Bende Basaksehirdeyim ve Arnavutkoye yakınım sen tam olarak nerdesin cnn?
İyiki yazmissin canim aynı durum bizdede vardı bende doktora goturmeyi düşünüyordum yarın.yazdıklarını okuyunca Vazgeçtim ıhlamur yapıp icircem.kızlar bayram tatili nasıl geçti? bizim oldukça yoğun ve yorucuydu, işli bayram tabi bir de bu. forumu takip edemiyorum artık iyce yoğunlaştım işte evde tatilde bile, sağlık olsun. inşallah herkesin keyfi yerindedir.
oğluşum yalancı arefe günü sabah 1-2 öksürükle uyandı. gün içinde tekrarlamadı ve başka da bişeyi yoktu. arefe günü yine aynısı oldu, biz de hemen randevu alıp dr a götürdük esk.deyken gittiğimiz yere. öksürük için bitkisel olan bi şurup prospan ve soğuk algınlığı için peditus yazdı dr, elimizin altında olsun diye. ıhlamur gibi bitki çayı verebilirsiniz dedi, ateşi çıkmazsa peditus a gerek yok dedi, öksürük de artarsa prospan verirsiniz dedi. göğsünü sırtını dinledi uzunca, boğazına kulaklarına baktı falan maşallah bişeyi yok dedi.
ctesi döndük ist.a, gerçekten pazar gününe kadar maşallahı vardı, pazar günü sümükleri çok akmaya ve hapşırmaya başladı. akşam da gözleri sulandı kızardı falan.
dün kendi dr umuza gittik, o da muayene etti, hafif bi soğuk algınlığı ilaç vermeye gerek yok dedi. ateşi de 38i geçmedikçe şuruba gerek yok dedi. havalar serinliyor, önümüz kış. böyle şeyler olabilir artık, burnu aktı 1-2 öksürdü diye gelirseniz kendinizi yorarsınız diyerek gülümsedi, endişe etmenize gerek yok burnu tıkanırsa serum fizyolojik bulundurun, öksürük için de ıhlamur elma kabuğuyla kaynatın, bol bol emzirin dedi.
ana yüreği işte kıyamıyorsun, üzülüyorsun illa ve dr a koşuyorsun hemen. aslında hastaneler, daha doğrusu kalabalık ortamlar, bayram gezmesi de olsa virüs mikrop yuvası olabilir. dikkat etmek lazım mümkün olduğunca. kendi kendimizin, bebeğimizin dr u olmalıyız artık bazı durumlarda. inşallah iyileşiriz hemen. Rabbim dermansız dert vermesin, beterinden korusun tüm yavrularımızı. Sağlıkla büyütelim kuzularımızı inşallah.
Yok canim rondodan geciriyorum ezme gibi oluyo zaten sulandiriyorum sonra.hamur gibi oluyo yutmasi kolayCeviz tabiki vitaminli1. Kuruyemislerin verilmeme sebebi tehlikeli olusu. Soluk borusuna kacma ihtimalinin fazla oluşu. Allah korusun.
Alistirma bardagina nasıl alıştırdin? Kasikla verince tamam. Ama suluk ile verince dislerini kasiyor bir guzel. Gittik bir tane daha aldik suluk. Bu sefer aiz kısmı daha kisa. Yine dis kasidi. Icebilmesi icin emme hareketi yapmasi lazim. Yoksa su gelmiyor.
aynen bende öyle yapıyorum taş gibi yoğurt oluyor maşallah diimmm :)Ben de hic yogurt yapmamistim ama gercekten cok kolaymis. Hatta anneminkinden guzel oldu:) ustelik azicik mayaladim. Yarim litre sute yarim yemek kasigi yogurtla yaptim.3 saat bekledikten sonra dolaba koydum. Denemelisin
hayırlı dişleri olsunnn kuzununnBizimde ilk disimiz patlamis
Bizde Kayabaşı Kiptas Konutlarindayiz.Neredeyse komsuyuz çok sık gidiyoruz Kayasehire kaçıncı etap??Kayasehir ya sen
Merhaba kızlar ben sayfayı hamileliğimin ilk günlerinden beri takip ediyorum.hep üye olmak istedim ama anca kısmet oldu.burdan çok güzel bilgiler edindim yeri geldi rahatladım.bende mart annesi olacakken 37+2de 19 şubatta bir erkek bebek annesi oldum.kuzum 1 hafta kuvezde kaldı.şimdi çok şükür sağlıklı. Benide baranıza alırsanız sevinirim.ayrıca birde 8,5 yaşında bir kızım var.oğlumuda çok bekledik.
Aa bende oradayım sen neresinden :).. Bu arada bende MART annesiyim sürekli okuyorum ama pek yazmıyorum açıkcasıBizde istanbul kucukcekmecedeyiz :)
Ben, ben! Ne zaman bulusuyoruz? :)aaa sen istanbul'da mısıın? istanbul'dan pek kimse yok sanıyorum @zengineer ve benden başka :)
Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?Merhaba kızlar ben sayfayı hamileliğimin ilk günlerinden beri takip ediyorum.hep üye olmak istedim ama anca kısmet oldu.burdan çok güzel bilgiler edindim yeri geldi rahatladım.bende mart annesi olacakken 37+2de 19 şubatta bir erkek bebek annesi oldum.kuzum 1 hafta kuvezde kaldı.şimdi çok şükür sağlıklı. Benide baranıza alırsanız sevinirim.ayrıca birde 8,5 yaşında bir kızım var.oğlumuda çok bekledik.
Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi[/QUOTE]="KARUBF, post: 42814492, member: 700900"]Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?
Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi[/QUOTE]="KARUBF, post: 42814492, member: 700900"]Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?
Biz halkalida oturuyoruz canim.siz nerede oturuyorsunuz?Istanbulda oturan cokmus ya :)Aa bende oradayım sen neresinden :).. Bu arada bende MART annesiyim sürekli okuyorum ama pek yazmıyorum açıkcası
Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden[/QUOTE] yeniTeşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi
Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden[/QUOTE]Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi
Hosgeldin :) benim oglum da 26 subat dogumlu.ama bende hamileligimin basindan beri burayi takip ediyorum.Merhaba kızlar ben sayfayı hamileliğimin ilk günlerinden beri takip ediyorum.hep üye olmak istedim ama anca kısmet oldu.burdan çok güzel bilgiler edindim yeri geldi rahatladım.bende mart annesi olacakken 37+2de 19 şubatta bir erkek bebek annesi oldum.kuzum 1 hafta kuvezde kaldı.şimdi çok şükür sağlıklı. Benide baranıza alırsanız sevinirim.ayrıca birde 8,5 yaşında bir kızım var.oğlumuda çok bekledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?