2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kafayı yeme saatlerimiz başladı
Cnm benim ya her bebekte var böyle donemler. Özellikle yatagini odasini değişirsen. Biz dun aksam konyaya geldik ayyy bir kiyamet zor uyuttuk. Bugun de gündüz uykusuna dort kez yatan cocuk iki kez uyudu. Misafirlikte yinw uyuttuk neyse eve dönüşte uyandi ben de kara kara düşünmeye başladım :) neyse eve gelince üstünü degistim kayseride de pijama giydirirdim giydirdim emzirdim sallanmayan karyola besik var ona biraktim emzikle. Tabiki uyumadi :) tuvalete gittim geldim kaybolan emzigi agzina verdim sirtini sivazlayarak on dk uyudu cok şükür harp etmedik :)

ayyy dişmi acabaaa, offff

Slmlar bayadir giremiyordum umarim bebisler vve anneleri iyidir biz 2 alt ve 2 ustte 4 on disi cikardik;D tabi bu arada kecilerde bayaa bi kacti ama simdi biraz iyiyi gibi destekle oturmaya basladik kabizligi cozduk ve ek gidaya alismaya bqsladikk bizde boyle simdilik haaa bide bebek arabamiz kirildi yenisi icin tavsiyelerinizi bekliyorum arabanin bagajina sigacak arkasi tam yatabilecek tentesi tam kapanqbilecek saglam bise istiyorum hepinize mutlu gunler ins

Bu meyveleri once tek tek denemek gerekmiyor mu? Bir de haslaninca eziyor musun onlari yoksa jellesiyor mu? Nasil yutacak yani
Sadece bu tarifte blender kullanıyorum. Ben tek tek vermedim. Önce taZelerini yemişti zaten tek tek. Bişe olmamıştı.

Suty cok geliyomus.bir de bebek cok hizli emiyo. Sutunu once sagip sonra emzirmesini soylemisler. Artik bu sekilde emzircek.
Bana da ayni seyi soylediler kac kere nefessiz kaldi mosmor oldu oglum ama bana ne yazik ki bebegim emmeyi biraktiktan sonra soylediler sagip oyle emzirmek ise yaradi bende hem memeyi biraz daha kabulleniyor hem de artik genzine daha az kaciuor

Suty cok geliyomus.bir de bebek cok hizli emiyo. Sutunu once sagip sonra emzirmesini soylemisler. Artik bu sekilde emzircek.
Bana da ayni seyi soylediler kac kere nefessiz kaldi mosmor oldu oglum ama bana ne yazik ki bebegim emmeyi biraktiktan sonra soylediler sagip oyle emzirmek ise yaradi bende hem memeyi biraz daha kabulleniyor hem de artik genzine daha az kaciuor

Kızım saatlerdir uyumadı en sonunda fitil attım dişleri cok kabardı ondan mı acaba ? Cok yordu beni

Oğluşumun dişi çıktııııııon güne yakındır geceleri sürekli uyanıyodu her saat başı hemen hemen,huzursuzdu,dişmiş

çok şükür bizde ateş yok ama açıkçası bazen sakinleşsin diye calpol veriyorum. rahatlatıyor tabi ama kesin çözüm değil. her zaman ilaç veremem ya! dişten diyor annem. bi çıksada kurtulsak.!
ben çok huysuzlanınca veriyorum çok rahatlıyo hemn sakinleşip uyuyo

şükür ne güzel cnm biz de dün akşam baya savaştık ama gece iyi geçti yatak olayını çözdük galiba yavaştan

Arkadaşlarrrrr şidi kv dem aradı bebiş alt sol dişini çıkarmışşş hiçte beli etmedi kuzum ya, sadece parmaklarımızı yakalayıp ısırmaya çalışıyordu
hayrlı olsun cnm darısı bize

Kızlar benim kızımında dişleri çıktı hemde alttan ikisi birden nasıl sevindk anlatamam. Ateş falan olmadı çok şükür. Huzursuzdu biraz huysuzdu iştahı azaldiydi ama şimdi düzeldi. Herkes erken çıkmış diyo ama buraya baktım çoğu bebek çıkarmış. .

Hepinize cok cok cok cok tesekkur ederim hanimlar...

Keyfimiz yerine geldi..
Gerisi ne zaman gelcek bakalim..

Bizim de dislerimiz cikali 10 gun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…