2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Oy kıyamam yavruma kıyamam yavruma ya,
Annesı uzulme ne cocuklar var hastanelerde orasından burasından kablolar cıkarak buyuyen, allahım dermansız dert vermesın gecer gıder inşallah en kotusu boyle olur,
Merak etme benım kuzenım daha beterdı yumurta bugaday gluten herseye tepki verıyordu tum vucudu şişiyordu hatta şişince nefes alamaz olur demişler o bile sonrakı sene herseyı yıyordu gecer merak etme

evet cnm cok sükür diyorum hep. bi bebek gördüm orda kalp krizi gecirmiş. allah hepimizin yavrularını korusun yumurtasız hayata devam :) ah bitter cikolata ahhhh Cnm onunki kac yasında geçti. bazılarının 1 yasında geçiyormuş bazılarının da 5e kadar ama ömürlük grup ayrı tabi

Ah ahhh .. Kreme bağlıyız şuan .. Lınola krem var biz çok faydasını görüyoruz bi denesen nasıl olur canım .. Belki onun içinden geliyor bu reaksiyon ama krem de kızarıklığını alıyor kaşımasını durduruyor Benlm Kızımın ...

cnm o kortizonluysa cok fazla kullanmaaya calıs. keremin yüzü gecmişti ama yüklemeden sonra hafif kızarıklık hafif baloncuklanma var o da gecer insallah bi iki güne. ben diyeti aksatmıyorum cnm yumurta susam trcın badem yemedim mi tamam yavrumdan kıymetli değil bunlar varsın bir yıl özliyim

K
Kortizonlu değil kozmetik bir krem ..inşallah geçer gider hayatımızdan ..
Ben geçen yumurta yedim deneyim diye haşlanmış bişi yapmadı ..
Susamı denicem bi de .. Simit alacam ilk fırsatta .. Bayramda iki gon kahvaltıda simit yemiştim biraz kızarmıştı ondan mı ki acaba .. Bakalım ne olacak

deneyeceksen tahin helvası falan onla dene cnm daha yogun ya. bi de anne sütünden alerjenler az geciyo. kendi yese direk tepkiyi verir ama hastane ortamında deneme bile :) ben korkuyorum ya konyaya gitcez esimin yiğeni benden habersiz birsey verecek olur diye

Allah'im korusu bebeklerimizi. O ouzi 'nin dedigi gibi en kotusu bu olsun. Alerjilerin cogu geciyor diye biliyorum

Oy yavrum tekrar geçmiş olsun canim

Cnm küçük besigin yok mu benim karyola seklinde olan yatak odamda kucuk besik oturma odamda durmayinca gelip orda yatiriyorum kucukte daha rahat uyuyo memlekete gidince ne yapcam bilmiyorum
yok ya almadık şimdi 15 güne geçerz yatak odasına diye almk da istemiyorum hiç bu kdr dönmemişti daha dikkatli olurum artık uyandığını da duymamışım bağırır normalde uyanınca oynar kendi kendine bgn direk dönmüş heralde

cok hareketliler cnm ben bıraktıgım yerde asla bulamam gündüz norml uyuyo gece fırıldak oluyo cocuk. besiğin her yerinde tur atıyo yerde ytsa gider her yere. bugun kahvaltıda yanıma koydum az ilerimdeydi sürün sürün sürün gelmiş belimi kasımaya basladı :) sonra da ordan da asagı gitti tvyi görünce durdu. tv hiç iyi değil cocuk enerjisini atamıyo

bnmki de tv görünce takılıyo bazen kapatıyorum ya da dikkatini dağıtıyorum hemen halıya da yumuşak bi örtü seriyorum dönüp duruyo bütün gün arkaya doğru sürünüyo daha öne doğru tam gidemiyor bir de bilinçsizce gel gel yapıyo artık elleri sürekli bi açıp kapama bşyleri tutmaya çalışırken özellikle

Sanırım ıkı ıkı bucuk yaş fılandı gectı artık herseyı yıyor dıyorlardı,
Cıkolata ve kola yıyıp içince benım kız ıkınmaktan kıpkırnızı oluyor onun için bende yemıyorum, :))))

Benım kızda beşikten kafayı dıkıyor havaya kukumav kuşu gıbı bızı gormeye calışıyor cok komik çok tatlılar,
Tv cok guzel bır bakıcı cocuk onu görunce stop dugmesıne basmış gıbı oluyor

Yuzu ustune yatıyor durmadan bırde benım oglanlar hıç sevmezdı, kız sureklı yuz ustu yatıyor korkuyorum nefesı fılan tıkanacak dıye

Gecmis olsun tatlim, ben seni anliyorum bizim de basimiza geldi benim kiz da oyle durmadan kasiniyordu burada da yazmistim gunde 10 kez yuzunu termal suyla silip bioderma suruyorduk kasintiyi dindiriyordu. Doktorumuz anne hormonlarina tepki gosterdi dedi yiyecek allerjisi olsaydi butun vucudu kizarirdi dedi. Her doktor da farkli birsey diyebiliyor ya. Neyse ki sucluyu buldunuz canim allah daha beter dert vermesin

Csnim 2 yasina kadar tv gostermemek gerekiyor. Cocugu hipnotize ediyor. Aşırı uyaran veriyor. Ileride hiperaktivite, dikkat bozukluğu, otizm, yeme bozuklugu vb. Sebep olabiliyor. Bir arastir istersen. Biz hic tv acmiyoruz. Farkindaysan bebek ne oldugunu sasiriyor kilitleniyor. Normal degil yani

Yatır kaldır yöntemini mi ? Nasıl yapıyorsun ? ?
Evet. Vallah pestilim cikiyor bazen ama bazen de yatirip yan cevirip ciktigim hic aglamadan uyudugu oluyor ki o anlar herseye deger. Kesinlikle aglatmiyorum aglayinca sakinlastirmek daha zor. Ses verdigi anda yanina gidiyorum kucaga aliyorum fisildiyorum salliyorum susunca koyuyorum. Tekrar ses verirse yine aliyorum. Bazen kendini kucakta yay gibi kasiyor birak beni diyor resmen. Gozu acik koyuyorum her seferinde. Gece de uyanirsa emzirip koyuyorum kendi kendine uyuyor ki en buyuk sans bu. ozelden konusalim istersen burdan kizlarin kafasini sisirmeyelim :) herkes bu yontemlere ilgi duymaz galiba

Bizmki 21 mart dogumlu. Ne öne ne de arkaya surunmuyor. Çalıştırmak mi lazim scaba? Sizin bebisler ne zaman doğmuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…