2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bugun deneyeyim yogurt işini bakalım sonuc bildiririm size:))bende evde uzun pantolon corap atlet tshirt giydiriyorum bizim oglan durdugu yerde tere karisiyor uzun giydiremiyorum o yuzden bi geceleeri uzun giyiyor Allahtan burda havalar gayet iyii.bu arada hepiniz ist damisiniz?benim gibi uzaktan olan nadir herhalde

Gecmis olsun canim bizde memlekete gittik geldik ya hava degisiminden oldu sanirim

Yelek disinda aynı canim

Benimde aynı canım kısa kollu çıtçıtlı bady. Üstüne uzun kollu tşört. Altına pijama çorap. Uykudan kalkınca serinse Yelek. Oyun oynarken terlerse tişörtü çıkarıyorum. Bazen gece yatarken çorabı çıkarıyorum. Gece üstüne ince penye battaniye örtüyordum onu biraz kalınlaştırdım

Hoşgeldin maşallah kilosu falan iyiymiş. Şimdi nasıl kilo boy. Benim oğlum bir gün büyük seninkinden[/QUOTE]
Altı ay kontrolünde 7200 kilo 69 cm boy doktor kiloda %75 dedi zayıf değil iyi dedi boyuda uzunmuş ama iyice hareketlendi sanki dahada zayıfladı seniki nasıl boy kilo hareket

Altı ay kontrolünde 7200 kilo 69 cm boy doktor kiloda %75 dedi zayıf değil iyi dedi boyuda uzunmuş ama iyice hareketlendi sanki dahada zayıfladı seniki nasıl boy kilo hareket
benim 6 aylık kontrolde 7900 geldi boy 70. Şimdi neredeyse yürüyecek. Evi çok rahat emekleyerek geziyor, tutunup kanepeye Kalkıyor. 6 tane Dişi var:)

UOTE="hsya09, post: 42830376, member: 673713"]benim 6 aylık kontrolde 7900 geldi boy 70. Şimdi neredeyse yürüyecek. Evi çok rahat emekleyerek geziyor, tutunup kanepeye Kalkıyor. 6 tane Dişi var:)[/QUOTE]
Maşallah bizde hiç diş yok.benimkide emekliyor evi dolaşıyor yanlız daha yeni oturuyor ama oturmayı sevmiyor yatıp yuvarlanmayı cok seviyor

Kizlar biz 6 ayimizi yeni bitirdik ek gidalarla yeni tanisiyoruz oglum yogurt ve peynirden yani eksi olan seylerden nefret ediyor ama ben yine arada deniyorum belki alisir. Yumurtayi cok sevdi ,havuc ve patates puresini cok sevdi ,kabak denedim 2 gun cocuk oguruyor kabak verince. Meyvelere daha baslamadik tatli oldugu icin zaten kabul edecektir once sebze ve yogurta alistirmak lazimmis ama benimki pek yogurt yiyecek gibi degil

Bizde henuz emekleme yok masallah ayaga tek kalkanlar varmis. Oglum yuz ustu durmayi pek sevmiyor istedigi gibi donuyor done done istedigi tarafa gidiyor baslarda suruncek gibiydi ama simdi yativeriyor yuz ustu koyunca oturmayada yeni yeni alistiriyorum 2_3gundur deniyorum bugun az az desteksiz oturmayi basardik duseceginde hemen eliyle destekliyor kendini

keşke burada olsaydın daaa senin meleği mıncıklasaydııım maşallah instagramdan görüyoruum yatakların altında sürünüyor :))) allah nazarlardan sakınsın.
Sağol Can'ım senin paşa da çok tatlı tam yemelik :)) evet tüm evi Turluyor desem yalan olmaz bugün saksıda ki çiçeğimi de devirdi artık herşey kalkacak anlaşıldı :)

benim 6 aylık kontrolde 7900 geldi boy 70. Şimdi neredeyse yürüyecek. Evi çok rahat emekleyerek geziyor, tutunup kanepeye Kalkıyor. 6 tane Dişi var:)

Masallah kuxucuga disleri cikmis emekleme son hiz ee tutunarakta kalkiyo ben bu minigimizi ayakta alkislarm

Sağol Can'ım senin paşa da çok tatlı tam yemelik :)) evet tüm evi Turluyor desem yalan olmaz bugün saksıda ki çiçeğimi de devirdi artık herşey kalkacak anlaşıldı :)
Ayy bak benim oglan surunmek uzere derken sen daha benimkinde yok diyordun bak gecmis bizim oglani senin kiz benim oglan cok tembel cikti anca yatsinyuzustu

aynen.. evdeyken kısa kollu çıtçıtlı badi, altına pijama-eşofman ve çorap yeterli oluyor. dışarı çıkarken biraz daha kalın eşofman veya pantolon giydiriyorum, üstüne uzun kollu badi ve kapüşonlu. gece yatarkende üzerine battaniye örtmeye başladım.

geçen yağmurda dışarı çıkardım yağmurluğuyla, yağmur damlaları pek ilgisini çekmedi :) bakalım karda kışta ne yapıcaz :)

Ben zaten calismiyorum :) evimin hanimiyim desem yalan olur ev isleri bazen kaliyor. Kizimin emrindeyim :)

ya ben o konuda rahatım çok şükür. çalışıyorum diye eve haftalık yardımcı geliyordu zaten şimdi onu aydan aya olarak çevirdik. ben sadece süpürüyorum (ki onu bile bazen kızkardeşime yıkıyorum hehehe), genel temizliği yardımcı yapıyor. annemle de aynı apartmandayız zaten, hamileliğimin sonlarında ve doğumdan sonra yemeği orada yedik hep iyi geldi böyle hala annemlerde yiyoruz yemeği :))) bi haftasonu kahvaltısını kendi evimizde yapıyoruz. çocuğu da bırakıyorum sık sık anneme :) ben rahatım sanırım

Masallah kuxucuga disleri cikmis emekleme son hiz ee tutunarakta kalkiyo ben bu minigimizi ayakta alkislarm
Sağol canım darısı seninkine. Bir de bizimki sizinkilerden biraz büyük. Haylaz ama ya hiç mi durmaz. Gece Kalkıyor uyumuyor, babasının kulağını ısırıyor:)

Qallah oşallah a="AttilaninAnnesi, post: 42834024, member: 445371"]ya ben o konuda rahatım çok şükür. çalışıyorum diye eve haftalık yardımcı geliyordu zaten şimdi onu aydan aya olarak çevirdik. ben sadece süpürüyorum (ki onu bile bazen kızkardeşime yıkıyorum hehehe), genel temizliği yardımcı yapıyor. annemle de aynı apartmandayız zaten, hamileliğimin sonlarında ve doğumdan sonra yemeği orada yedik hep iyi geldi böyle hala annemlerde yiyoruz yemeği :))) bi haftasonu kahvaltısını kendi evimizde yapıyoruz. çocuğu da bırakıyorum sık sık anneme :) ben rahatım sanırım [/QUOTE]
Oh maşallah nerde o fırsatlar bizde

Çok şanslısın kıymetini bil. Benim kimsem yok. Öğlene kadar çalışıyorum, bakıcımız var sadece. O da 12:30 da gidiyor. Her şeyde benim üstümde temizlik yemek gibi. Ay dertlenmişim ben ya. 3 gündür benim oğlan gece uyumuyor da çok yorgunum

Yemek temizlik çamaşır ütü misafir çocuk ay hepsi bende.üstüne bide okullar açıldı akşam kitap kapladık kızımla.baba yorgun uyur biz kitap kapladık oğlanda bi dakika durmadı asılır ağlar yırtar uyumadıda ne çektik.çok yaramaz ne yapacam bilmem. Kızım melek gibiydi çok usluydu halada öyle.bunuda öyle olacak sanmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…