kızlar, mayıs anneleri baslıgında bir arkadas daha topic acmıs, baska bir arkadas da bizleri eleştirmis, ben de sakayla karısık bi cevap verdim ona :)
↑
matoldum
bir daha topic açılmasında sakınca yok. hatta iyi olmuş. zaten ben artık oraya hiç bakmıyorum. orda artık gruplaşmalar var. herkesin sorularına cvp verilmiyor. boş ve gereksiz muhabbetler ediliyor. çalışan biri olarak benim orayı saatlerce bakacak boş vaktim yok. çalışan insan bile saatlerce orda. bu nasıl bir çalışmadır anlamış değilim zaten. sorulacak sorun varsa sorarsın yoksa cvplayabileceğin yardımcı olacak konulara bakarsın. o gelinini soruyor öteki damadını merak ediyor. üzüntüler paylaşılıyor. sonra öteki geçmişi (sayfalar dolusu) okumadığı, kendisiyle alakalı bir soru sorduğu için dışlanıyor. burası sanal bir ortam sizin dışarda arkadaşlarınız dostlarınız yok galiba. içli dışlı olmak için watsap instagram face falan var.oralarda kullanılabilir. yoksa böyle insan başka topicler açmak ihtiyacı duyar.
gokceneboz
bu kadar detaylı bildiğine göre sen de baya baya her sayfayı okumussun canım :) seni '' ben hiccc film izlemem sadece belgesel, tarih... '' diyen tiplere benzettim :) Keske insanların paylaşımlarıyla dalga gecmesen, saygı duysan, sussan köşene çekilsen di mi...