2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Amin canim hastalığı çok fazla değil ama anne yüreği işte bi oksurugune hemen evhamlaniyoruz.az önce yine ıhlamur icirdim.burnunada serum fizyoloji yaptık biraz aktı.ama daha içerden fokurdama sesi var.

Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Ayyyy kuzum çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşşin inşallah , durumu nasıl şimdi?

Ayni benim sıpa:)

Cok sagol. Sali oldu ameliyat hastanedeyiz hala yarin taburcu olabiliriz.cok sukur simdi iyi ama tekrarlayabiliyormus. Bu korkuyla nasil yasayacagim bilmiyorum

Oyyyy kıyamam Allah şifa versin canım benim, yapabileceğimiz birşey olur ise bilgi vermen yeterli

Aaa çok güzel ya, nasıl yaptın ? Bizimkide bugün artık aynı şeyi yemekten isyan etmiş :))

Bir havuc iki dolmalik biberi kucuk kucuk dogradim bir tarli kasigi irmikle haslayip rondolan gecirdim, onlarda degisik tat ariyorlar. Bundan once ispanak verdim 3 gun cok sukur bir alerji durumu olmadi, onuda ayni havuc ve irmikli pisirdim. Biberi 3 gun denedikten sonra pirasa ve fasulyeyide deniycem

Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.

Allah sifa versin canim minik kuzuna sizede yardimci olsun. Kiyamam ona,insallah en kisa zamanda iyilesir ve tekrarlamaz

Cok gecmis olsun cnm allah tez zamanda sifasini versin. Küçükken ben de yasamisim doktorlar ameliyat olursa %95 yasamaz demis galiba oyle anlatıyor bizimkiler
Sonra doktor hortum sokmus ortalik gaz bombasi tabi. Ameliyatsız hallolmus. Yavruna gecmis olsun melegim ya o daha kucucuk

cok sagol.keske ameliyatsiz cozulseydi bizimki de.

Insallah..

Ayni dert bizde de var banyodan sonrasi tamamen savaş :)bende şarkı mirildaniyorm oda bi yere kadar.tere katiyor resmen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…