zaten 2.5-3 aydan sonra başladım 15 haftamdayım ben.Yaklaşık 1 aydır yürüyorum ve tempolu değil.Hem normal doğumu kolaylaştırıyor.Doktorunuza danışın oda söyleyecektir.En güzeli yürüyüş.Çok iyi hissedeceksiniz. sabah yürüyemiyorsanız akşam yürüyün. 6 öğün yiyin lüfen 3 ara öğün yapın elma havuç gibi.Halsizliğim mide bulantım kalmadı.kuru üzüm kuru incir ceviz bunları arada atıştırın.Enerjiniz çoğalıyor.Hamile gibi hisstmiyor çok aktif oluyorsunuz. Kendiniz ve sağlığınız için lütfen üşengeçlik yapmayın.
Selamlar.
Henuz hic kilo almadim, ilk 3 ay kilo vermistim su an sabit gidiyor birkac haftadir. Fakat ben cok yuruyorum gun icinde, sabah ve aksam ise giderken toplam 45 dakika yurumus oluyorum, isteyken de ayni sekilde. Belki kilo alamamamin sebebi budur ama almak icin de erken gibi.. :)
evet çok doğru söylüyorsun, ama benim uykum azcık tatlı kalkmam 11 kahvaltı ise 11.30, akşam yemeğinide 6.30 gibi yiyoruz, ben 2+2 öğün yapıyorum öğlen yok yanidediğin gibi yürüyüş inanılmaz faydalı, yüzmek de isterdim ama doktor hijyen açısından önermedi, bana ilk haftalarımdan beri yürüyüş dedi, çok şükür tehlikeli durumumda olmadığından ara ara kendimi iyi hissettikçe yürüdüm. umarım düzene sokup her gün yürüyeceğim.
Uykudan istifade etmen lazım.Sen uyuyorsun ama o besin ihtiyacı duyuyor. 11,30 kahvaltı için çok geç.Daha dikkat etmelisin bence canım. erken kalkıp erken öğün yapmalısın.yinede senin tercihin tabiki
bizde 15. haftaya girdik cnm 69 ile hamile kaldm ensonki kontrolde 12. haftada 71 idim ama aldım yine sanırım bu arada boy 178 ama dediğin gibi su içsek yarıyo ben 1 haftadır gece 3-4 gibi kalkıyorum açlıktan bayılacak gibi oluyorm ama yemiyorum :s : )18,5 haftadayım,
44,5 kilo ile hamile kaldım şuan 50,5 kilodayım
inanılmaz çok acıkıyorum.
su içsem yarıyor derler ya o haldeyim.
ilk haftalarda hiç bulantım kusmam vs. olmadı... ilk 3 ay 4 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?