2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

İyiki yazmissin canim aynı durum bizdede vardı bende doktora goturmeyi düşünüyordum yarın.yazdıklarını okuyunca Vazgeçtim ıhlamur yapıp icircem.

Ceviz tabiki vitaminli1. Kuruyemislerin verilmeme sebebi tehlikeli olusu. Soluk borusuna kacma ihtimalinin fazla oluşu. Allah korusun.
Yok canim rondodan geciriyorum ezme gibi oluyo zaten sulandiriyorum sonra.hamur gibi oluyo yutmasi kolay

Canım bazı alıştırma bardaklarının ağzına biberonun ucunu takabiliyorsun , bizimki hem öyle hemde biberon başlığı ile içiyor.

Ben de hic yogurt yapmamistim ama gercekten cok kolaymis. Hatta anneminkinden guzel oldu:) ustelik azicik mayaladim. Yarim litre sute yarim yemek kasigi yogurtla yaptim.3 saat bekledikten sonra dolaba koydum. Denemelisin
aynen bende öyle yapıyorum taş gibi yoğurt oluyor maşallah diimmm :)

Merhaba kızlar ben sayfayı hamileliğimin ilk günlerinden beri takip ediyorum.hep üye olmak istedim ama anca kısmet oldu.burdan çok güzel bilgiler edindim yeri geldi rahatladım.bende mart annesi olacakken 37+2de 19 şubatta bir erkek bebek annesi oldum.kuzum 1 hafta kuvezde kaldı.şimdi çok şükür sağlıklı. Benide baranıza alırsanız sevinirim.ayrıca birde 8,5 yaşında bir kızım var.oğlumuda çok bekledik.

Hoşgeldinn :)

Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?

="KARUBF, post: 42814492, member: 700900"]Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?[/QUOTE]
Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi

="KARUBF, post: 42814492, member: 700900"]Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?
Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi[/QUOTE]

Geçmiş olsun Annelere göre hepp zayıf bebekler :) olsun önemli olan sağlıklı olması

="KARUBF, post: 42814492, member: 700900"]Hoş geldin...Neden kuvozde kaldı kaç kilo doğdu şimdi gelişimi nasıl?
Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi[/QUOTE]
Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden

Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden[/QUOTE] yeni
Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden[/QUOTE]

Hosgeldin :) benim oglum da 26 subat dogumlu.ama bende hamileligimin basindan beri burayi takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…