Cnm bi farkli seyler dene. Ben cicili bi mama onlugu aldim . Chicco ilk kasigim fln aşkla yedi :)Selam canlar herkeze iyu bayramlar. Biz daha ek gidanin e sine gecemedik . Ama cocuk doymamamaya basladi farkediyorum. Verdigimi de yemiyor napcez
Oyy meleklerimiz ayni gun dogmuuus iyiki dogmuslar nice 6 aylara insallahİyi bayramlar anneler ve miniklerbizde dün 6. Ayimizi bitirdik sukurler olsun Buyuk mu ne
Eriktendir canım korkma .. Kızıma karpuz vermiştim kakası kızıl kızıl çıktı karpuz lifleri hep :) endişe etme .. Anne sütü alıyorsa zaten hep kaka sıvı olur .. Yeşil çıkması da burda okudum sütün hep sulu kısmını içtiği için çıkar diye söyleniyordu .. Takip et tekrar aynı şekilde çıkarsa gidersin acile .. Ben böyle farklı kaka yaptığında fotosunu çekerdim Dr a gitmek gerekirse gösteririm dlye ..Kizlar dun tolga erik yedi bugun az bir kaka yapti kakasi yesil gibi siyah gibiydi erikten midir yoksa ishal mi oldu ben usutmusum hastayim ona da mi gecti yoksa anlamadim. Daha once sadece anne sutu aliyordu dun ilk kez erik yedi biraz
Cok gecmis olsun kıyamanmİyi bayramlar anneler ve o taptatlı bebişlerimiz...
Bu gece bizde de bi ateş çıktı 37,5 koktuk altı 38 oldu .. Calpol verdim düştü şuanda yeni uykuya daldı ..
Bebişlerimize en acilinden şifalar :)
Onlara bişi olmasın yeter ki :)
Bu konunun alerji uzmani burada :) tarcin alerjik bi madde cnm keremin de ota mota alerjisi ciktigi icin biliyorum. Yedirmek istedigin şeyleri arastir alerjikse vermeherkese iyi bayramlar arkadaşlar :) kızım 12 mart doğumlu, ek gıdaya başladık gibi. aranızda BLW (KENDİ KENDİNE YEMESİ) yöntemini uygulayan var mı?
neler veriyorsunuz bebeklerinize?
ben sabah yumurta sarısı-lor peynir-elma yada armut suyu
diğer öğünlere bişe bulamıyorum :/
öğleden sonra keçisütünden yoğurt yapıp veriyordum. ilk başlarda çok güzel yiyordu ama artık ağız kilit :)
dün yatmadan öncede muzlu tarçınlı, tam buğday unu, pirinç unu ile mama yaptım. hemen ağız etrafında kızarıklıklar oluştu. galiba tarçın alerji yaptı
Sağol canım ya dün gece acile gittik ateş 38,8 oldu .. Dr da bebekleri bekletmeyin hemen başvurun dedi .. Calpol kullanıyorduk dolven de yazdı ni de antibiyotik .. Yarın öğlene kadar devam ederse ateşi antibiyotiğe başla dedi .. Balalım duş aldım calpol verdim uyutuyorum şimdi sallayarak .. Devam ederse antibiyotiğe başlıcam .. Boğazlarından dedi Dr ..Cok gecmis olsun kıyamanm
İki sabahtır kahvaltıda simit yedim bakalım dokunacak mı dlye bişi olmadı şuanda .. Başka sıkıntımız var boğaz enfeksiyonu ve ateşimizBu konunun alerji uzmani burada :) tarcin alerjik bi madde cnm keremin de ota mota alerjisi ciktigi icin biliyorum. Yedirmek istedigin şeyleri arastir alerjikse verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?