2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ahh bende bilsem nasil yapacagimi soylede bir durum var bende astim bronsit var babada kucukken gecirmis sanırım ust solunum yollari biraz hassas.bizim ufaklik 8 750 69 cm olmus doktora göre :)bana gore hiccc kilo almio bu cocukk:))

Kızlar Merhaba,

Arefe gününden bir gün önce bizim bebişin dişi çıkmıştı , bayramda hedik yaptım dağıttım , öyle şatafatlı bir parti yapmadım, hediği kaynattım resimdeki gibi kaseler yapıp dağıttım :) çok ta güzel oldu, eğer sizinde etrafınızda kimseniz yok ise bu şekilde birşey hazırlayı dağıtabilirsiniz :)

Eklentiler

• 2015-09-26 16.09.40.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar merhaba :)
Nasılsıniz bayram nasıl geçti? Bebişler nasıl?
Sahi ben yeni değilim ismimi değiştirdim. Ilk ismim Esra Beyza'ydi.

Bugün bizde 6 aylik aşılarımızı yedik geldik. Ilkte aglamadı ama ikiyle üç yırttırdı valla... kiyamadim yaa.

Şu kilo konusuna gelince bence söylenenleri duymayin kızlar. Benimde kV çocuğu her gördüğünde bu çocuk zayıflamis diyo bende boya gidiyo diyorum beni dinlemiyor bile. Yoruldum artık o öyle diyince hiç cevap vermiyorum.
He bide ateşi var bunun şurup ver diyo hep ama bunu hep yapıyo neden böyle ki bunlar..!

Bu arada dün kanamam geldi kızlar heryerim ağrıyor ne iyi gelir bana..

Cnm bu durumda ancak antikaynana iyi gelir sana...

Geçmiş olsun. Dinlenmeyi dene. Gerçi çocukla mümkün olmuyor. Kendini sıcak tut. Karnına sıcak su torbası koyabilirsin.

nasıl yaptın Can'ım anlatır mısın

Merhaba kizlar bugün işe başladım bayrama gittim annemi getirdim bir aylığına . Bebek uyuyamamis doğru dürüst yarım gün calisacam bu iyi olacak inşallah

Ahh bende bilsem nasil yapacagimi soylede bir durum var bende astim bronsit var babada kucukken gecirmis sanırım ust solunum yollari biraz hassas.bizim ufaklik 8 750 69 cm olmus doktora göre :)bana gore hiccc kilo almio bu cocukk:))
MasaAllah çok iyi kilosu.Ay bazlı kaç kilo almış en son tartildiginda kaçtı. Benim kızım yedi kilo tavsiyem var mi kaç kilo doğdu?

Merhaba kizlar bugün işe başladım bayrama gittim annemi getirdim bir aylığına . Bebek uyuyamamis doğru dürüst yarım gün calisacam bu iyi olacak inşallah
Hayırlı olsun.Biraz zaman sonra türüne oturuyor oglu da bende çalıştım sonuçta herşey onlar için cnn.

Çok güzel olmus.disinizde hayırlı olsun darısı başımıza...

MasaAllah çok iyi kilosu.Ay bazlı kaç kilo almış en son tartildiginda kaçtı. Benim kızım yedi kilo tavsiyem var mi kaç kilo doğdu?
Valla en son ayin basinda saglik ocagina gitmiştik 8 300 du o zaman 3860 kg dogdu cnm ya sezeryan olmak zorunda kaldm ben pek kilo isine takilmiorum cnm saglikli olsunda zayif olsun.hem zayiflar daha bi hareketli olup erken yapiyorlar bazi seyleri.ben hem ek gida hem emziriyorum.sanirim biraz sik emziriyorumbirde evde olunca sanki cocuk hemen acikmis gibi gelio bana :))))

Bende aşırı takiyorum ya elimde değil küçük doğdu kızım ve bende takıntı aldı başını gidiyor.Bir dur demeliyim dönüm hiç iyi değil ama olmuyor ışte...

Arkadaşlar bayram için batmandan hataya gidip geldim.dua istemiştim sizden çok saolun sorunsuz geçti yolculugumuz.bebisimin dışı çıktı ordayken:)bu hafta hedik yapicam komşuları çağırıp.memlekette net cekmiyodu ne okuyabildim ne size yazabildim.ama bgn hemen hepsini okudum 20 sayfanın:)

Televizyonu acik gorunce Derin
Izlemesin diye acmiyorduk tv yi. Babasi mac izlicem deyince kizimiz da eslik etti. Aylardir dogru duzgun hbr bile izlemiyoruz. Biz hayir dedikce onun daha cok ilgisini cektirmisiz farkinda olmadan. 2 saat acik kalinca once gordugunuz gibi cok dikkatli bakti sonra hic bakmadi.

Eklentiler

• 20150926_161408_HDR-1.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 85
Bebekleri bundan sonra da her ay kontrole goturcekmiyiz? 6 aylik olduk artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…