- 10 Ocak 2012
- 153
- 169
- 303
- 37
Gecmis olsun canim bizde memlekete gittik geldik ya hava degisiminden oldu sanirimgötürmE canım dun de arsanırım.rdum tekrar doktora. çünkü dün gece öksürükten uyandı yavrum bikaç kezsonrasında tekrar emerek uyudu tabi, ama aklım takıldı sorayım dedim. dr yine genel durumunda kötüleşme olursa, yani ateş, öksürükten hiç uyuyamama, iştahsızlık, halsizlik vb şeyler varsa gelebilirsiniz dedi. çok şükür bu gecemiz rahat geçti, dün gündüz de saydıklarım yokmuş, öksürük de kalmadı, inşallah tekrarlamaz. bizimki çok terliyor, vücudu değil ama kafası hep ıslak, siliyoruz havlu bezleriyle hep. hareketten terliyo bide vücudu da soğuk oluyor genelde, ev sıcak üstünü de bize göre daha kapalı giydiriyoruz ama işte hareketten yel yaptıkça soğuyor sanırım. dikkat etmek lazım elimizden geldiğince. yavrularımız önce Allah'a sonra da sürekli yanında olan anne baba anane babane bakıcıya emanet. sağlıkla büyütelim inşallah hepimiz.
Yelek disinda aynı canimkızlar bu arada bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz bu havalarda evde ve dışarda? ben kendim bile şaşırıyorum nası giyineceğimi, dikkat etmek lazım tam hastalık havası bu geçişler.
ben şimdilik içine yarım kol veya kolsuz çıtçıtlı body, altına uzun pijama ve çorap veya çoraptolon, üzerine de uzun kollu pijama giydiriyorum evdeyken. bazen de yelek geçiriyorum sırtına.
Benimde aynı canım kısa kollu çıtçıtlı bady. Üstüne uzun kollu tşört. Altına pijama çorap. Uykudan kalkınca serinse Yelek. Oyun oynarken terlerse tişörtü çıkarıyorum. Bazen gece yatarken çorabı çıkarıyorum. Gece üstüne ince penye battaniye örtüyordum onu biraz kalınlaştırdımkızlar bu arada bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz bu havalarda evde ve dışarda? ben kendim bile şaşırıyorum nası giyineceğimi, dikkat etmek lazım tam hastalık havası bu geçişler.
ben şimdilik içine yarım kol veya kolsuz çıtçıtlı body, altına uzun pijama ve çorap veya çoraptolon, üzerine de uzun kollu pijama giydiriyorum evdeyken. bazen de yelek geçiriyorum sırtına.
Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden[/QUOTE]Teşekkürler. Solunum sıkıntısı vardı.3 470 doğdu 1 hafta sonra 3 180 le hastaneden çıktı. Çok şükür şimdi herşeyi çok güzel.çok hareketli bir bebek, tek sıkıntım bana göre zayıf doktorumuza göre iyi
benim 6 aylık kontrolde 7900 geldi boy 70. Şimdi neredeyse yürüyecek. Evi çok rahat emekleyerek geziyor, tutunup kanepeye Kalkıyor. 6 tane Dişi var:)Altı ay kontrolünde 7200 kilo 69 cm boy doktor kiloda %75 dedi zayıf değil iyi dedi boyuda uzunmuş ama iyice hareketlendi sanki dahada zayıfladı seniki nasıl boy kilo hareket
Sağol Can'ım senin paşa da çok tatlı tam yemelik :)) evet tüm evi Turluyor desem yalan olmaz bugün saksıda ki çiçeğimi de devirdi artık herşey kalkacak anlaşıldı :)keşke burada olsaydın daaa senin meleği mıncıklasaydııım maşallah instagramdan görüyoruum yatakların altında sürünüyor :))) allah nazarlardan sakınsın.
benim 6 aylık kontrolde 7900 geldi boy 70. Şimdi neredeyse yürüyecek. Evi çok rahat emekleyerek geziyor, tutunup kanepeye Kalkıyor. 6 tane Dişi var:)
Ayy bak benim oglan surunmek uzere derken sen daha benimkinde yok diyordun bak gecmis bizim oglani senin kiz benim oglan cok tembel cikti anca yatsinyuzustuSağol Can'ım senin paşa da çok tatlı tam yemelik :)) evet tüm evi Turluyor desem yalan olmaz bugün saksıda ki çiçeğimi de devirdi artık herşey kalkacak anlaşıldı :)
bugün doktordan geliyorum, gerçekten de çok dikkat etmek lazımmış. Hava geçişleri çok önemliymiş. Doktorum sağolsun uyardı bu konuda.Yelek disinda aynı canim
kızlar bu arada bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz bu havalarda evde ve dışarda? ben kendim bile şaşırıyorum nası giyineceğimi, dikkat etmek lazım tam hastalık havası bu geçişler.
Ben zaten calismiyorum :) evimin hanimiyim desem yalan olur ev isleri bazen kaliyor. Kizimin emrindeyim :)
Sağol canım darısı seninkine. Bir de bizimki sizinkilerden biraz büyük. Haylaz ama ya hiç mi durmaz. Gece Kalkıyor uyumuyor, babasının kulağını ısırıyor:)Masallah kuxucuga disleri cikmis emekleme son hiz ee tutunarakta kalkiyo ben bu minigimizi ayakta alkislarm
Çok şanslısın kıymetini bil. Benim kimsem yok. Öğlene kadar çalışıyorum, bakıcımız var sadece. O da 12:30 da gidiyor. Her şeyde benim üstümde temizlik yemek gibi. Ay dertlenmişim ben ya. 3 gündür benim oğlan gece uyumuyor da çok yorgunumya ben o konuda rahatım çok şükür. çalışıyorum diye eve haftalık yardımcı geliyordu zaten şimdi onu aydan aya olarak çevirdik. ben sadece süpürüyorum (ki onu bile bazen kızkardeşime yıkıyorum hehehe), genel temizliği yardımcı yapıyor. annemle de aynı apartmandayız zaten, hamileliğimin sonlarında ve doğumdan sonra yemeği orada yedik hep iyi geldi böyle hala annemlerde yiyoruz yemeği :))) bi haftasonu kahvaltısını kendi evimizde yapıyoruz. çocuğu da bırakıyorum sık sık anneme :) ben rahatım sanırım
Teşekkür ederim canım.biraz geç oldu amaCevap yazmak istediğin mesajın sağ alt köşesinde cevapla var ona tıklıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?