2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar var ya bu gecem daha fena gecti. Biraktim abartisiz on dk sonra uyandi surekli. Acayip uykum var. Esim de rahatsiz onu da uyandirmak istemedim ama saat beste dedim on dk bir uyaniyo diye. O uyuttu bi saat uyudum. Sonuc emzirdim ve yine uyutmaya çalışıyorum. Taniyamiyorum artik acayip dizirdak oldu ya

Gunaydin anneler nasilsiniz, biz tatildeyiz o yuzden giremedin okuya okuya ancak bitirdim gecmisikonular baya birikmis. Bugun kizimi denize sokacaz sizce mayo bez kullanmslimiyim cok uzun durmuycak suda ara ara sokmayi dusunuyorum. Evden cikinca cocugun huyu degisiyo insallah eve gidince toparlariz

nasıl anlayacağım başka? yavrum ağrı mı çekiyor acaba

canim elinle kulagina dokun eger agliyorsa agrisi varmis banada annem soylemisti

Ben mumkunse her banyodan sonra pudra suruyorum iyi geliyo

dedesi torununa bunu almıştı tee daha doğmadan önce :) çok memnunum, hala da oyalıyor. tepesinde ayna var kendini izliyor, ayaklarıyla piyano çalıyor müzik yapıyor :) fisher price.

Bizdede bundan var kizim cok seviyor, bende burdaki annelerden satin aldim cokta memnun kaldim alisveristen, kizimin ayaklari kipir kipir oluyo bunda

ben ben ben!!! ataşehir.

Ben avrupa yakasindayim basaksehirde

Bugun keremi doktora götürüyoruz kızlar alerjisi icin. Dua edin 4 saat surcek. Damar yolu acacaklar bi cig bi pismis yumurtayi aldik bakalim icim cok kötü

Allah yardimciniz olsun canim insallah iyi sonuclar alirsiniz

gunaydın kızlar göbek bölgenizde doğumdan sonra hani bebeğin yerleri belli gibi çökük oluyor ya sizdede olmuşmuydu. benimkiler bi ara geçmişti normal göbek vardı dun farkettim yanlarım tekrar oyle çökuk olmuş acaba göbekmi toparlanıyor bide etim çok yumuşak karnım sert değil yani

Bugece bizimde cok kotu gecti.surekli memede uyumak istiyo.yarim saat uyuyo sonra donmeye basliyo ve agliyo.battaniyesini isirmaya calisiyo .dogru duzgun uyuyamadim.

Kac kilosun canim.kilo vermeyemi basladin acaba.benim karnimda ogle birsey yok daha ama sert degil yumusak.sanirim yavad yavas kilo veryorum hissediyorum :)

Kesinlikle evden cikinca huylari degisiyor.bende biean once donmek ve belurli bi duzen olussin istiyorum..
Biz mayo bezlerden almistik.hem biraz kaldiriyoda suda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…