- 30 Kasım 2011
- 100
- 21
- 98
- Konu Sahibi ladynoname
-
sevgili ezgiii35, ben 83-84 kilo gibi tüp bebek işlemleri başladı. şu anda 89 kiloyum. 2. aydan beri yatıyorum bu yuzden sıksık tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yuzden sadece bebekler için gerekli olan besinleri yemeye çalışıyorum.
doktorum tup bebek uzmanı oldugu için bazen diğer ikiz annelerine rastlıyorum.
gecen 22. haftasında olan bi hamişle tanıştım. ben kilolu olmama ragmen benşm gobegımden daha buyuk bı gobegı vardı. hatta 22. haftadayım diyince sasırdım. çunku ben daha buyuk oldugunu dusundum. O da 60 kusur kıloyla hamile kalmış ve 22. haftada 78 gıbı bi kiloda oldugunu soyledi.
diğer hamişlerde durum nedr bilmiyorum :)
Ben de 23. haftadayım ve aynı dediğin gibi bulundukları yer semsert oluyo :) popo ya da baş bence onlar :) resmen ittiriyolar beni :) bu ara şeker yüklemesi sonuçları normal çıktı kızlar :)canım ben 23. haftaya girdim bugun. karnım geriliyor. govdesimi basımı tam anlamıyorum ama bulundukları yer semsert oluyor
canm oncelikle hayrli olsun hamilelign.ins sag saglim kucagina alirsn kuzularini.bn su ana kadar 18-20 arasi bi kilo aldm ama cogul gebelige bakarak normal diyo dr.catlak icin lierac kullndm ama pek ise yaramadibaya ilerlemis bu haftaya kadar kac kilo aldin ve karnin cok catladimi acaba? cevaplarsan sevinirim...
haklisin canim baya pahaliymis o krem...insallah fazla catlamadan dogumun saglicakla gerceklesir canim...canm oncelikle hayrli olsun hamilelign.ins sag saglim kucagina alirsn kuzularini.bn su ana kadar 18-20 arasi bi kilo aldm ama cogul gebelige bakarak normal diyo dr.catlak icin lierac kullndm ama pek ise yaramadi32. haftadan sonra karnm acayip buyudu we alt taraftn catlaklarm olusmaya basladi malesef oysa bu ana kadar hic bole bisi olmamsti neyse bbeklerm erkn dogmasnlar saglkli olsnlar da takmiyom catlklari faln :) eczaci gunde 4-5 kere surmeliydn diyo ama elmde krem geZemem ki bide bayagi da pahali yani :)
canım hayırlı olsun bebeklerinBu forum çok sakin.aslında çok şey var paylaşacak.çünkü bizimki tek gebeliğe benzemiyo.mesela benim 26 haftam bitmek üzere,artık çok güçlü hareketler hissediyorum hatta sallanıyorum oturduğum yerde:)ama anlamıyorum hangi bebek nerde nasıl hareket ediyo.karnımın sadece sağ tarafında hareket hissediyorum,solda sadece mesaneye atıla tekmeler var.siz nasıl hateketler hissediyosunuz??
canım bebeklerin hayırlı olsunya neden kimse siteye girmiyor
kendimi çok yalnız hissettim.
arkadaşlar ocak ayında ALANYA ya taşınıyorum
bana orada önerebileceğiniz bir doktor varsa lütfen yazın
benim için çok önemli
amin inşaALLAHKizlar Ben 22 ci haftamdayim, oglanlarimin biri surekli altdan vuruyor. Digeri sagdan. Ama sagda olan daha sakin:) Inshallah 36 ci haftayi goruruz. Amin
canım maalesef özel sigortam yok yardımcı olamayacağım...Günaydın anne adayları,
aranızda ikizlere hamile olup özel sağlık sigortası kullanan varmı acil cevap bekliyorum
muayene ücreti normalin iki katı veya daha fazlası alındı ve sigortamdan kaynaklı olduğu çoğul gebeliklerde bu şekilde alındığı söylendi böyle birşey yaşayan yada yok bende kullanıyorum ama böyle olmadı diyen lütfen cevap yazssın..
Canim ozel derken banka mi banka personrli mi? Benim bankanin( personel) hic bir yere odeme yapmiyoru ozel hastanelerde anlasmaliysa giris ucreti bile vermiyorumGünaydın anne adayları,
aranızda ikizlere hamile olup özel sağlık sigortası kullanan varmı acil cevap bekliyorum
muayene ücreti normalin iki katı veya daha fazlası alındı ve sigortamdan kaynaklı olduğu çoğul gebeliklerde bu şekilde alındığı söylendi böyle birşey yaşayan yada yok bende kullanıyorum ama böyle olmadı diyen lütfen cevap yazssın..
Merhaba :) Ben daha 22 haftamdayim, bebeklerden biri sol tarafda, digeri ashagida hareket ediyor. Sol tarafda olan cok az hareket ediyor, onu az hiss ediyorum. Fakat ashagidaki baya hareketli. O yuzden sikma canini bence cok normal. Inshallah sag salim zamaninda kucagimiza aliriz. AminKızlar slm.27.haftamdayım.bebeklerimin biri sağda diğeti solda.ikiside aynı pızisyonda.kafalar yhkarıda.ben niyeyse sadece sağımda yoğun hareket hissediyorum.doktor iyi diyo bi sıkıntı yok,usg de hareket ettiğinide görüyoruz ve kiloları da aynı.neden soldaki bebeğimi çok güçlü hissedemiyorum ki ben??
amin inşaALLAH
canım varmı ikiz bebek bakımıyla ilgılı kitaplar ben bulamadım.ben Bebek bakım sorunların mucize çözümler dıye kıtap var onu almayı düşünüyorumkızlar aranızda bebeklerimiz için ikiz bebek kitabı alan var mı?
ben almayı düşünüyorum,
çünkü ikiz doğumundan sonra annelerin sinir bozuklukları falan çok oluyormuş,
en azından yol göstermesi adına yardımcı olacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?