2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cnm bebekler cok hassas oldugu icin kaynatmadan sakin verme. Kaynayip sogumasi sart
Bence Şart degil zaten sterilize o sular Çeşme suyu degil artık 4 aylık oldular ben veriyorum diğerlerinde de verdim sıkıntı yaşamadım. O kadar fazla hassas olursak ileride en ufak bir şeyden daha kolay mikrop kaparlar alışmaları gerek

Aynen. Bende kaynatmıyorum, sadece göbeği düşmeden kaynamış suyla banyo yaptırdım, şimdı musluk suyuyla banyo yaptırıyorum onu bıle cok içiyor, arada da damacanadan su veriyorum

Evet var canım şiddetle tavsıye ederim
Cnm resmini atabilir misin rica etsem bi de fiyat ve nerden aldigin ben netten arastirdim dr de var ve bi baska yerde cok uygun gördüm sesli olanlardan da ama o site guvenilir mi bilmiyorum

kızlar doğumdan sonra bacak ağrısı çeken var mı? benim fena ağrıyor sanki kaslarım damarlarım yetmiyormuş gibi geremiyorum ve büyük adım atarken çok ağrıyor

Cok selÜlit oluştu benim bacaklarda nasıl gider ya ne yapmam lazım ? Tatile gidicez nasıl mayo giyicem bilmiyorum

kızlar doğumdan sonra bacak ağrısı çeken var mı? benim fena ağrıyor sanki kaslarım damarlarım yetmiyormuş gibi geremiyorum ve büyük adım atarken çok ağrıyor
Bende öyleyim canım dizlerim çok ağrıyor geçen doktora gittim bisey yok dedi ben de yürüyüşü bırakmama bağladım tekrar başlayacağım

Cnm resmini atabilir misin rica etsem bi de fiyat ve nerden aldigin ben netten arastirdim dr de var ve bi baska yerde cok uygun gördüm sesli olanlardan da ama o site guvenilir mi bilmiyorum
Seslı kitap kullanmadım ben, pearson yayınları var bebek dokun hisset dıye cok guzel, fıyatları yuksek bırazx ama guzel, ben resım işini beceremem sen bakabılırsın pearson yayınlarına uc boyutlu dokunma duyusu için ıdeal

Bende 5 ya da 6 ayda olcum yapip kullanmayi düsünüyorum. Simdi gereksiz geliyo bana bebege bosuna yukleme yapmayalim
Kızımı aşıya götürdüğümüzde kan damlasını vermek zorunda mıyız diye sordum. Doktorun söylediğine göre Türk Çocuklarının üzerinde yapılan araştırma sonucunda çocukların çoğunun kansız olduğu ortaya çıkmış bu Yüzden tüm bebeklere kan damlası veriliyormuş. Kan ölçümü yaptırıp sonuca göre damlayı kullanmamızı önerdi doktor.

Kızlar bugün aşınolduk ocağa gırınce okadar ağladıki anlatamam allhım ya içeri gıtmed başladı aşıdan ağlasa keşke ama korrtu insanlardan. Doktor demir damlası verdi ynde 3kere 3er damla ver dedi. Bazı arkadaşlar kullanmam falan yazmıştı bebkte demir eksikliği yok falan diye. Ebe dedikş bu damla tedavi amaçlı bi ilaç değil ileride kansızlık anemi olmasın diye onlem almak için veriyoruz sakın içirmemezlik yapma dedi . Cocuklarda kansızlık coknoluyomuş ilerki yaşlarda bu damla engelliyomş

Bize kilo basina bir damla dendi ama...bir de cok leke yapan bir damlaymis yaa..

Demir damlasında neden böyle Değişiklikler var acaba. Biz 4 damla kullanıyoruz. Herkese farklı Denmiş bu nasıl iş anlamadım.

Bizim doktorda 3 damla dedi. 4. Ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar gitmeden ateş düşürücü vereyim mi

Bizim doktorda 3 damla dedi. 4. Ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar gitmeden ateş düşürücü vereyim mi
Ben etkisini azaltıyor diye duymuştum. Verilmemesi gerekiyor. Bizimki 2. Ay biraz kötü oldu akşam 11 de vermiştim. 4. Ayda hiç gerek bile kalmadı. Maşallah etkilenmedi. Bence verme huysuzlanırsa verirsin.

Günaydın kızlar,
Bayram yaklaşıyor, işbaşı yapmama da az kaldı, beni de bi stres aldı şimdiden. Neyse hayırlısı olsun bakalım.

Kv ler Akçay'da yaşıyor, biz İstanbul'dayız ama iznim varken Eskişehir'e annemlere geldik oğlumla, babamız da her cuma hızlı trenle gelip döndü, rahat oldu hepimize böylesi.

Bayrama da tabi kv ler bekliyor şimdi, Bayram tatili az ama eşim sonraki haftayı da yıllık izin alacak, yani 1 hafta kadar akçayda olacağız. Gidip gelmesi ve orada geçireceğimiz zaman biraz tedirgin ediyor beni, inşallah rahat geçer.

Arabamız yok, babam sağolsun Şubat Ay'ından beri bize bıraktı arabayı, doğuma da onunla yetiştik :) kv ler ise yalandan da olsa bi teklif bile etmediler, üstelik onların Arabasının kredi borcuna 1,5 yıldır heray destek çıktık belli bi miktar, bu beni zaten üzmüştü.

Izindeyken de esk.den Akçay'a da gelin vs diyip durdu ama nası Geleceğimizi düşünemiyor tabi kv, bayrama zaten bekliyorlar, evlendiğimizden beri Ramazan bayram-ı orda, kurban bayram-ı da esk.de geçirdik. Mesafe çok uzak, havalar sıcak, üstelik yavrumuz bu dünyaya biz de ebeveynliğe alışmaya çalışıyoruz sonuçta. Elbette torunları görecekler sevecekler, ama anlayışlı olup konuşmaları düşünmeleri gerekmez mi? Onun iyiliği için.

Eşim belki gelemeyiz bayrama oğlan çok küçük, yol uzun, eşya çok, hava sıcak demişti. Kv de kalkmış para yok olsa baban gelir alır da, siz benzin koyarsanız olur diyor.

Uzun oldu ama doluyum kızlar, daha neler neler var içimde kv ile şu emzirme Döneminde bile yaşadığımız

Ama Allah'ım bana ve eşime sabır versin, çünkü ben üzülünce onu da üzüyorum bazen anlatıp, Oğluma sarılıp rahatlatıyorum kendimi. Rabbim yavrularımıza sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk versin inşallah. Bizlere de her zaman güçlü bir şekilde Yanlarında Olabilmeyi nasip etsin.

ben çok fena durumdaydım bir haftadr fln brz daha iyiyim doktora gitmeye de fırsat bulamadım. yerde oturup oğlumla ilgilenince kalkıp yürümek işkence gibi geliyor. adım atamıyorum bikaç saniye. sezeryanla doğurdum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…