Çok güzel yaaaa, Aslında böyle fikirlere ihtiyacımız var , nasıl yapıldıklarını paylaşalım bazen bunlarıyoruz ne yedirsek diye , bende tuz şeker Hariç herşeyi verme taraftarıyım ama işte sorun neyi nasıl vereceğimde :)))Ben dogal olan herseyi veriyorum once bi tattiriyorum baktim bi sikinti yok daya gitsin
Mesela dunde bugday dovmesi verdim cok sevdi hem cok saglikli
Suan iyi doktoru bekliyoruz taburcu eder insallah.cok sagolunGeçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.şimdi durumu nasil iyi mi
Canım noldu taburcu oldunuz mu?Suan iyi doktoru bekliyoruz taburcu eder insallah.cok sagolun
Yeni annelere cesaret veriyorsun sık sık yaz lutfen neler verdiginiBen dogal olan herseyi veriyorum once bi tattiriyorum baktim bi sikinti yok daya gitsin
Mesela dunde bugday dovmesi verdim cok sevdi hem cok saglikli
Evettt sukurr.Canım noldu taburcu oldunuz mu?
Geçmiş olsun allah şifa versin canımIyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Oğlum iki gündür sürekli mız mız uyumuyor srekli aglıyor neden acaba, dişlerine bakıyorum bişey yok yada ben anlamıyorum.bende iyi degilim çok yorgunum
Ay çok şükür, iyi değilmi bebiş ?Evettt sukurr.
Kızlar günaydın moralim çok bizi dün gece kızımı tarttim hiç kilo almamış gibi duruyor tabi bende bütün gece don dur uyuyamadim neden oldu diye bugün dr götüreceğim bi cocuk hic mi gr almaz hem anne sutu hem ek gıda alıyor şok oldum hiç iyi de ilim.
Cnm su tarz gördüm lcw da onunla rahat hareket eder
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Tulum/2392184/473924
Ama bi akrabam kollu olan tulumlardan kullanmisti o tavsiye etmedi üstünü ortmesem rahat edemiyorum ortsem cok terliyordu elyaf oldugu icin dedi. Ama mavi renkte bi polar tulum vardi o mantikli gelmisti bana
Valal ben şu tarz bişey almak istiyorm, diğer bu paket şeklinde olanlarla rahat edemez düşüncesindeyim , çünkü benim sıpa ayakları kaldırıp yere vuruyor, böyle olunca onuzdan acıtır diye düşünüyorum,
http://www.bebizo.com/Basket-Bebe-Pembe-Uyku-Tulumu,PR-1189.html
bu tarz olacak ama kolu mutlaka olmalı çünkü kollar üşüyor zaten hep dışarda,
http://www.hepsiburada.com/dreamgen...tog-ekru-baykus-1-2-yas-pm-ailedreamgeniitteb
Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Canim ozel yaptigim bisey yok her evde yapilan olan seyleri veriyirum. Hic bir zaman jendi yenedugim seyi cocuklarima vermedim mesela.Çok güzel yaaaa, Aslında böyle fikirlere ihtiyacımız var , nasıl yapıldıklarını paylaşalım bazen bunlarıyoruz ne yedirsek diye , bende tuz şeker Hariç herşeyi verme taraftarıyım ama işte sorun neyi nasıl vereceğimde :)))
Oy yerim ben yeni anneleride kuzularinidaYeni annelere cesaret veriyorsun sık sık yaz lutfen neler verdigini
Bende atiyorum agzina ne bulursam sapsik disi var gibi ceviriyor agzinda begenirse yutuyor begenmezse cikariyorbiz yemek yerken Attila bizi fena kesiyor ya resmen elimizi takip ediyor çok rahatsız edici :) bugün dayanamadım, çipura'dan küçük bir parça attım ağzına. diş yok bizde, geveledi geveledi geveledi, yutmayı beceremedi , çıkardı
Bende almistim oglanlara boyle bir yasini gecmislerdi sanirim giydiriyordum kikir kikir gulusup penguen gibi geziyorlardi once sonra cikartip oyle uyuyorlardiaynen bende bunlardan alacağım. bir tane aldım gerçi internetten ama büyük oldu. onu bu sene kullanamam. şimdi başka bakıyorum ama bu sefer mağazalara bakıcam netten almıcam :) haftaiçi canpark'a gidicem, h&m, c&a yada lcw'ye falan bakarım..
Bulursan bizede haber ver :)aynen bende bunlardan alacağım. bir tane aldım gerçi internetten ama büyük oldu. onu bu sene kullanamam. şimdi başka bakıyorum ama bu sefer mağazalara bakıcam netten almıcam :) haftaiçi canpark'a gidicem, h&m, c&a yada lcw'ye falan bakarım..
Canim ozel yaptigim bisey yok her evde yapilan olan seyleri veriyirum. Hic bir zaman jendi yenedugim seyi cocuklarima vermedim mesela.
Bugdayi pisirdim iyice pisince baya bi kivama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?