2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Merhaba ben hala aynı kilodayım, acaba normal mi bilemedim , ama zaten pek yemek yiyemiyorum.

Hamile kaldığım kilo 68.4 şuan 70 kiloyum boyum 1.80 ayrıca şeker hastasıyım . Yemek yemeyi çok seviyorum sürekli atıştırıyorum 3 gündür krem kullanmaya başladım çatlak olmaması için. Vaseline markanın kakaolu kremi var onu kullanıyorum fiyatı uygun kokusu çok güzel umarım işe yarar herkese hayırlı günler diliyorum sağlıkla kucaklarmıza alalım inşallah...

SelaM kizlar bn 55 kilo ile hamile kaldm su an 55.5 bu haftalarda erken kilo aldm diyorum dikkatte ediyorum ama aldim yani 10-12 ile tammlamak istiyorum insallah

Merhaba arkadaşlar bu siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum ve ilk mesajım. Ben de 57,5 kilo ile hamile kaldım ve şu an 58,5 kiloyum. Allahım hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Selam kizlar bnm de boyum 1.70 kilomda 64.450 400 gram almisim bnde..gobuste cikti azicik ciksin ya hosuma gidiyo...saglikli seyler yemege calisiyorum hergun ise giderken gnluksut aliyorum yumurta yemeye dikkat ediyorum.saglikli kilolar olsun insaallahhh

ben nerdeyse 3 kg almışım .... eşim daha cok al diyo ama ne yapacagım bilmiyorum, bu zamanlarda boyle alıp da sonradan yavaslayan var mıdır acaba? yoksa tostoparlak olacahım yahu

selam kızlar ben 63.5 ile başladım. şimdi 61.1 kiloyum. çok kilo almayı istemiyorum ama bu durum da hoşuma gitmiyor. boy 1.69

Merhabalarrr..
Boyum 1.79 cm Hamile kalma kilom :68 kg :):) Şu anki kilomuz 71 :):)
Biz çok şişko olucaz sanırsam :):)

Merhabalarrr..
Boyum 1.79 cm Hamile kalma kilom :68 kg :):) Şu anki kilomuz 71 :):)
Biz çok şişko olucaz sanırsam :):)

Boyun da varmis birsey olmazz kilo alsan da :)))

Ben su ana kadar 3 kilo vermisim İnsallah daha da vermem bebisim nasil beslenecek
bundan sonra alirim diye dusunuyorum ama bulantilar azaldi

Boyun da varmis birsey olmazz kilo alsan da :)))

Ben su ana kadar 3 kilo vermisim İnsallah daha da vermem bebisim nasil beslenecek
bundan sonra alirim diye dusunuyorum ama bulantilar azaldi
Umarım alırsınız, almazsanızda da bu aralar çok dert etmeyin daha sonra kapatırsınız açığı.. Minnak yavrunuz sağlıkla büyüsün inşallah :)

Selam hanimlar, ben gebelige yaklasik 8 kilo fazlamla 65 kiloyla basladim, iki haftadir kanamamdan dolayi evde yatiyorum ve 10 haftada yaklasik 1 kilo almisim. Cok dikkat etmem lazim...

Herkese merhaba , 53 kilo ile hamile kaldım , ilk başlarda mide bulantısından bişey yiyemedim pek , şimdi 54 kiloyum , ancak 1 almışım , kilo vermemek de iyi yine de ...bilemiyorum herkes bişey diyo daha önce bebeği olan arkadaşlarımdan ; kimisi niye hiç kilo almadın diyo ,kimisi ilk trimesterde almamak normal diyo ...doktoruma göre ilk 3 ayda kilo almamak normalmiş ...

Ben başından bu yana 2 kilo almışım..kafam çok karıştı, bir verdim bir aldım derken..iyiki doktorda kayıtlı :) cumartesi randevuda öğrendim, çok iyi böyle devam edelim dedi..boyum 1.74..göbek ufak da olsa kendini belli ediyor :)

Selam kızlar:)
bende 158cm boyundayım ve 50kg ile gebe kaldım. Tüm bulantı kusmalara rağmen ilk trimestırı 52 kilo ile kapattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…