Merhabalarrr :) 165 boyum 60 la hamile kaldım. sonra 65 oldum.şimdi 63 üm. 14 haftalık şu anda :)
Bu arada cinsiyetini öğrendin mi ? Ben çok merak ediyorum.. 14-15. haftalarda belli oluyormuş.
eylulkule ,
Evet yoğun malesef.. bulantı yüzünden çok güçsüz ve halsiz kaldım , bide tansiyon ve nabız yüksekliği var bende.. tansiyon sürekli 9 a 6..
Sabah kalktığımda bayılcak gibi oluyorum, gözlerim kararıyor.. Beni çarptı yani kısaca ..
İnşallah geçer.
canım bu hafta pik yapıyor. 13. haftada ben çok kötü oldum. ama sonra bir anda kesilecek. şimdi sadece acıkınca bulantı oluyor. tabi sonra da baş ağrıları başlıyor bazı gebelerde. ben çok sıkıntı çekiyorum bu ara .Kızlar günaydın ,
Bulantı için premesis kullanan var mı ? Ben artık bulantılardan bıkmış durumdayım. Azalacağına daha da artıyor..
dün serum taktırdım ama bugün yine bulanıyor.
Ayrıca günde 1 tane premesis kullanıyorum. bitkisel ve vitamin takviyeli bi ilaç, doktor zararı olmaz ama tamamende geçirmez dedi
Merhabalarrr :) 165 boyum 60 la hamile kaldım. sonra 65 oldum.şimdi 63 üm. 14 haftalık şu anda :)
Burdada yazmışım :) 1 k,lo daha verdimm :)
bende yapmak istiyorum ama yürüyüş yapcak pek halim yok malesef
siz ne kadar yürüyorsunuz, bide hızlı tempo mu ?
eylulkule evet bnde yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil ama bu hafta dikkat edicem umarım
sen ne zamandır yürüyorsun, biraz geç kaldım düzenli hala getirmek için ama zararın neresinden dönersem kardır umarım:) yoksa kilolar uçup gidecek gibi...
bende yapmak istiyorum ama yürüyüş yapcak pek halim yok malesef
siz ne kadar yürüyorsunuz, bide hızlı tempo mu ?
biLge04 bende normalde yürüyüşü severim, içim açılır ama eşim sevmiyor. benimde tek yürümeye cesaretim yok, çünkü tansiyonum çok düşük ve senin dediğin gibi yürürsem de poşetle yürürüm..
bende önümüzdeki hafta günde yarımşar saatlik yürüyüşlere başlıyayım bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?