2015 Mart veya Nisan'da Dogum Yapacak İkiz Anneleri

slm arkadaşlar ben 54 kilo ile başladım 21. haftadayım şuan 60 kiloyum doktorum çok iyi diyor.
bende 4-5 öğün yiyorum meyve mi de ihmal etmiyorum çünkü canım istiyor.
yalnız kızlar bu hafta 2 defa bayıldım ve çok kötü oldum
arada inanılmaz baş dönmelerim oluyor, yarın renkli ultrason var
sizlerde durum nasıl

canım ben 23. haftaya girdim bugun. karnım geriliyor. govdesimi basımı tam anlamıyorum ama bulundukları yer semsert oluyor
Ben de 23. haftadayım ve aynı dediğin gibi bulundukları yer semsert oluyo :) popo ya da baş bence onlar :) resmen ittiriyolar beni :) bu ara şeker yüklemesi sonuçları normal çıktı kızlar :)

baya ilerlemis bu haftaya kadar kac kilo aldin ve karnin cok catladimi acaba? cevaplarsan sevinirim...
canm oncelikle hayrli olsun hamilelign.ins sag saglim kucagina alirsn kuzularini.bn su ana kadar 18-20 arasi bi kilo aldm ama cogul gebelige bakarak normal diyo dr.catlak icin lierac kullndm ama pek ise yaramadi 32. haftadan sonra karnm acayip buyudu we alt taraftn catlaklarm olusmaya basladi malesef oysa bu ana kadar hic bole bisi olmamsti neyse bbeklerm erkn dogmasnlar saglkli olsnlar da takmiyom catlklari faln :) eczaci gunde 4-5 kere surmeliydn diyo ama elmde krem geZemem ki bide bayagi da pahali yani :)

haklisin canim baya pahaliymis o krem...insallah fazla catlamadan dogumun saglicakla gerceklesir canim...

selam arkadaşlar bugün renkli ultrason vardı
herşey güzel dedi doktorum
suyum biraz fazlaymış stresten uzak dur dedi
yalnız benim kafama takılan olay şu;
bugün itibari ile 19+6 günlük hamileyim
kızlarımın biri 19+4
diğeri 20+3 günlük çıktı
bu değerler normal mi?
sizde durumlar nasıl yazarsanız sevinirim

ya neden kimse siteye girmiyor
kendimi çok yalnız hissettim.
arkadaşlar ocak ayında ALANYA ya taşınıyorum
bana orada önerebileceğiniz bir doktor varsa lütfen yazın
benim için çok önemli

Bu forum çok sakin.aslında çok şey var paylaşacak.çünkü bizimki tek gebeliğe benzemiyo.mesela benim 26 haftam bitmek üzere,artık çok güçlü hareketler hissediyorum hatta sallanıyorum oturduğum yerde:)ama anlamıyorum hangi bebek nerde nasıl hareket ediyo.karnımın sadece sağ tarafında hareket hissediyorum,solda sadece mesaneye atıla tekmeler var.siz nasıl hateketler hissediyosunuz??

canım hayırlı olsun bebeklerin biz daha küçüğüz hareketleri yeni hisediyorum eminim herşey yolundadırikizlerde hangisinin hareket ettiğini anlamak zormuş

ya neden kimse siteye girmiyor
kendimi çok yalnız hissettim.
arkadaşlar ocak ayında ALANYA ya taşınıyorum
bana orada önerebileceğiniz bir doktor varsa lütfen yazın
benim için çok önemli
canım bebeklerin hayırlı olsun ben İstanbuldayım evet bu topik biraz hareketsiz Mart-Nisan aylarında doğum yapacak ikiz anneler az galiba ALLAH hepimize 35-36 haftaları görmeyi nasip etsin

Kizlar Ben 22 ci haftamdayim, oglanlarimin biri surekli altdan vuruyor. Digeri sagdan. Ama sagda olan daha sakin:) Inshallah 36 ci haftayi goruruz. Amin

Günaydın anne adayları,
aranızda ikizlere hamile olup özel sağlık sigortası kullanan varmı acil cevap bekliyorum
muayene ücreti normalin iki katı veya daha fazlası alındı ve sigortamdan kaynaklı olduğu çoğul gebeliklerde bu şekilde alındığı söylendi böyle birşey yaşayan yada yok bende kullanıyorum ama böyle olmadı diyen lütfen cevap yazssın..

canım maalesef özel sigortam yok yardımcı olamayacağım...

Canim ozel derken banka mi banka personrli mi? Benim bankanin( personel) hic bir yere odeme yapmiyoru ozel hastanelerde anlasmaliysa giris ucreti bile vermiyorum

merhaba.ben de 24 haftalik ikizlerime hamileyim. dogum normalde nisan basi gorunuyor, ama ikizlerde 36 diye hesapliyoruz dedi doktorum. bu hafta seker yukleme testi yaptiracagim. ben de bel agrisi cok oluyor, bazen aglayacak gibi oluyorum. Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Kızlar slm.27.haftamdayım.bebeklerimin biri sağda diğeti solda.ikiside aynı pızisyonda.kafalar yhkarıda.ben niyeyse sadece sağımda yoğun hareket hissediyorum.doktor iyi diyo bi sıkıntı yok,usg de hareket ettiğinide görüyoruz ve kiloları da aynı.neden soldaki bebeğimi çok güçlü hissedemiyorum ki ben??

Merhaba :) Ben daha 22 haftamdayim, bebeklerden biri sol tarafda, digeri ashagida hareket ediyor. Sol tarafda olan cok az hareket ediyor, onu az hiss ediyorum. Fakat ashagidaki baya hareketli. O yuzden sikma canini bence cok normal. Inshallah sag salim zamaninda kucagimiza aliriz. Amin

merhaba canım,
bende aynen senin gibiyim kızımın biri ortada, diğeri sağ tarafta.
ortadakini çok yoğun hissediyorum ama diğeri daha sakin sanki.
Allah ım inşallah ikiside sakin uslu çocuklar olurlar çünkü bir oğlum var Allah hepimizin evladını esirgesin beni çok yoruyor,
inşallah bunlar akıllı olurlar.
hepimizin evladına sağlık sıhat versin rabbim.

kızlar aranızda bebeklerimiz için ikiz bebek kitabı alan var mı?
ben almayı düşünüyorum,
çünkü ikiz doğumundan sonra annelerin sinir bozuklukları falan çok oluyormuş,
en azından yol göstermesi adına yardımcı olacağına inanıyorum.

canım varmı ikiz bebek bakımıyla ilgılı kitaplar ben bulamadım.ben Bebek bakım sorunların mucize çözümler dıye kıtap var onu almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…