2015 Mayıs Anneleri Kilo Takibi

Merhabalarrr :) 165 boyum 60 la hamile kaldım. sonra 65 oldum.şimdi 63 üm. 14 haftalık şu anda :)

Kızlar günaydın ,

Bulantı için premesis kullanan var mı ? Ben artık bulantılardan bıkmış durumdayım. Azalacağına daha da artıyor..
dün serum taktırdım ama bugün yine bulanıyor.
Ayrıca günde 1 tane premesis kullanıyorum. bitkisel ve vitamin takviyeli bi ilaç, doktor zararı olmaz ama tamamende geçirmez dedi

Bu arada cinsiyetini öğrendin mi ? Ben çok merak ediyorum.. 14-15. haftalarda belli oluyormuş.

4 lü testte kesin belli olacak ama 13 haftalıkken kıza yakın dedi bana :) eşimde hep kız hissediyorum diyodu. Bakalım 2 hafta sonra gidicem tam 16. haftada daha kesin oluyomuş zaten :) Bu arada bnmde bulantılarım vardı ama ara öğün yapmaya başladım.Çok midem bulanırsa kuru üzüm bi iki tane çubuk kraker atıyorum ağzıma geçiyor. seninki çokmu yoğu ilaç içiosun ?

eylulkule ,
Evet yoğun malesef.. bulantı yüzünden çok güçsüz ve halsiz kaldım , bide tansiyon ve nabız yüksekliği var bende.. tansiyon sürekli 9 a 6..
Sabah kalktığımda bayılcak gibi oluyorum, gözlerim kararıyor.. Beni çarptı yani kısaca ..
İnşallah geçer.

1-2 haftaya azalr m.etme. sabah erken kalk. kahvaltıdan sonra öğlene kadar bir öğün daha yapman lazım. meyve gibi.Ben çok araştrdım şimdi iyiyim. Günde 2 porsiyon meyve.Cok iyi geliyor.İnş çabuk atlatırsın cnmm

canım bu hafta pik yapıyor. 13. haftada ben çok kötü oldum. ama sonra bir anda kesilecek. şimdi sadece acıkınca bulantı oluyor. tabi sonra da baş ağrıları başlıyor bazı gebelerde. ben çok sıkıntı çekiyorum bu ara .

bende hamile kaldığımdan beri 1.5 kilo aldım, 53.8 ile başlamıştım.şimdi 55 lerdeyim,öyle boyda selvi değil 1.62,bakalım nasıl gidecek süreç, benimde bulantılarım çok oldu, ama çok çıkarmadım,sadece bulandı ama beni mahvetmesine yetti,öle yiyememezlik durumum hiç olmadı sadece seçerek yedim,şimdi ise sanırım kontrolü kaçırıyorum...umarım çok fazla almam her yediğimizin göbişlerimize kalçalarımıza değil de bebişlerimize gitmesi dileğindeyim hepimiz için kızlar
sevgiler....

Aslında 20. haftaya kadar kilo pek alınmıyormuş. Asıl artış 20 den sonra olur dedi doktor.. Ama bana biraz garip geldi. 20 de yolu yarılamış oluyoruz çünkü..

Selammm güzel anne adaylarııı :) yürüyüş yapmaya başladıktan sonra kilo vermeye başladım.Aynı şekil yiyip içiorum.Kilo almak istemeyenler yürüyüş yapsın... 60 la hamile kaldım 65 oldum birden şimdi 62 kiloyum.

Burdada yazmışım :) 1 k,lo daha verdimm :)
eylulkule evet bnde yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil ama bu hafta dikkat edicem umarım
sen ne zamandır yürüyorsun, biraz geç kaldım düzenli hala getirmek için ama zararın neresinden dönersem kardır umarım:) yoksa kilolar uçup gidecek gibi...

bende yapmak istiyorum ama yürüyüş yapcak pek halim yok malesef
siz ne kadar yürüyorsunuz, bide hızlı tempo mu ?

bnden senin gibiydim iki hafta öncesine kadar,kolumu kaldıracak halim yoktu bulantılardan ve halsizlikten, ama geçecek bu durum merak etme, bende by yüzden düzenli yürüyemedim, çıktığımda da poşetle çıkıyordum ama çok şükür artık nadiren bulanıyor midem ve enerjim yerine geldi
eğer daha öncesinde yani hamilelikten önce yürümediysen bence çok yormadan orta yavaş tempoda yürü ve tempoyu bozma bence,ben daha öncesinde de yürüdüğüm için şuanda orta hızlı yürüyorum ve yorulmuyorum, önemli olan bence kendini yormadan kendi temponu bulman ve mutlaka doktoruna sorman bunu:)

biLge04 bende normalde yürüyüşü severim, içim açılır ama eşim sevmiyor. benimde tek yürümeye cesaretim yok, çünkü tansiyonum çok düşük ve senin dediğin gibi yürürsem de poşetle yürürüm..
bende önümüzdeki hafta günde yarımşar saatlik yürüyüşlere başlıyayım bari..

zaten 2.5-3 aydan sonra başladım 15 haftamdayım ben.Yaklaşık 1 aydır yürüyorum ve tempolu değil.Hem normal doğumu kolaylaştırıyor.Doktorunuza danışın oda söyleyecektir.En güzeli yürüyüş.Çok iyi hissedeceksiniz. sabah yürüyemiyorsanız akşam yürüyün. 6 öğün yiyin lüfen 3 ara öğün yapın elma havuç gibi.Halsizliğim mide bulantım kalmadı.kuru üzüm kuru incir ceviz bunları arada atıştırın.Enerjiniz çoğalıyor.Hamile gibi hisstmiyor çok aktif oluyorsunuz. Kendiniz ve sağlığınız için lütfen üşengeçlik yapmayın.

Selamlar.
Henuz hic kilo almadim, ilk 3 ay kilo vermistim su an sabit gidiyor birkac haftadir. Fakat ben cok yuruyorum gun icinde, sabah ve aksam ise giderken toplam 45 dakika yurumus oluyorum, isteyken de ayni sekilde. Belki kilo alamamamin sebebi budur ama almak icin de erken gibi.. :)

evet bncede yarım saatle başla 45 dk ya çıkarırsın zamanla yanına minicik bi cantan varsa alırsın içine tansiyonun düşerse diye yiyecek ufak bişeyler koyarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…