum :)

Ben sadece bebegime birkaç kıyafet aldım bide bir hevesle kece magnet yaptım şimdi olsa yapmazdim herhalde kapi susuymus İkram mis hiç bir fikrim yok pek te anlamam bu işlerden burda yapılanları görünce kendimi biraz kötü hissediyorum.

Kızlar ben şu küçük Kur'anlardan alıp,ya süsleyip ya da yanına bir de tesbih ekleyip hediye vermeyi düşünüyorum mevlütte.tesbih başka bir arkadaşımın fikriydi ama nette araştırın ca benzer şeyler yapıldığını gördüm.
Gibi...
image.webp

Kızlar ben şu küçük Kur'anlardan alıp,ya süsleyip ya da yanına bir de tesbih ekleyip hediye vermeyi düşünüyorum mevlütte.tesbih başka bir arkadaşımın fikriydi ama nette araştırın ca benzer şeyler yapıldığını gördüm.
Gibi... Eki Görüntüle 1399919
Güzel fikir sonuçta mevlüt te dagitacaksin.

Gibi... Eki Görüntüle 1399919

Başka bi arkadasin fikrini calmaya utanmiyor musunuz:KK53::KK53:

işte sezeryan tarihiniz belli olunca belki stres oluyorsunuz ama hiç olmasa hazırlıklarınızı net şekilde yapabiliyorsunuz.. ben çalışıyorum şimdi herkesin sorduğu" ne zaman ayrılıyorsun sen" bende doktor ne zaman ambargo koyarsa o zaman diyorum:) annem gelecek ona bile şu zaman gel diyemiyorum.. artık ben hastaneye geçerim ararım galiba onu.. şehir dışında 2 saatte gelir artık yanıma:) tabi o zamana ben bebeği doğurur 1 saatlik de etmiş olurum:)
bana da sezeryanla doğuracakmışım gibi herkes tarih soruyor.
Diyorum şubatta işte,başı ortası sonu neresinde gelirse kızçe.

Bir grup kursak mı acaba adı GRUPA GEÇ KALANLAR olsun.Valla burası benim için iyi sonuçta tanımadığımız insanlarla burada tanıştık ilk.Fikir alış verişleri de yaptık. Yeri geldi acılara ağladık sevinçlere ortak olduk.Kimse birbirinin zengin mi fakir mi yetim mi öksüz mü olduğunu bilmeden dertleşti.Anne olmanın farkına burayla yeniden ve hep yeniden vardık.YAŞASIN K.KEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Canim cok guzel yazdin. Ben belli bir konuyla alakali bir bilgi verebilirsem yazarim genellikle. Oyle her gun naber kizlar demem ama okuyorum sizleri. Yurtdisindayim, burda dogum yapacagim, yabanciyim...o yuzden tecrubem biraz farkli oluyor. Ama senin yazdiklarini cok begeniyorum, yasin benden kucuk ama tecrubenden dolayi olsa gerek ablamiz olarak goruyorum. Masallah sana, tebrik ediyorum, yorumlarin her zaman cok seviyeli, akilli, yerinde oluyor yani :)

Back
X