2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ben burnu tıkandığında serum fizyolojik kullanıyorum. Birde doktor bize soğuk buhar makinesi al demişti. Almdım gerçi. Bir arkadaşım ketılda su kaynatıyor ketılın kapağı açıkken elimle buharını yüzüne doğru çekiyorum diyor. Makine yoksa acilde çözüm olarak denenebilir. Bebeğinin durumunu en iyi sen anlarsın. Ihlamurla serum fizyolojikle emzirmeyle düzelmeyecek gibiyse ilaç kullanmayacağım diye eziyet etme yavruya. Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.

Çok güzelleeeer, bende kollu almalıyım çünkü battaniyeyi kollarına örttürmüyor. Kollar hep dışarda

Size pratik bir mama tarifi
Muzu alip ortasindan kesiyoruz cay kasigiyla kabugunu yirtmadan biraz muz cikarip yerine avakado koyuyoruz muzla avakadoyu bir guzel karistirip pure yapiyoruz lstersek ceviz ekleyip bebisimize yediriyoruz. Avakado muzun o keskin seker tadini hafifletiyor

Ca
Canim tam anlayamadim kabugunu niye yirtmiyoruz kabugun icindeykenmi birlestiriyoruz muzla avakadoyu

size de geçmiş olsun canım. bizimki de öyle yapıyor canım battaniyeyi toplayıp ağzına çekiyor. ben de mi 2 kat giydirsem acaba gece uykusuna dalmadan evvel. ama bizimki emerken uykuya dalıyo genelde ve terleyebilir. tüm odaların peteğini kapatıp yatakodamızınkini açık bırakıp kombiyi mi yaksam acaba en düşük ayarda. gerçi bi yerde okumuştum uyuduğumuz hatta bebeklerin uyuduğu odanın ısısının biraz düşük olması daha iyiymiş[/QUOTE]
Tesekkur ederiz canim insallah butun bebisler acilen iyilesir. havalar iyice sogudu canim, ya dedigin gibi odayi isitmali ya iki kat giydirmeli cunku ben ustumu ortmeden yatamiyorum onun ustunun acik oldugunu bilince uykum kaciyor ortturmuyorlarda bir sekilde sicak tutmaliyiz ozellikle hastayken

nerdeyse aynı durumdayız ama bnm oyuna fırsatım kalıyo sabah bitiyo işim oğlum iş yapmama izin vermiyor yürüteç almayacaktım ama bu gidişle alcam gittiğim odada yere bırakıyorum yerde yuvarlanıp duruyo halının bittiği yerde fayansta yatıyo iş yapamıyorum çekmeceleri açmaya başladı elini sıkıştırcak

Cevizi rondodan gecirip ne zaman ve neyin icinde verebiliriz? Pure ve corbalari hangi sebzelerle yapmaya basladin?
ben meyve pürelerine ekliyorum

Benim bu tek olunca dokulmedi pek vucudum algilayamadi

uyku tulumu ben de almayı düşündüm ama karar veremedim nasıl bişey olmalı. rahat ve terletmeyen, hareketini kısıtlamayan bişeyler arıyorum. sen nereden nasıl bişi aldın canım?
lcw dan canım

canm ben bundan aldm inş terletmez bnmki üstünü çok açıyo çünkü bunu giydirip yatağının üstüne de battaniye örtmeyi düşünüyorum soğuklarda

Ben de onu demistim cok hoslar :) ama polar daha mantikli geldi yuzde 51 polyester yaziyo onda. Bizim tam giyilenden getirmisti dogumda kayinvalidem bi denerim ama cok büyük görünüyor bedenini bilemiyorum suan elazigda olmadığım için

Cnm bizde bogazinda kizariklik var dedi ki o öksürükten olmustu ates cikarsa antibiyotik tedavisine baslariz demisti ama atesi cikmamisti. Gecen ayin on besi altinci ay asisi olmustu bi o gun cikti calpol verdim üstünü soydum bi saatte düştü

inş kullanışlı olur bnmki kıyafet giyinirken kendini yırtıyo ya hele uykusu varsa o yüzden böyle bşy aldım fermuarlı aç içine yatr kıyafet giydirme konusunda napcam bilmiyorum giyerken de çıkarırken de ağlamaktan mahvoluyor çocuk hiç sevmiyor sadece altını açmamı seviyo kapatrken yine ağlıyo

Benim kizim cikartmayi seviyo giyinmeyi sevmiyo, banyodan sonra giyinme savasi veriyoruz resmen. Ama bugun bir cozum buldum sakiz cigniyodum cok tuhafina gitti ben sakiz cignerken butun kiyafetlerini hic hareket etmeden giydi birkac sefer idare eder bizi

Hahahhaha süper fikir , en azından 3 -4 kez idare eder cidden :)) bizimde aynı dert giyinmekten nefret ediyor, bizde şimdi bir örtü veya bezle yanına Yavaşça vuruyoruz sanki sinek varya ona sallıyor gibi :)) bez yere değince kahkaha atıyor o arada giydirmiş oluyorum )

Sebek oluyoruz vallahi

Bugun biraz arastirma yaptim ek gidayla ilgili sizinlede paylasayim 6.aydan itibaren pirasa, taze fasulye ve dolmalik biber verilebilirmis benim icin iyi oldu cunku degisik tat ariyorum kixim icin. Bugun havuc biber ve irmik pisirdim kizimda sevdi cok sukur yedi

Aaa çok güzel ya, nasıl yaptın ? Bizimkide bugün artık aynı şeyi yemekten isyan etmiş :))

Cikartmayi nedense bizimki de seviyo :)

Terletirse hic giydirme cnm onu hasta olur. Ben de bi deniycem eve gecince. O polar cok aklima yatti da esim almadi atansaydim iyidi gerci boyle de iyi onun bana cok ihtiyaci var cok baglandim kuzuya

Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.

ouzi .!.:
Ölölokö

Canim sirtini zeytinyagi zencefille ov gogsunude buna balda karistirilar .simdi belki dokunur cocuga ben olsam balda koyardim ama
Cigerlerde bi hirilti duymadı doktor sadece bogazda biraz enfeksiyon olmuş dedi canım.bu yöntem bogazlaradami etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…