• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...
bazen korku geliyo içime ama ben epudral bile istemiyorum Allahım bi avazda kurtarır inşallah, ne kadar az ilaç kimyasal olursa o kadar iyi diyorum, doğada hayvanlar çatır çatır doğuruyo uyuşturun beni acı hissetmim demiyolar diyorum öyle teselli ediyorum kendimi :)) Allahım inşallah nasip ederde normal olarak doğururum

kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
Benimde içimde ukde kaldı sen hepimizi temsilen doğur inşallah.
Bende son zamanda doktorsuz kaldım. Yarın hiç tanımadığım bir doktora gideceğim. Şimdi erken dogumlari da görünce iyice strese bağladım olayı. Keşke önceki sezaryen olmasaydı bende normal doğum isterdim

Senle aynıyız canım bende çalışamaz raporumu alcam inş bu hafta cok sıkıldm artık cunku. o raporu tekrar iş yerine getirmek mi gerekiyor peki. telefonla bildirsek oluyor mu bilgin var mı
muhasebecisine mail atabilirsin iş yerinin cnm, bide muhasebecisiylede sık sık görüş bildirdinizmi sgk ya diye bazıları işleri pek sıkı takip etmiyo öyle sorunlar çıkmasın

bazen korku geliyo içime ama ben epudral bile istemiyorum Allahım bi avazda kurtarır inşallah, ne kadar az ilaç kimyasal olursa o kadar iyi diyorum, doğada hayvanlar çatır çatır doğuruyo uyuşturun beni acı hissetmim demiyolar diyorum öyle teselli ediyorum kendimi :)) Allahım inşallah nasip ederde normal olarak doğururum
Amin inşallah, bende hep normal istedim bi iki kişi aklıma epidurali soktu ama şimdi ondan da vazgeçtim rabbim nasip ederse direk normal istiyorum

Orası nere ye bana medical park tarsus hastanesi 1000,00 tl dedi.Epidural ya da spinal anestezi 300,00 tl fark dediler.Bakalım son sgk nın karşılamasıyla kaç tl olacak
cnm biz tayin nedeniyle bingoldeyiz ama bende 1000 tl olur saniyordum duyunca sok oldumm ozellikle normal dogumun sezeryandan fazla olmasinada hastanin ismi özel bingol hastanesi bakalim sigorta ne kadarini karsilayacak yada karsilar mi

Günaydın kızlar birgün ara verdim kim doğum yaptı hemen. Dün kontrolumuz vardı bebeğim iyi çok şükür ama nst de ağrı çıktı serum taktılar sonra nst de ağrı düşük çıktı doktor magnezyum kullan dedi.Bebeğim poposunu kalbime dayamış vaziyette kapl atışlarım çok yüksek o yuzden çatı muaynesinden korktuğumu istemediğimi söyledim istemediğin bişeyi yapmayız dedi gülümsedi doktorum bende biraz rahatlamış oldum :))

benimde normalde 8 mart gözüküyodu canım ama sezeryan olcak benimde şubatın son haftası dedi doktor günüde cuma günü kontrole gitcem o zaman karrlaştırcaz canım:-)

ben daha doktora sez düşündüğümü sölemedim

çatı muayenesi ve vajinada enfeksiyon var mı diye tahlil fln yapılıosa yapsın istiorum

birden normal doğum başlarsa da kolay giderse öle çıkarıveririm :)

ben daha doktora sez düşündüğümü sölemedim

çatı muayenesi ve vajinada enfeksiyon var mı diye tahlil fln yapılıosa yapsın istiorum

birden normal doğum başlarsa da kolay giderse öle çıkarıveririm :)
normal yapabiliyosan normal yap tabi canım benim normal olmuyor o yüzden

Back
X