- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
- 133
Bence Şart degil zaten sterilize o sular Çeşme suyu degil artık 4 aylık oldular ben veriyorum diğerlerinde de verdim sıkıntı yaşamadım. O kadar fazla hassas olursak ileride en ufak bir şeyden daha kolay mikrop kaparlar alışmaları gerekCnm bebekler cok hassas oldugu icin kaynatmadan sakin verme. Kaynayip sogumasi sart
KiyamamYok canım böbrek endoskopi si alttan çekilecek((
Evet var canım şiddetle tavsıye ederimkızlar su kalın sayfalı kitaplar ve bez kitaplardan alanınız var mı
Aynen. Bende kaynatmıyorum, sadece göbeği düşmeden kaynamış suyla banyo yaptırdım, şimdı musluk suyuyla banyo yaptırıyorum onu bıle cok içiyor, arada da damacanadan su veriyorumBence Şart degil zaten sterilize o sular Çeşme suyu degil artık 4 aylık oldular ben veriyorum diğerlerinde de verdim sıkıntı yaşamadım. O kadar fazla hassas olursak ileride en ufak bir şeyden daha kolay mikrop kaparlar alışmaları gerek
Cnm resmini atabilir misin rica etsem bi de fiyat ve nerden aldigin ben netten arastirdim dr de var ve bi baska yerde cok uygun gördüm sesli olanlardan da ama o site guvenilir mi bilmiyorumEvet var canım şiddetle tavsıye ederim
Sağol canimKiyamam
Bende öyleyim canım dizlerim çok ağrıyor geçen doktora gittim bisey yok dedi ben de yürüyüşü bırakmama bağladım tekrar başlayacağımkızlar doğumdan sonra bacak ağrısı çeken var mı? benim fena ağrıyor sanki kaslarım damarlarım yetmiyormuş gibi geremiyorum ve büyük adım atarken çok ağrıyor
Seslı kitap kullanmadım ben, pearson yayınları var bebek dokun hisset dıye cok guzel, fıyatları yuksek bırazx ama guzel, ben resım işini beceremem sen bakabılırsın pearson yayınlarına uc boyutlu dokunma duyusu için ıdealCnm resmini atabilir misin rica etsem bi de fiyat ve nerden aldigin ben netten arastirdim dr de var ve bi baska yerde cok uygun gördüm sesli olanlardan da ama o site guvenilir mi bilmiyorum
Kızımı aşıya götürdüğümüzde kan damlasını vermek zorunda mıyız diye sordum. Doktorun söylediğine göre Türk Çocuklarının üzerinde yapılan araştırma sonucunda çocukların çoğunun kansız olduğu ortaya çıkmış bu Yüzden tüm bebeklere kan damlası veriliyormuş. Kan ölçümü yaptırıp sonuca göre damlayı kullanmamızı önerdi doktor.Bende 5 ya da 6 ayda olcum yapip kullanmayi düsünüyorum. Simdi gereksiz geliyo bana bebege bosuna yukleme yapmayalim
Bize kilo basina bir damla dendi ama...bir de cok leke yapan bir damlaymis yaa..Kızlar bugün aşınolduk ocağa gırınce okadar ağladıki anlatamam allhım ya içeri gıtmed başladı aşıdan ağlasa keşke ama korrtu insanlardan. Doktor demir damlası verdi ynde 3kere 3er damla ver dedi. Bazı arkadaşlar kullanmam falan yazmıştı bebkte demir eksikliği yok falan diye. Ebe dedikş bu damla tedavi amaçlı bi ilaç değil ileride kansızlık anemi olmasın diye onlem almak için veriyoruz sakın içirmemezlik yapma dedi . Cocuklarda kansızlık coknoluyomuş ilerki yaşlarda bu damla engelliyomş
Ben etkisini azaltıyor diye duymuştum. Verilmemesi gerekiyor. Bizimki 2. Ay biraz kötü oldu akşam 11 de vermiştim. 4. Ayda hiç gerek bile kalmadı. Maşallah etkilenmedi. Bence verme huysuzlanırsa verirsin.Bizim doktorda 3 damla dedi. 4. Ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar gitmeden ateş düşürücü vereyim mi
Bizzde yapmadı verme ilaç ateşi çıkarsa verirsin ateşi yokken ilaç vermek çok zararlıymş.Bizim doktorda 3 damla dedi. 4. Ay aşısı ateş yapıyor mu kızlar gitmeden ateş düşürücü vereyim mi
ben çok fena durumdaydım bir haftadr fln brz daha iyiyim doktora gitmeye de fırsat bulamadım. yerde oturup oğlumla ilgilenince kalkıp yürümek işkence gibi geliyor. adım atamıyorum bikaç saniye. sezeryanla doğurdum bu aradakızlar doğumdan sonra bacak ağrısı çeken var mı? benim fena ağrıyor sanki kaslarım damarlarım yetmiyormuş gibi geremiyorum ve büyük adım atarken çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?