Bizim doktorumuz sut olmaz dedi ama yogurt ve tereyagi serbest. Yogurdu cok guzel yiyiyor kizim.Benim doktorum da sebze ve yoğurtla baslatti. Hepsi ayri telden ya
Valla benimki de oyle yapiyordu hatta yanlislikla cektiginde o suyu akitiyordu. Bir gun icmeye basladi. Surekli teklif ediyordum. Cok seviyor simdi bazen aglarken bir tek su icince susuyorAlistirma bardagina nasıl alıştırdin? Kasikla verince tamam. Ama suluk ile verince dislerini kasiyor bir guzel. Gittik bir tane daha aldik suluk. Bu sefer aiz kısmı daha kisa. Yine dis kasidi. Icebilmesi icin emme hareketi yapmasi lazim. Yoksa su gelmiyor.
Tabii ki. Yedigi seye gore degisiyor.ek gıdaya geçince kaka rengi yeşil olan var mı ?
Bizimki yesil oldu.ek gıdaya geçince kaka rengi yeşil olan var mı ?
O bakinca biz tv yi kapatiyorduk.esime diyorum her seyi kopyaliyo. Azcik buyuyunce kendisi acmaya baslar. :) ama
Ben de tam gun calisiyorum. Ogleden sonra kullanicam bu sekilde konustuk idareyle. Sinir bozucu olmalari ayri. Sanki beni kendileri idare ediyormus gibi davraniyorlar.
Merhaba kızlar ben sayfayı hamileliğimin ilk günlerinden beri takip ediyorum.hep üye olmak istedim ama anca kısmet oldu.burdan çok güzel bilgiler edindim yeri geldi rahatladım.bende mart annesi olacakken 37+2de 19 şubatta bir erkek bebek annesi oldum.kuzum 1 hafta kuvezde kaldı.şimdi çok şükür sağlıklı. Benide baranıza alırsanız sevinirim.ayrıca birde 8,5 yaşında bir kızım var.oğlumuda çok bekledik.
Birsey sormak istiyorum ihlamur derken bizim yaptigimiz bitki cayi olandan bahsediyoruz dimj onu verebilirz yani bizimkide rahatsiz hiriltisi var burnunda oksurukde var prospan kullanioruz.ama burnunu bir turlu duzeltemedim.gecmis olsun bebise.Kızlar buluşalım demişsiniz ama bizde araç yok, bide çalışıyorum ve h.sonları ancak ev işlerine zaman yetiyo, hatta yetmiyo bile. Dün akşamdan itibaren kv ve kp bizde olacak malum, sanırım ben katılamam sizlere
Oğluşum grip oldu demiştim, sanırım balgam var çünkü hırıltıya benzer dolu bir öksürük oluyor aradaNası yardımcı olabiliriz acaba balgamı atmasına? Doktor öksürük çok sık olursa prospan şuruptan verebilirsin demişti, okuduğuma göre balgam varsa şurup verilmemeli yüzüstü yatırıp öksürmesi ve atması sağlanmalı diyor. Elma kabuğuyla demlediğimiz ıhlamurdan veriyoruz sık sık, çubuk tarçın atmıştım içine baya sevdi maşallah.
Bide suyu bizimki de sevmiyor, biberonla verince genelde püskürtüyor. Alıştırma bardağıyla da dişini kaşımaya çalışıyor, bazen biberona aynısını yapıyor. Çay kaşığıyla sanki daha iyi gibi 1-2 yudum gidiyo anca
Bizimkide olmustu.Bizimki yesil oldu.
Biz chicco polly mama sandalyesi aldık. Çift kılıf ve tepsili sağlam sırt kısmı kademeli yatıyor. Biraz hantal. Ben memnunum ama :) bebişim içinde biraz sıkılıyor. Gerçi bu ara oturmaktan sıkılıyor.Kizlar mama sandalyesi alicam ama karar veremedim salincakli mama sandalyesimi iyi yoksa normal olan mi.fikir verirseniz sevinirim
Birsey sormak istiyorum ihlamur derken bizim yaptigimiz bitki cayi olandan bahsediyoruz dimj onu verebilirz yani bizimkide rahatsiz hiriltisi var burnunda oksurukde var prospan kullanioruz.ama burnunu bir turlu duzeltemedim.gecmis olsun bebise.
Cevap yazmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde cevapla var ona tıklıyorsunAy ben yazamıyorum alıntı da yapamıyorum yardım lütfen bilmiyorum yeniyim ya
Benimkinden de var bugün normal yaprak ihlamur demledim icine de elma dilimi at demişti dr öyle yapıyorum.Bu arada aslında bebek ihlamurlari varmış eczanede ama ben almadım hiç.Birsey sormak istiyorum ihlamur derken bizim yaptigimiz bitki cayi olandan bahsediyoruz dimj onu verebilirz yani bizimkide rahatsiz hiriltisi var burnunda oksurukde var prospan kullanioruz.ama burnunu bir turlu duzeltemedim.gecmis olsun bebise.
Teşekkür ederim yarin deniycem insallah iyi gelir.hasta olan butun bebeklere Allah sifa versin.Gecmis olsun canim ben kizima kullandim hasta oldugunda normal ihlamuru demledim ama limon falan koymadim kasikla icirdim, sende deneyebilirsin
Darisi basimiza :)Kiziminda disi ciktiii
Kızlar Merhaba,
Arefe gününden bir gün önce bizim bebişin dişi çıkmıştı , bayramda hedik yaptım dağıttım , öyle şatafatlı bir parti yapmadım, hediği kaynattım resimdeki gibi kaseler yapıp dağıttım :) çok ta güzel oldu, eğer sizinde etrafınızda kimseniz yok ise bu şekilde birşey hazırlayı dağıtabilirsiniz :)
Sizde de dis cikma belirtileri oldu mu? Bazi bebeklerde hemen cikiyormus.Amin canim, aksam ustu elimle disetini kasidim birsey yoktu az once elleri agzindaydi bende tekrar kasiyayim dedim elime birsey batti, sismis olan yer degil alt on disi cikti ikincide yarina cikmis olur o da gorunuyor, cok mutlu oldum darisi basiniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?