- 14 Eylül 2014
- 69
- 27
- 18
- 40
- Konu Sahibi ladynoname
-
Bugün hem bebekleri çok aşağıda hissediyorum hatta kıpırdadıkça mesanem sızlıyo sanki hemde bacaklarla vajina arasında ağrılar varhasta gibiyim bugün hiç keyifli değilim.yakınımda bi hastaneye gittim sıkıntı yokmuş çok şükür ama ben iyi değilim
Kızlar dün doktora gittik çok kilo almışım meyve yeme dedi doktorsizin kilolar nasıl. Ben 61 kilo ile başladım 75 olmuşum. Bugün 21+1 olduk. Çok sık acıkıyorum çok sık yiyorum siz de öyle misiniz? Artık ne yesem napsam bilemez oldum. Tek gebeliği olanlarla karşılaştırmıyorum kendimi o yüzden size sorayım dedim. :)
Ayyy demek var benim gibiler de :) ben de meyve yemiyorum artık mecbur. Yarın da beslenme uzmanına gidicem bi program yapsın bana. En azından bebeklere yararlı olan besinleri tüketeyim de kilom aşırı olmasın. :)sevgili ezgiii35, ben 83-84 kilo gibi tüp bebek işlemleri başladı. şu anda 89 kiloyum. 2. aydan beri yatıyorum bu yuzden sıksık tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yuzden sadece bebekler için gerekli olan besinleri yemeye çalışıyorum.
doktorum tup bebek uzmanı oldugu için bazen diğer ikiz annelerine rastlıyorum.
gecen 22. haftasında olan bi hamişle tanıştım. ben kilolu olmama ragmen benşm gobegımden daha buyuk bı gobegı vardı. hatta 22. haftadayım diyince sasırdım. çunku ben daha buyuk oldugunu dusundum. O da 60 kusur kıloyla hamile kalmış ve 22. haftada 78 gıbı bi kiloda oldugunu soyledi.
diğer hamişlerde durum nedr bilmiyorum :)
Hadi yaa ne güzel :) benim en baştan beri iştahım çok açık. Sürekli acıkıyorum.Kizlar Ben 48 kiloyla hamile kaldim, shimdi 53 kiloyum. Fazla yiyemiyorum
Selam :) ben 22+1deyim bugün. Bebeklerin haraketlerini ilk 19+1de hissetim :) merak etme başlarlar seninkiler de yakında. Doktorum bana 22. haftayı bulabilir demişti endişelenme :) içerden bi şeyler pıt pıt yapiyo zaten anlarsın onlar olduğunu :) benim de başım çok dönüyo. Normalmiş. Çarpıntım da çok. Ama doktorum normal diyo hepsine :) İnşallah sağ salim kavuşuruz bebişlere :)Merhaba Arkadaslar bende ikizlere hamleyim biri kiz diyeri belli deyil daha 18 hafta icindeyim hareketleri siz ne zaman hissettiniz ilk ben hissedemedim dahaca birde ilk gebelik nasil bir hareket belkide oldu ben anlamadim ben sadece progestan fitil kullaniyorum onuda bi kac gune birakcam ole dedi doktor aslinda tup bebek yapan yer 3 ay bitince birak dedi takip eden doktorumuz birden deyil yavas birakalim dedi ayrica benim gun icinde bas donmesi oluyor tecrubeli arkadaslar yazarsalar sevinirim
Ben daha yapdirmadim,24 haftamda yaptiracagim.Kızlar bu arada şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada kaç gram yaptırdınız?
Kızlar bu arada şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada kaç gram yaptırdınız?
Teşekkür ederim :) bugün yaptırdım yükleme. Doktorum istedi çünkü. Bi de ben hızlı kilo alıyorum korktum o yüzden yaptırdım.sevgili ezgiii35, benim doktorum sizin zaten cogul gebeliğiniz var bu yuzden sonuclar duzgunçıkmayacagı şçşn yaptırmanıza gere yok dedi. ama diğer ikiz annelerinde durum nedir bilmiyorum.
yazılarının takip ettiğim ve şu anda kendisi de hamile olan bir hamile danışmanı ve ebe olan Pınar diye bir bayan var. bu şekeryuklemesi ile ilgili yazısını okuyun isterseniz. linki veriyorum
http://geb-be.com/hamilelik-sekeri-seker-yukleme-testi/
Teşekkür ederim :) bugün yaptırdım yükleme. Doktorum istedi çünkü. Bi de ben hızlı kilo alıyorum korktum o yüzden yaptırdım.
Yarın belli olacak. İnşallah yoktur bi şey.yükleme sonucu ne çıktı? hamilelik şekeri falan yoktur inşallah
arkadasim meraba Allah kolay dogum nasip etsin insallah.bende ikizlere hamileyim seninki baya ilerlemis bu haftaya kadar kac kilo aldin ve karnin cok catladimi acaba? cevaplarsan sevinirim...siz şimdiden böylesiniz bide bizi düşünün :)
Kizlar merhaba :) Nasilsiniz? 20 haftayi doldurduk umarim :) Bu arada bebeklerinizin hareketlerini hiss ediyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?