2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

evet çok doğru söylüyorsun, ama benim uykum azcık tatlı kalkmam 11 kahvaltı ise 11.30, akşam yemeğinide 6.30 gibi yiyoruz, ben 2+2 öğün yapıyorum öğlen yok yani dediğin gibi yürüyüş inanılmaz faydalı, yüzmek de isterdim ama doktor hijyen açısından önermedi, bana ilk haftalarımdan beri yürüyüş dedi, çok şükür tehlikeli durumumda olmadığından ara ara kendimi iyi hissettikçe yürüdüm. umarım düzene sokup her gün yürüyeceğim.

kilo konusu kişiden kişiye göre değişiyor gibi bide dediğin gibi ilk aylarda çok almayı hiç bir doktor tavsiye etmiyor, ama değişiyor işte.önemli olan bebişlerimiz alsın yeter

Bi kenarda dursun boy 173 başlangıç 67,2şimdi 68,4 inşallah normal kilo ile tamamlarız

Uykudan istifade etmen lazım.Sen uyuyorsun ama o besin ihtiyacı duyuyor. 11,30 kahvaltı için çok geç.Daha dikkat etmelisin bence canım. erken kalkıp erken öğün yapmalısın.yinede senin tercihin tabiki

Uykudan istifade etmen lazım.Sen uyuyorsun ama o besin ihtiyacı duyuyor. 11,30 kahvaltı için çok geç.Daha dikkat etmelisin bence canım. erken kalkıp erken öğün yapmalısın.yinede senin tercihin tabiki

evet aslında doğru söylüyorsun, bakalım umarım düzene sokarım

Slm boy 1.76 kilo 78 le başladım 74 e düştüm bakalım ne olacak halimiz :)

Selam kizlar bende 16 haftalik hamileyim 1.5 -2 kilo aldim fazla gibi ama zaten dikkat etmeye calisiyorum yuruyuste yapiyorm ama aliyorum yinede

Merhaba arkadaşlar bende 13+5 hamilegim 2 kilo aldim 65 im su anda ama yürüyüşe baslamadim henuz.zaten hastanede kosturuyorum surekli evde hic halim kalmiyor.şubatta da nobetten cikiyorum.inşaallah çok kilo almayiz.

Merhaba bende 16+3 günlük hamileyim boyum:1.66 kilom basta 60 idi 2 kilo verdim 58 kiloyum

bende 18+2 günlük hamileyim başlangıç kilom 53 tü şuan 53.600 üm başlarda kilo kaybım oldu malesef.

merhaba bende 15+4 günlük hamileyim ,başlangıç kilom 49 du şimdi 47 kiloyum .mide bulantılarm iyice azaldıgı için bu haftadan sonra alacagımı dusunuyorum ...

18,5 haftadayım,

44,5 kilo ile hamile kaldım şuan 50,5 kilodayım
inanılmaz çok acıkıyorum.
su içsem yarıyor derler ya o haldeyim.

ilk haftalarda hiç bulantım kusmam vs. olmadı... ilk 3 ay 4 kilo aldım

18,5 haftadayım,

44,5 kilo ile hamile kaldım şuan 50,5 kilodayım
inanılmaz çok acıkıyorum.
su içsem yarıyor derler ya o haldeyim.

ilk haftalarda hiç bulantım kusmam vs. olmadı... ilk 3 ay 4 kilo aldım
bizde 15. haftaya girdik cnm 69 ile hamile kaldm ensonki kontrolde 12. haftada 71 idim ama aldım yine sanırım bu arada boy 178 ama dediğin gibi su içsek yarıyo ben 1 haftadır gece 3-4 gibi kalkıyorum açlıktan bayılacak gibi oluyorm ama yemiyorum :s : )

bnmde boy 1:70
bugün 16+3 üm... başlangıçta 63 kg idim 65,500 oldum

Galiba en çok ben almışım , boy 1.78 70 le başladım 75.5 çıkıyorum bu 5.5 kilonun 4 ünü ilk 3 ay aldım yedim yattım hiç bulantım da olmadı ama bu sıra dikkat ediyorum işallah 30 kilo alanlar gibi olmam

18+4 gunluk hamileyim ve sadece 1.5 kilo almisim insaAllah boyle az almaya devam ederim :)

Hepinize maşallah kızlar ben 20. Haftamdayım 7 kilo almışım ilk hamileliğimdede 21 kilo almıştım bunda az alayım dedim ama yine olmayacak sanırım beyse Allahtan çabuk ve kolay veriyorum emzirince:)

16+2 gunluk hamileyim. hamile kaldıgımda 50,3 dum. 2,5 kg verdim. suan 49,7 kg yum. boyum 155 cm. inşallah fazla kg almayız kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…