2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar birsey sormak istiyorum.erkek bebekler kac aylikta oturmaya basliyorlar.bizimki oturma heveslisi ama etraftakiler 9 aydan once oturtmayin diyorlar.sizce ne yapmaliyiz

benimki 6,5 aylık ve artık yatmaktan hemen sıkılıyor. oyun halısında bile yatmıyor artık, hep oturmak istiyor. annem de hep yatırma zaten arada oturt hatta yürüt diyor, bende öyle yapıyorum. oğlum desteksik oturabiliyor, hatta öne ve yanlara eğilip bişilere uzanıp geri oturur pozisyonuna dönebiliyor. yürütmeye çalışınca da çok mutlu oldu, kolbastı oynar gibi sallanıyor

6 Martta 36 haftalık 2kg 44cm doğdu.Altı aylık.kontrolde 6900gr 46cmdi.Anne sutu alıyor ek gidaya da başladım.Ama hiç emeklemiyor oturmuyor sadece dönerek hareket ediyor.Çok hareketli ve uykusuz bir bebek.
44 cm doğan bebeğin 6 ay kontrolünde 46 cm olması pek normal gelmedi bana. yanlış mı yazdınız?

Kizlar ya oglum cok huysuz yavrum uyuyamiyor.dis agri yapio sanirim bu evrelerden gecenler yardimci olursaniz sevinirim.neler yapayim jel suruyorum ama baska bisi yapanlar var mi

oğlumun düzenli uykusu vardı hatta burada hava attım şöyle uyuyor böyle uyanmıyor diye :) ama gel gör ki şimdi 40 dk. uyuyor ve çığlık atarak uyanıyor. diş çıkarıyor diyor annem. zaten damakları çok keskinleşti emzirirken bazen mememle kaşıyor dişetlerini. eline ne geçse agzına götürüyor. diş kaşıyıcı aldım eczaneden. başka da yaptığım bişi yok. çok şükür ateşi falan yok. ama çok huysuzlandığında bazen calpol veriyorum geceleri rahat uyusun diye

Son düzenleme:
Merhaba canim, kizim da yeni dis cikardi gecen sayfalarda yazmistim. Ishal haric ayni durumu yasadik kendi kendine uyuyan bebek uyumamak icn bagiriyordu su icirince susuyordu. Dis cikinca o huyu birden kayboldu cok sukur. Oturma konusunda benimki de ayni azcik destek hala lazim oluyor 3 mart dogumlu. Sanirim kizlar biraz daha gec oturuyorlar. Ayakta durmaya cok hevesli. Merak etme annesi az kaldi insallah

KIZLAR bebeğim 6 aylık oldu sadece anne sütü alıyordu bu aralar yeni yeni meyvelere başladım ama çok az yiyor suda içmek istemior öneriniz var mı?

KIZLAR bebeğim 6 aylık oldu sadece anne sütü alıyordu bu aralar yeni yeni meyvelere başladım ama çok az yiyor suda içmek istemior öneriniz var mı?
Canim cok azla baslanir zaten. Bir tatli kasigi anca...yavas yavas artar yedigi miktar. Yemiyor diye pes etme. Benimki de su sevmezdi tadina alissin diye kasikla veriyordum. Sonra alisti simdi alistirma bardagi ile iciyor cok guzel

salatalık havuç veriorum onlar oylece kemiriyor ama şeftali armut rendeleyince resmen tukuruo
Kati gidayi diliyle agizinin arkasina goturup yutmayi ogrenmemistir o daha...sevmediginden degil, bilmedigimden tukuruyor. Uzmanlar emme kareketi dilini disari itip oluyormus ayni hareketi yapmaya calisinca ek gidayi tkururlermis diyorlar. Yavas yavas alisir o merak etme. Sanirim cogu anne ek gida baslangicinda bir kase yer beklentisinde ama o is oyle degilmiiiis :)

Kizlar biz keremle ne yapicaz ya herseye alerjisi cikiyo yarim saat once eline kara erikler var ya onlardan vermistim cok heyecanla geveledi somurdu sonra emzirdim bi baktim cocugun yuzunde gözünde yine kizariklar ve kucuk sivilce gibi kabartilar azaldi gecer birazdan ama ben cok üzülüyorum ya alerjik seyler yediremek az da olsa tehlikeli hirilti ile baslayip cigerlerine sicriyormus astima kadar gidiyormus öyle demislerdi bana ek gida namına cok birsey vermedim labak seftali yedi sadece. Salatalik ve elma geveliyo. Tabi bi de yumurta sarisi verdim bu kadar az. Elaziga gidince gecerim diyordum ama korkuyorum keremi oyle gördükçe gecmis geliyo aklima cok üzülüyorum

Kizlar doktora gittik bugün disde yaklasmis ama faranjit olmus dedi birseye karsi alerjisi var bebek old icin bakamiyorlar.doktordan cikarken tek iyi dedigim kilo ile boyu oldu:)

Teşekkür ederim aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…