- 25 Ocak 2013
- 644
- 822
- 303
- 39
Kizlar birsey sormak istiyorum.erkek bebekler kac aylikta oturmaya basliyorlar.bizimki oturma heveslisi ama etraftakiler 9 aydan once oturtmayin diyorlar.sizce ne yapmaliyiz
44 cm doğan bebeğin 6 ay kontrolünde 46 cm olması pek normal gelmedi bana. yanlış mı yazdınız?6 Martta 36 haftalık 2kg 44cm doğdu.Altı aylık.kontrolde 6900gr 46cmdi.Anne sutu alıyor ek gidaya da başladım.Ama hiç emeklemiyor oturmuyor sadece dönerek hareket ediyor.Çok hareketli ve uykusuz bir bebek.
Kizlar ya oglum cok huysuz yavrum uyuyamiyor.dis agri yapio sanirim bu evrelerden gecenler yardimci olursaniz sevinirim.neler yapayim jel suruyorum ama baska bisi yapanlar var mi
Evet yanlış yazmışım 66cmdi.44 cm doğan bebeğin 6 ay kontrolünde 46 cm olması pek normal gelmedi bana. yanlış mı yazdınız?
Merhaba canim, kizim da yeni dis cikardi gecen sayfalarda yazmistim. Ishal haric ayni durumu yasadik kendi kendine uyuyan bebek uyumamak icn bagiriyordu su icirince susuyordu. Dis cikinca o huyu birden kayboldu cok sukur. Oturma konusunda benimki de ayni azcik destek hala lazim oluyor 3 mart dogumlu. Sanirim kizlar biraz daha gec oturuyorlar. Ayakta durmaya cok hevesli. Merak etme annesi az kaldi insallahMerhaba arkadaslar kızım diş Çıkarma arafesinde ishal oldu biraz geciyor muz veriyorum sonra tekrar oluyor uyku düzeni kalmadı yarım saat anca uyuyor gündüzleri, gece de zor uyutuyorum eskı den heöen uyurdu, birde 11. Ekimde 7 aylık oluyor benim kız daha desteksiz oturamıyor sizinde öyle mi ? Ama ayakta durmaya cok meraklı tuttuğum zaman da cok güzel dikiliyor
Canim cok azla baslanir zaten. Bir tatli kasigi anca...yavas yavas artar yedigi miktar. Yemiyor diye pes etme. Benimki de su sevmezdi tadina alissin diye kasikla veriyordum. Sonra alisti simdi alistirma bardagi ile iciyor cok guzelKIZLAR bebeğim 6 aylık oldu sadece anne sütü alıyordu bu aralar yeni yeni meyvelere başladım ama çok az yiyor suda içmek istemior öneriniz var mı?
Alisir cnm niye alismasin ama ye diye cok zorlamainşallah benim bebişte alışır yemeyen çocuk zor oluyor...
umarım annelik damarım tutup çok zorlamam bebişi tşkler yorum için...Alisir cnm niye alismasin ama ye diye cok zorlama
Annelik damari cok fena birsey :) büyüdükçe midesi kabul ettikce bebek se verilenleri yiyor. Istersen alissin diye eline meyve sebze ver tirtiklasinumarım annelik damarım tutup çok zorlamam bebişi tşkler yorum için...
Kati gidayi diliyle agizinin arkasina goturup yutmayi ogrenmemistir o daha...sevmediginden degil, bilmedigimden tukuruyor. Uzmanlar emme kareketi dilini disari itip oluyormus ayni hareketi yapmaya calisinca ek gidayi tkururlermis diyorlar. Yavas yavas alisir o merak etme. Sanirim cogu anne ek gida baslangicinda bir kase yer beklentisinde ama o is oyle degilmiiiis :)salatalık havuç veriorum onlar oylece kemiriyor ama şeftali armut rendeleyince resmen tukuruo
Miktar olarak ne kadar veriyorsunuz acaba ?
ben çok huysuzlanınca veriyorum çok rahatlıyo hemn sakinleşip uyuyo
şükür ne güzel cnm biz de dün akşam baya savaştık ama gece iyi geçti yatak olayını çözdük galiba yavaştan
hayrlı olsun cnm darısı bize
bu bayram tatlılarınız AYŞE MİNA dan teyzeleri :)Eki Görüntüle 1638819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?