Ayıp etmis. Bence mevlude gitme. Arana mesafe koyarsin olur biter. Muhatap olmazsin bir dahakızlar sinirden kudurduğum konuma bekliyorum :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/komsumun-tavri.860007/
Sadece bu tarifte blender kullanıyorum. Ben tek tek vermedim. Önce taZelerini yemişti zaten tek tek. Bişe olmamıştı.[/QUOTE
Anladim ok
Hamarat Ayşe Mina :)bu bayram tatlılarınız AYŞE MİNA dan teyzeleri :)Eki Görüntüle 1638819
bu bayram tatlılarınız AYŞE MİNA dan teyzeleri :)Eki Görüntüle 1638819
Canım Alıntı alakasız oldu ama uyku eğitimi veren sen miydin geriye dönemedim yaOyy masallah ayse mina ya, tatli size kalsin ben o elleri yerim
Canım Alıntı alakasız oldu ama uyku eğitimi veren sen miydin geriye dönemedim ya
Kızlar benim kızımında dişleri çıktı hemde alttan ikisi birden nasıl sevindk anlatamam. Ateş falan olmadı çok şükür. Huzursuzdu biraz huysuzdu iştahı azaldiydi ama şimdi düzeldi. Herkes erken çıkmış diyo ama buraya baktım çoğu bebek çıkarmış. .
Bizim de dislerimiz cikali 10 gun oldu
maşşallahh ona yaaa oklavayı tutuşa bi bakbu bayram tatlılarınız AYŞE MİNA dan teyzeleri :)Eki Görüntüle 1638819
Peki bu eğitimde hep evde miydin? Çünkü çocuğun arabada, bebek arabasında falan uyumaması gerektiğini söylüyor eğitimci. Bir de hep aynı saatte mi uyutuyorsun yoksa uykusu gelince mi? Ha bir de uykusu süresi ne kadar? Çok mu sordum ya:) sabrın için şimdiden teşekkürlerEvet canim ben uyguluyorum kizima, bugun 9.gunumuz
Yerim ben bunubu bayram tatlılarınız AYŞE MİNA dan teyzeleri :)Eki Görüntüle 1638819
Peki bu eğitimde hep evde miydin? Çünkü çocuğun arabada, bebek arabasında falan uyumaması gerektiğini söylüyor eğitimci. Bir de hep aynı saatte mi uyutuyorsun yoksa uykusu gelince mi? Ha bir de uykusu süresi ne kadar? Çok mu sordum ya:) sabrın için şimdiden teşekkürler
Yok artik. Korkunç. Ya bari bebeklerin sagligi ile oynamasinlar. Ne hale geldik yaKızlar similac mamanın içinden böcek çıktı!!! Musteri hizmetlerini aradım, acan olmadi. Mamayi elekten gecirdim. Bir tane daha cikti!!! netten guzel bi mail dosucem simdi...
Kızlar similac mamanın içinden böcek çıktı!!! Musteri hizmetlerini aradım, acan olmadi. Mamayi elekten gecirdim. Bir tane daha cikti!!! netten guzel bi mail dosucem simdi...
Benim kizima da annem bakacak. Ben anneme surekli yemek vermeyecegimizi seker tuz vs olmayacagini sebze puresi falan verecegimizi soylemistim. Kizim 6 ayini doldurdu ve maalesef hala ek gidaya tam baslayamadik. Bebeklere biseyler verildiginde hemen yerler saniyordum ama oyle degilmis :) simdi bebegim ac kalacak korkusu basladi.yakinda calismaya baslicam cunku.Bugün bende farkettim bizim yediklerimiz çok ilgisini çekiyor. Yemeklerin suyundan tattırsam mı. Doktorumuz bir yaşına kadar tuz şeker yok dedi ama yemeklerden tattırmış arkadaşlarım var. Onlar herşeyden ver alışsın diyor. Annen nasıl yapıyor
Benim kizima da annem bakacak. Ben anneme surekli yemek vermeyecegimizi seker tuz vs olmayacagini sebze puresi falan verecegimizi soylemistim. Kizim 6 ayini doldurdu ve maalesef hala ek gidaya tam baslayamadik. Bebeklere biseyler verildiginde hemen yerler saniyordum ama oyle degilmis :) simdi bebegim ac kalacak korkusu basladi.yakinda calismaya baslicam cunku.
Bebeklere doyumluk dr onerisi gidalar vericem fakat kendi yediklerimizden de tattircam az az. Boylesi daha mantikli gibi.
Henuz ben de hic bisey vermiyorum. Birkac denemem oldu ama cok istekli degil. Biz yemek yerken cok bakiyo benimki de. Cok uzuluyorum ve gozunun onunde yiyoruz resmen . o da agziyla bize bakip biseyler yer gibi yapiyo. Yiyeceklere ve anne sutune hep mama dedim.simdi o mam mam diyo :)sanirim konusmaya calisiyo.yemesi gerekn tuzsuz şekersiz sebze meyve pürelerini ilk tattığndaki gibi iştahla yemiyo artık annem yemeklerden verince nasıl iştahlı devamını istiyo ama sindiremez diye vermek istemiyorum bu kdr erken bnm paşa bıraksam sofraya oturup dağıtacak yediğimiz her şeyi de yicek bizimle
Henuz ben de hic bisey vermiyorum. Birkac denemem oldu ama cok istekli degil. Biz yemek yerken cok bakiyo benimki de. Cok uzuluyorum ve gozunun onunde yiyoruz resmen . o da agziyla bize bakip biseyler yer gibi yapiyo. Yiyeceklere ve anne sutune hep mama dedim.simdi o mam mam diyo :)sanirim konusmaya calisiyo.
Evet canim ben uyguluyorum kizima
Bizim de dislerimiz cikali 10 gun oldu
hayırlı olsun kızlar darısı bize gözümüz yollarda bekliyoruz dün gece yine kaç kere feryat figan uyandı ne calpol ne diş jeli ne sallamalar fayda etti kucakta da susmuyo çıldırmaya az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?