2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

Evet sheker yuklemesi de yaptiracagim, doktorum ne diyorsa Ben yapiyorum. Bizde erkek 2 side :) Once kiz demishdiler sonra erkek oldular. Kizlar pek tatli oluyor, inshallah sag salim kucagina alirsin :) Isimlerine karar veremedik. Doktor kontrolundan sonra lutfen paylash kilolarini :)

istanbulda doğum yapan ya da yapacak arkadaşlar doğum yapmayı düşündüğünüz hastaneleri öğrenebilir miyim? ben çanakkalede oturuyorum ama erken doğum riski yüzünden 30 haftadan sonra istanbula gelip doğumu orda yapmayı planlıyorum. bebekler için yoğun bakım ünitesi olan tam teşekküllü bir hastane bakıyorum. fiyatı çok fazla değilse özel hastane de olabilir.

slm arkadaşlar
bugün kızlarım çok hareketliler ve galiba içerde büyük bir kapışma var nefes dahi alamıyordum
hemen aklıma müzik geldi ve
yukarıdaki linki dinledim şuan 5. dakikadayım ama galiba uyudular
kesinlikle tavsiye ediyorum

Merhaba yorumlari okurken dikkatimi cekti sizinle tahmini dogum tarihimiz ayni ben ücüz bekliyorum.ins. hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.

Merhabalar anne adayları ..Hepinize Maşallah Ben beklemekteyim klomen + çat iğnesi oldum aralık 20 de, pazar günü test yapıcam İnşallah bende sizin gibi ikiz annesi olurum bana dua edermisiniz

Merhaba yorumlari okurken dikkatimi cekti sizinle tahmini dogum tarihimiz ayni ben ücüz bekliyorum.ins. hepimiz saglikla kucagimiza aliriz.
Merhabalar amin insallah bebisler saglikla sag salim gelirler.tarihler ayni evet.hatta esimin dogum tarihide 24.05 ama bebislerimiz o tarihe kadar beklemez sanirim senin ucuzz oylemi cok guzel.3de ayni bebis mi olacak yoksa hepsi ayri ayri tipler mi

Mrb ben de 25.haftamdayim ikiz annesi olacağım. 2 side erkek. Bu hafta şeker yuklemesi yapılacak 100 mg. Fakat biraz zor oluyormuş 4 saat kadar aç bekle saat başı kan ver. Yaptıran lar var mi.herkese sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlı doğumlar olur ins.

Merhaba canim ikisi ayni biri farkli :) sanirim ben senden once dogururum hedef mart ayini bitirmek nisan basina gelirlerse harika olacak :) ben simdiden basladim zor nefes almaya seni de daraltiyolar mi bi de bel sirt agrim cok oluyor.ins.hayirlisiyla saglikla tamamlariz bu sureci

Ben 50'lik yükleme yaptırdım. Çok şükür normal çıktı. 100'lük çok daha zormuş, dediğin gibi. Acaba niye doktorun direk 100'lük istemiş ki sizden? Bildiği kadarı ile 50'lik sonucu yüksek çıkarsa 100'lük istiyorlar. Kilo durumu varmı sende? Paşalara da maşallah. Bizde biri kız biri erkek.

ay çok müthiş bir duygu.bende mayısın 5 ini hedefliyorum :) 37.hafta olmuş olacak o zaman.en kötü ihtimal nisan sonu.ben ısrar ustüne yemegi kaçırdığım zaman(3 canlısın az yiyorsun muhabbetleri) nefes almakta zorlanıyorum.karnım çatlayacak gibi oluyor.birde yürüyüşü ya da ayakta durmayı 15 dk nın ustunde yaptığım zmaan ya da soluma dengesiz yattığım zaman sol tarafıma göğsümün altına bir ağrı giriyor o beni mahfediyor.bebişler bi gelseler sağ salim herşeye değer

Ayni seyleri yasiyoruz canim benimde azcik fazla yiyeyim midem aci cekiyo,bugunde sag bacagimda uyusma var korktum biraz sende de oluyor mu uyusma

Ayni seyleri yasiyoruz canim benimde azcik fazla yiyeyim midem aci cekiyo,bugunde sag bacagimda uyusma var korktum biraz sende de oluyor mu uyusma

Iki oldukları için 50 mg tanı koymaya yetmez 100 luk yapmamız gerekir dedi ama ben de önce 50 lik yaptırıp duruma göre 100 mg lik yaptırmayı düşünüyorum. 26 haftalikken fln yapılacak.

Iki oldukları için 50 mg tanı koymaya yetmez 100 luk yapmamız gerekir dedi ama ben de önce 50 lik yaptırıp duruma göre 100 mg lik yaptırmayı düşünüyorum. 26 haftalikken fln yapılacak.
Ben de 24. haftamda yaptırmıştım. Şu an 27. haftama girdim. Ben de 50 mg yaptırdım şeker yüklemesini. Bir sıkıntı olduğu zaman 100 mg yapıyorlar diye biliyorum. Tabi ki doktorunun da tavsiyesi önemli. Umarım bir sıkıntı çıkmaz sonucunda. Kolay gelsin...

Merhaba kızlar öncelikle hamileliğinin hayırlı bir şekilde tamamlanır inşallah.ben birşey sormak istiyorum bu aralık ayında aşılama tedavisi gördüm,ve dun öğrendim sonucumu,çok şükür pozitif,asilamanin 16,günü bhcg degerim 580 ,sizce ikiz olabilirmiş.iki yumurtam olgundu.yorumunu nedir.

Hic korkma okumustum.bunu bacak kramplari bu donemdw basliyormus.bende gece yatarken iki uc kez yasadim.bacagim cekiliyor gibi oldu sonra gecti.ayrintili ult.girdin mi?

Hic korkma okumustum.bunu bacak kramplari bu donemdw basliyormus.bende gece yatarken iki uc kez yasadim.bacagim cekiliyor gibi oldu sonra gecti.ayrintili ult.girdin mi?
Yok canim girmedim haftaya gidecegim doktora bakalim ins.guzel haberler alirim artik 15.dkdan sonra yoruluyorum ayakta kalmak yaramiyor

Arkadaşlar bebeklerinizin kilosu nedir? benim ikizlerimin ikisi de erkek. 25+2 iken doktora gittim. Biri 770 grammış, diğeri 720 grammış. Sizin bebişler nasıl? Allah evlatlarımızı korusun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…