2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Valla benimki de oyle yapiyordu hatta yanlislikla cektiginde o suyu akitiyordu. Bir gun icmeye basladi. Surekli teklif ediyordum. Cok seviyor simdi bazen aglarken bir tek su icince susuyor

ya idareler sıkıntı yaratabiliyor bzm önceki müdür süt izni fln vermiyomuş yeni müdür ilk toplantıda sordu ve sağolsun çok güzel ayarladı

hoş geldin :)

Birsey sormak istiyorum ihlamur derken bizim yaptigimiz bitki cayi olandan bahsediyoruz dimj onu verebilirz yani bizimkide rahatsiz hiriltisi var burnunda oksurukde var prospan kullanioruz.ama burnunu bir turlu duzeltemedim.gecmis olsun bebise.

Kizlar mama sandalyesi alicam ama karar veremedim salincakli mama sandalyesimi iyi yoksa normal olan mi.fikir verirseniz sevinirim

Kizlar mama sandalyesi alicam ama karar veremedim salincakli mama sandalyesimi iyi yoksa normal olan mi.fikir verirseniz sevinirim
Biz chicco polly mama sandalyesi aldık. Çift kılıf ve tepsili sağlam sırt kısmı kademeli yatıyor. Biraz hantal. Ben memnunum ama :) bebişim içinde biraz sıkılıyor. Gerçi bu ara oturmaktan sıkılıyor.

Birsey sormak istiyorum ihlamur derken bizim yaptigimiz bitki cayi olandan bahsediyoruz dimj onu verebilirz yani bizimkide rahatsiz hiriltisi var burnunda oksurukde var prospan kullanioruz.ama burnunu bir turlu duzeltemedim.gecmis olsun bebise.

Gecmis olsun canim ben kizima kullandim hasta oldugunda normal ihlamuru demledim ama limon falan koymadim kasikla icirdim, sende deneyebilirsin

Arkadaslar kizim 6 aydir anne sutu ile beslendi. Emzik vermedim. Mama ilk dogdugu zaman disinda vermedim.biberon kullanmadik sadece kisa bir sure su verdim biberonla. Calismaya basladim. Sutumu sagip birakiyorum. Ilk gun biraz sut icmis. Ama 2 gundur icmiyo. Ek gidalari da yemiyomus. Annem de yediremeyince ac kaliyo diye cok uzuluyo. Neyseki sut izni kullaniyorum ve oglene kadar calisiyorum.
Bu durum normalmi sizce. Bir de lazim oldugunda kullaniriz diye mama aldik. Hipp yulafli elmali. Hic sevmiyor. Ari mama aldik. Henuz denemedik. Bilmiyorum dogru tercihmi yapmiyoruz. Kasik mamasinda bir oneriniz var mi ?

Benimkinden de var bugün normal yaprak ihlamur demledim icine de elma dilimi at demişti dr öyle yapıyorum.Bu arada aslında bebek ihlamurlari varmış eczanede ama ben almadım hiç.

Ustundeki resmi nasil yaptiniz cnm?

Amin canim, aksam ustu elimle disetini kasidim birsey yoktu az once elleri agzindaydi bende tekrar kasiyayim dedim elime birsey batti, sismis olan yer degil alt on disi cikti ikincide yarina cikmis olur o da gorunuyor, cok mutlu oldum darisi basiniza

Amin canim, aksam ustu elimle disetini kasidim birsey yoktu az once elleri agzindaydi bende tekrar kasiyayim dedim elime birsey batti, sismis olan yer degil alt on disi cikti ikincide yarina cikmis olur o da gorunuyor, cok mutlu oldum darisi basiniza
Sizde de dis cikma belirtileri oldu mu? Bazi bebeklerde hemen cikiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…