7 mart ama sezaryan düşünüyorum sanırım
25 şubat diye bi tarih uydurdum kendi kendime:)
bizim tarihlerimiz ayni.doktor bana 1 yada 2 mart olarak tarih verdi.ama 03.03.2015 olsa daha guzel bi tarihhh:)gerci bbk erken gelicek gibi geliyor bana:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 mart ama sezaryan düşünüyorum sanırım
25 şubat diye bi tarih uydurdum kendi kendime:)
Evet yaa bu gidişle mart annesi çok az olacak :)Kızlar idil boris mi doğurdu? Bizim kızlar aceleci çıktı.
bazen korku geliyo içime ama ben epudral bile istemiyorum Allahım bi avazda kurtarır inşallah, ne kadar az ilaç kimyasal olursa o kadar iyi diyorum, doğada hayvanlar çatır çatır doğuruyo uyuşturun beni acı hissetmim demiyolar diyorum öyle teselli ediyorum kendimi :)) Allahım inşallah nasip ederde normal olarak doğururumBana da normalde zorlanırmışım gibi geliyor, acaba sezeryan olur mu diye bilinçaltım beni yanıltıyor. Ama kararlıyım normal istiyorum. Bir yerde annenin doğuma yönelik düşüncelerinin onu o şekilde hissettirmeye iteceğini okumuştum. Yani 'Ben çocuğumu doğurabilirim' diyen anne doğumunu rahat atlatırken, 'Doğumdan çok korkuyorum, ya şöyle olursa, ya böyle olursa' gibi içsel düşünceler insanı gerçekten de olumsuz etkiliyormuş. Doğum bir motivasyon işi kızlar...
Benimde içimde ukde kaldı sen hepimizi temsilen doğur inşallah.kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
muhasebecisine mail atabilirsin iş yerinin cnm, bide muhasebecisiylede sık sık görüş bildirdinizmi sgk ya diye bazıları işleri pek sıkı takip etmiyo öyle sorunlar çıkmasınSenle aynıyız canım bende çalışamaz raporumu alcam inş bu hafta cok sıkıldm artık cunku. o raporu tekrar iş yerine getirmek mi gerekiyor peki. telefonla bildirsek oluyor mu bilgin var mı
tabi bizde tarih beli olmadığı için konuşacak bir şey olmuyor :)sevindim kızlar... hep sezeryan hep sezeryan acaba dedim sadece ben mi normal yapıcam
Karnımı yokluyorum bebek doğum kanalına inmemiş daha kaburgalarimin içinde oynuyor. Ben Erken dogurursam oğlum yüzünden olur. Sürekli kucağıma alıyorum kucakta taşıyorumEvet yaa bu gidişle mart annesi çok az olacak :)
kargoyla ya da iadeli ttahüütle iş yerine göndermen gerekiyor. o raporu dosyana koyacaklarSenle aynıyız canım bende çalışamaz raporumu alcam inş bu hafta cok sıkıldm artık cunku. o raporu tekrar iş yerine getirmek mi gerekiyor peki. telefonla bildirsek oluyor mu bilgin var mı
ewetr canım aynen idil -boris doğum yapmışKızlar idil boris mi doğurdu? Bizim kızlar aceleci çıktı.
Orası nere ye bana medical park tarsus hastanesi 1000,00 tl dedi.Epidural ya da spinal anestezi 300,00 tl fark dediler.Bakalım son sgk nın karşılamasıyla kaç tl olacakkizlar dun burdaki ozele dogum fiyatlarini sorduk normal 600 sezeryan 500 dedi ben cok sasirdim
Amin inşallah, bende hep normal istedim bi iki kişi aklıma epidurali soktu ama şimdi ondan da vazgeçtim rabbim nasip ederse direk normal istiyorumbazen korku geliyo içime ama ben epudral bile istemiyorum Allahım bi avazda kurtarır inşallah, ne kadar az ilaç kimyasal olursa o kadar iyi diyorum, doğada hayvanlar çatır çatır doğuruyo uyuşturun beni acı hissetmim demiyolar diyorum öyle teselli ediyorum kendimi :)) Allahım inşallah nasip ederde normal olarak doğururum
allah şifa versin.Günaydın herkese
@idilboris kızına kavuştu. Bi süre kuvezde kalacakmis bebeği kendisi de iyiymiş. Dualarinizi bekliyoruz kızlar.
cnm biz tayin nedeniyle bingoldeyiz ama bende 1000 tl olur saniyordum duyunca sok oldumm ozellikle normal dogumun sezeryandan fazla olmasinada hastanin ismi özel bingol hastanesi bakalim sigorta ne kadarini karsilayacak yada karsilar miOrası nere ye bana medical park tarsus hastanesi 1000,00 tl dedi.Epidural ya da spinal anestezi 300,00 tl fark dediler.Bakalım son sgk nın karşılamasıyla kaç tl olacak
Ben de normal istiyorum. Ama illa diye de sartlamiyorum.şubat ortası sezeryan tarihi ona da sıcak bakıyorum :)kızlar normal doğum yapacak kimse yok mu ? (benden başka)
benimde normalde 8 mart gözüküyodu canım ama sezeryan olcak benimde şubatın son haftası dedi doktor günüde cuma günü kontrole gitcem o zaman karrlaştırcaz canım![]()
normal yapabiliyosan normal yap tabi canım benim normal olmuyor o yüzdenben daha doktora sez düşündüğümü sölemedim
çatı muayenesi ve vajinada enfeksiyon var mı diye tahlil fln yapılıosa yapsın istiorum
birden normal doğum başlarsa da kolay giderse öle çıkarıveririm :)