2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizim de dislerimiz cikali 10 gun oldu

hayırlı olsun kızlar darısı bize gözümüz yollarda bekliyoruz dün gece yine kaç kere feryat figan uyandı ne calpol ne diş jeli ne sallamalar fayda etti kucakta da susmuyo çıldırmaya az kaldı valla

bu bayram tatlılarınız AYŞE MİNA dan teyzeleri :)Eki Görüntüle 1638819
maşşallahh ona yaaa oklavayı tutuşa bi bak

Kızlar similac mamanın içinden böcek çıktı!!! Musteri hizmetlerini aradım, acan olmadi. Mamayi elekten gecirdim. Bir tane daha cikti!!! netten guzel bi mail dosucem simdi...

Evet canim ben uyguluyorum kizima, bugun 9.gunumuz
Peki bu eğitimde hep evde miydin? Çünkü çocuğun arabada, bebek arabasında falan uyumaması gerektiğini söylüyor eğitimci. Bir de hep aynı saatte mi uyutuyorsun yoksa uykusu gelince mi? Ha bir de uykusu süresi ne kadar? Çok mu sordum ya:) sabrın için şimdiden teşekkürler

Evet canim evde olmak gerekiyormus ama ben iki gun hastaneye gittim arabasinda uyudu tabi uzun uyumadi. Iki uc gun icinde uyku duzeni olustu saat olarak sabah 8 gibi kalkiyo 10 gibi yatiyo 1-1,5 saat uyuyo sonra 3 gibi yatiyo yarim satten fazla uyuyo aksam ustude 7 gibi yatip 1 saate yakin uyuyo gece 10 -11 arasi yatiyo gecede 1-2 kez kalkiyo. Duzeni olusunca zaten bu saatler geldimi gozleri kizarmaya hiysuzluk yapmaya basliyo, karnini doyurup altina bakip besigine goturuyrum anlatiyorum ona; uyku saati geldi kizim, sen tek basina uyuyabilirsin, uyaninca ben hemen gelip seni alacam, Allah rahatlik versin diyip opuyorum cikiyorum odadan. Cok sukur aglama donemi bitmisti ben cikinca oyun oynuyo donup yuvarlaniyo sonra uyuyordu ki bu aksama kadar, yatirdim 15 dk kadar dondu durdu sonra aglamaya basladi tam yarim saat ugrastim uyudu cok sukur, artik olayi cozdu bizim kiz beni yanina getirtmeye calisiyo ama kural belli kendi yataginda kendi uyuyacak. Sende eger baslayacaksan esinin destegi onemli kimsenin o sureci bozmamasi gerekiyo taviz tavizi getirir
Sunuda belirteyim taviz vermemek gaddarlik olarak algilanmasin kizimi opup koklayip sirtini sivazlayip yaninda duruyorum sonra uzaklasiyorum, minimum seviyede aglamasini saglamaya calisiyorum
Sen az soru sordun ama ben bayaa yazdim

Kızlar similac mamanın içinden böcek çıktı!!! Musteri hizmetlerini aradım, acan olmadi. Mamayi elekten gecirdim. Bir tane daha cikti!!! netten guzel bi mail dosucem simdi...

e biz neye güvenip besleyelim çocukları sebze meyve gdo lu mama böcekli bu gıdadaki sağlık problemi beni çok geriyo hadi biz bi şekilde yiyoruz ama onlar bebek yaa

Benim kizima da annem bakacak. Ben anneme surekli yemek vermeyecegimizi seker tuz vs olmayacagini sebze puresi falan verecegimizi soylemistim. Kizim 6 ayini doldurdu ve maalesef hala ek gidaya tam baslayamadik. Bebeklere biseyler verildiginde hemen yerler saniyordum ama oyle degilmis :) simdi bebegim ac kalacak korkusu basladi.yakinda calismaya baslicam cunku.
Bebeklere doyumluk dr onerisi gidalar vericem fakat kendi yediklerimizden de tattircam az az. Boylesi daha mantikli gibi.

yemesi gerekn tuzsuz şekersiz sebze meyve pürelerini ilk tattığndaki gibi iştahla yemiyo artık annem yemeklerden verince nasıl iştahlı devamını istiyo ama sindiremez diye vermek istemiyorum bu kdr erken bnm paşa bıraksam sofraya oturup dağıtacak yediğimiz her şeyi de yicek bizimle

Henuz ben de hic bisey vermiyorum. Birkac denemem oldu ama cok istekli degil. Biz yemek yerken cok bakiyo benimki de. Cok uzuluyorum ve gozunun onunde yiyoruz resmen . o da agziyla bize bakip biseyler yer gibi yapiyo. Yiyeceklere ve anne sutune hep mama dedim.simdi o mam mam diyo :)sanirim konusmaya calisiyo.

işte o öyle bakıp ağzını oynatınca dayanamıyor anneannesi her yemeği tattı oğlum şimdiden bnmki değişik ses de çıkarmıyor tek ses eeeeee :) bir de ağlarken anne :) anne değilse de ona çok yakın bşy diyo ben anne diye algılamak istiyorum

Evet canim ben uyguluyorum kizima

Canim bende merak ediyorum nasil yapıyorsun zor oluyomu ben denedim yatır kaldır. Ama dayanamadım ağlamasına şimdi emerek uyuyo 2 gündür.

Bizim de dislerimiz cikali 10 gun oldu

Bizimde bir hafta kadar oluyo işte.
Çok zor geçti o günler ya.
IInşallah bütün bebişler bu kadarla atlatır..

hayırlı olsun kızlar darısı bize gözümüz yollarda bekliyoruz dün gece yine kaç kere feryat figan uyandı ne calpol ne diş jeli ne sallamalar fayda etti kucakta da susmuyo çıldırmaya az kaldı valla

Tesekkur ederiz canim. Aynen cçok zor günlerdi daha iki tane çıkardık ötekiler var daha.. Insallah cabucak atlatir cinar bera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…