Amin canim hastalığı çok fazla değil ama anne yüreği işte bi oksurugune hemen evhamlaniyoruz.az önce yine ıhlamur icirdim.burnunada serum fizyoloji yaptık biraz aktı.ama daha içerden fokurdama sesi var.Ben burnu tıkandığında serum fizyolojik kullanıyorum. Birde doktor bize soğuk buhar makinesi al demişti. Almdım gerçi. Bir arkadaşım ketılda su kaynatıyor ketılın kapağı açıkken elimle buharını yüzüne doğru çekiyorum diyor. Makine yoksa acilde çözüm olarak denenebilir. Bebeğinin durumunu en iyi sen anlarsın. Ihlamurla serum fizyolojikle emzirmeyle düzelmeyecek gibiyse ilaç kullanmayacağım diye eziyet etme yavruya. Geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Ayyyy kuzum çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşşin inşallah , durumu nasıl şimdi?Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Ayni benim sıpa:)inş kullanışlı olur bnmki kıyafet giyinirken kendini yırtıyo ya hele uykusu varsa o yüzden böyle bşy aldım fermuarlı aç içine yatr kıyafet giydirme konusunda napcam bilmiyorum giyerken de çıkarırken de ağlamaktan mahvoluyor çocuk hiç sevmiyor sadece altını açmamı seviyo kapatrken yine ağlıyo
Cok sagol. Sali oldu ameliyat hastanedeyiz hala yarin taburcu olabiliriz.cok sukur simdi iyi ama tekrarlayabiliyormus. Bu korkuyla nasil yasayacagim bilmiyorumAyyyy kuzum çok geçmiş olsun, tez zamanda iyileşşin inşallah , durumu nasıl şimdi?
Cok sagol. Sali oldu ameliyat hastanedeyiz hala yarin taburcu olabiliriz.cok sukur simdi iyi ama tekrarlayabiliyormus. Bu korkuyla nasil yasayacagim bilmiyorum
Dua edin tekrarlamasin. Allah kimseye yasatmasin. Evlatlarimiza saglik iyilik versin.Oyyyy kıyamam Allah şifa versin canım benim, yapabileceğimiz birşey olur ise bilgi vermen yeterli
Âmin canım , dualarımız seninle merak etmeDua edin tekrarlamasin. Allah kimseye yasatmasin. Evlatlarimiza saglik iyilik versin.
Aaa çok güzel ya, nasıl yaptın ? Bizimkide bugün artık aynı şeyi yemekten isyan etmiş :))
Iyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Çok gecmiş olsun Can'ım inş çabucak atlatırsınızIyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Cok gecmis olsun cnm allah tez zamanda sifasini versin. Küçükken ben de yasamisim doktorlar ameliyat olursa %95 yasamaz demis galiba oyle anlatıyor bizimkilerIyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Bir havuc iki dolmalik biberi kucuk kucuk dogradim bir tarli kasigi irmikle haslayip rondolan gecirdim, onlarda degisik tat ariyorlar. Bundan once ispanak verdim 3 gun cok sukur bir alerji durumu olmadi, onuda ayni havuc ve irmikli pisirdim. Biberi 3 gun denedikten sonra pirasa ve fasulyeyide deniycem
Allah sifa versin canim minik kuzuna sizede yardimci olsun. Kiyamam ona,insallah en kisa zamanda iyilesir ve tekrarlamaz
cok sagol.keske ameliyatsiz cozulseydi bizimki de.Cok gecmis olsun cnm allah tez zamanda sifasini versin. Küçükken ben de yasamisim doktorlar ameliyat olursa %95 yasamaz demis galiba oyle anlatıyor bizimkiler
Sonra doktor hortum sokmus ortalik gaz bombasi tabi. Ameliyatsız hallolmus. Yavruna gecmis olsun melegim ya o daha kucucuk
Insallah tesekkur ederim.Çok gecmiş olsun Can'ım inş çabucak atlatırsınız
Insallah..Bir havuc iki dolmalik biberi kucuk kucuk dogradim bir tarli kasigi irmikle haslayip rondolan gecirdim, onlarda degisik tat ariyorlar. Bundan once ispanak verdim 3 gun cok sukur bir alerji durumu olmadi, onuda ayni havuc ve irmikli pisirdim. Biberi 3 gun denedikten sonra pirasa ve fasulyeyide deniycem
Allah sifa versin canim minik kuzuna sizede yardimci olsun. Kiyamam ona,insallah en kisa zamanda iyilesir ve tekrarlamaz
Ben dogal olan herseyi veriyorum once bi tattiriyorum baktim bi sikinti yok daya gitsinAaa çok güzel ya, nasıl yaptın ? Bizimkide bugün artık aynı şeyi yemekten isyan etmiş :))
O zaman etkili olurmu bilmem yaCigerlerde bi hirilti duymadı doktor sadece bogazda biraz enfeksiyon olmuş dedi canım.bu yöntem bogazlaradami etkili
Canim allah dermansiz dert vermesin .bak caresi var insallah . Sen sabirli guclu olki meleginde biran evvel topsrlasin insallahIyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
Ayni dert bizde de var banyodan sonrasi tamamen savaş :)bende şarkı mirildaniyorm oda bi yere kadar.tere katiyor resmen kendiniBenim kizim cikartmayi seviyo giyinmeyi sevmiyo, banyodan sonra giyinme savasi veriyoruz resmen. Ama bugun bir cozum buldum sakiz cigniyodum cok tuhafina gitti ben sakiz cignerken butun kiyafetlerini hic hareket etmeden giydibirkac sefer idare eder bizi
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.şimdi durumu nasil iyi miIyi geceler bayanlar. Oglum bagirsak dugumlenmesinden ameliyat oldu. Minicik yavrum neler yasadi cok uzgunum sizinle paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?