2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

AHHH AHHH
Mali müşavirim oturuyorum hep harekette yok.Yürüyüş yapsam havada buz.Geçen bi hastalandım kabus gibiydi.İlaçta alamadım.Acıktığım zaman hepinizi yiyebilirim o derece :))))))))))) artık dur demem lazım.Doktor çok meyce yeme kilo yapar dedi.Bilginiz olsun...

ay ben acıktıkca meyve yiyodm abur cuburdan daha iyidir diyeee

Günaydın kızlar.
20.haftaya kadar 3 kilo almıştım fakat birden 2 kilo aldım.Anlamadım nasıl oluyor.Boy 175 kilo 65 ile başlamıştım şuan 70 olmuşum dr 10 kilo almalısın demişti ben şimdiden 5 kilo aldım.

Günaydın annişler biz 20+0 olduk kilo 55 oldu iki haftada 1 kilo aldık bakalım kaç kiloyla kapatacağız bu arada boy 1.70 ilk kilo 52

Günaydın kızlar.
20.haftaya kadar 3 kilo almış birden 2 kilo aldım.Anlamadım nasıl oluyor.Boy 175 kilo 65 ile başlamıştım şuan 70 olmuşum dr 10 kilo almalısın demişti ben şimdiden 5 kilo aldım.
Canım sen aşırı kilolu değilsin ki bence 12-15 kiloyla kapatabilirsin boyun uzun yani normal kilolusun

Ayyy bende meyve ağırlıklı yiyordum bundan sonra yoğurtla falan geçiştireyim bari

Canım sen aşırı kilolu değilsin ki bence 12-15 kiloyla kapatabilirsin boyun uzun yani normal kilolusun
Boyum var ama iriyim biraz kemikliyim o yüzden kilo alınca daha da iri olucam bir an panik yaptım.Bebeğim için feda olsun umrumda değil ama çok da kilo alıp son aylarda sıkıntıya düşmeyelim.

Boyum var ama iriyim biraz kemikliyim o yüzden kilo alınca daha da iri olucam bir an panik yaptım.Bebeğim için feda olsun umrumda değil ama çok da kilo alıp son aylarda sıkıntıya düşmeyelim.
Peki diyetisyene falan gittin mi ben ekmeği bırakmaya çalışıyorum çok zorlanıyorum ama mecbur tatlı zaten kendimi bildim bileli en fazla bir dilim onu da zorlayarak yani şeker vetuz kullanmıyorum sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bir de aç olunca meyve yiyordum artık onun yerine yoğurt yemeğe karar verdim ben dikkat etmesem hemen kilo alıyorum hamile kalmadan önce 70 kiloydum zar zor 50 oldum ailede herkes kilolu bünye almaya müsait yani aman dikkat edelim bi de bende kilo alınca çok iri duruyorum herkes 15 yaş büyük gösterdiğimi söylüyorlardı çok can sıkıcıydı bu yüzden almayı hiç istemiyorum diyetisyene gittim ona göre hareket ediyorum

Ben diyetisyene gitmedim henüz.20.01.2015 de doktora gidicem,bi sorucam bakalım ne yapabiliriz.Pilates'e başlamayı düşünüyorum.Yürüyüş yapamıyorum hava çok soğuk,yürüyüş bandı da sevmiyorum biraz tembellikte var tabi.Birde tüm gün oturarak çalışmak çok fena.

Canım ya Allah yardımcınız olsun eğer yaşadığın yerde varsa kurs git bence de hem doğru nefes almayı da öğrenirsin doğumda çok işine yarar

Bende sürekli portakal yiyorum birde oturarak çalışıyorum:) genişledikçe genişliyorum..

canım senin doktorun abartmış bence boyun 1.75 miş bide 65 kg mışsın ilk ..bence çok normal 10 kilodan fazla alamazsın dedikleri kilolu hamile kalanlar sen kilolu hamile kalmamışsın ki....
bende bu ay biraz fazla almışım 63,5 ile başlamıştım 70 olmuşum sabah sasırdım benimde boyum 1,70 buarada

kızlar son ıkı haftada 5 kilo almışım inşallah yavrucumda büyümüştür biraz :)

25. Haftada 63 kiloyum. 9 kilo almışım toplamda. Bunun 5 kilosunu 20 haftadan sonra aldim. Umarım 15 kiloyu gecmem

Merhaba anneler aranıza yeni katıldım bende 4 yıllık evli 3 yaşında bir erkek evladı olan anneyim simdide 24 haftalık hamileyim kızım olacak oglumda 12 kilo aldım 58 ile hamile kalıp 70 le doguma girdim şimdiden 60la hamile kaldım suan 63 kiloyum yani 6 aysa 3 kilo aldım sadece boyda 1.63 inşallah fazla kilo almam bu hamilelikte

Bende bu ayda sadece 600 gr almışım . Toplamda ise6.600 gr almş görünüyorum .inş en fazla 75 kilo olurum

bende 10 kilo aldım hamur işi yemiyorum ekmek yemiyorum nasıl bu kadar kolay alabiliyorum anlamıyorum ya

Bende 23.haftadayım ve 8 kilo aldım ikinci çocuğum, ilkinde hastaneye 68 le yatıp kırkı çıkmadan 50 kg ya düşmüştüm. ama bu çok kötü gidiyor. normalden aşırı yemiyorumda ama şiştikçe şişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…