2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geçmiş olsun canım.. ben de aynı durumdayım hep tansiyonum düşüyor.. sabah kalkar kalkmaz bişeyler ye iyi geliyor.. bi de tuzlu ayran içiyorum ben.. inşallah geçer..[/QUOT
Inş canım sanada çok geçmiş olsun hayırlısı ile bi bitirseydik don ayıda :)

nefret ettim enfeksiyondan neredeyse 3 aydır başlıyor uzun sürüyor geçiyor bir hafta on gün sonra tekrar başlıyor 2 kutu antibiyotik kullandım .Kaşıntı yanma ağrı da cabası .Şuan kaşıntı sızı yine başladı offff . Suyu da içiyorum neden oluyor ilaç içmeyi de hiç sevmem hangii krem o
aynı durumdayız canım sinir krizi geçiriorum şu kaşıntı başlayınca
ve 3 gündür şunu farkettim saat 4 te başlıyo aksam yatana kadar niye boyle oluyo ki yaaa anlamış değilim saatle başlıoy resmen

Kizlar size bisry dqnisqcam siz bu yqz tatile gidecekmisiniz ben istiyorum ama 2aylik bebisle tatile gidilir mi temmuzda olcak esimin yillik izni buyuk ihtimalle bayramdan hemen sonra
bizde gitmeyi düşünüyoruz.ağustos sonuna rezervasyon yaptırdık.3,5 aylık olacak.gaz sorunuda kalmaz o zamana inşallah.

Aynen ya çok haklısın,ona da bir düzenleme gelmesi lazım.önceden yine çocuk 9 aylık olana kadar 2 de çıkıyorduk,şimdi 6 aylık olana kadar öğlen çıkacaz.3 ay gitti. 2'de çıkmakta yarım gün sayılıyordu aslında hemde 3 ay daha fazlaydı.
Buket bu hesabı nasıl yaptın, 6 ay 3 saatlik süt izninin başlangıcıyla yarı zamanlı çalışmanın başlangıcı aynı dolayısıyla analık iznini doğum sonrası 3 ay olarak hesaplıyorsan ikisinde de bebek 9 ay olana kadar yararlanabilirsin

merhaba kızlar. sabah beri hastane hastane dolaşıyoruz. hiçbiri benim medicalparkımın ve doktorumun yerini tutmadı. en konforlu hastane bile bana soğuk geldi. ne yapıcam ben :KK43: nasıl değiştircem doktorumu, çok kararsız kaldım. aranızda izmirde olan var mı?

cnm sen neden medikalparktan vazgeçtin. bende oraya gidiyorum bi sıkıntı yaşamadım.

Kızlar bence de ıslak mendil kullanmayın hele ki ilk zamanlarda pamuk su kullanın ben de bebekten pamuk aldım kynamış ılımış su ile sileceğim yaşına gelince filan yıkarım kurularım kuzumu. Oğlumda kullandım 1 yıl filan pişmanım. Ayrıca su pamuk olan ıslak mendillere de güvenmiyorum onun içinde de koruucu var. Havlu peçete de pek sağlıklı değil hijyenikmidir bilinmez. Ayrıca ne ile silerseniz silin mutlaka kurulayın
bişey soracam oğlunda 1 yıl kullanmışsın,niye pişman oldun.bende oğlumda uni baby nın su-pamuk olanından kullandım.her altını değiştirmemde de pişik önleyici kremini sürdüm.ne bir pişik ne de bir sıkıntı yaşadım.hiç pişmanda olmadım.hatta yine 1 kutu (12 likten) aldım.şimdi bu ikincisi kız. acaba kızlarda sorun olur mu diye düşünüyorum.

Buket bu hesabı nasıl yaptın, 6 ay 3 saatlik süt izninin başlangıcıyla yarı zamanlı çalışmanın başlangıcı aynı dolayısıyla analık iznini doğum sonrası 3 ay olarak hesaplıyorsan ikisinde de bebek 9 ay olana kadar yararlanabilirsin
ben yanlış hesaplamışsım canım ya, doğumdan itibaren 6 ay diye düşündüm yarı zamanlı çalışmayı,dolayısıyla diğeri doğum izni bittikten sonra başlayacağı için daha avantajlı diye düşündüm.

bizde gitmeyi düşünüyoruz.ağustos sonuna rezervasyon yaptırdık.3,5 aylık olacak.gaz sorunuda kalmaz o zamana inşallah.
bence bebegın durumuna gore gıdılır cnm bebek cok huysuzsa sana zehır olabılır rahat edemıyebılırsın ozellıkle otel flnsa ama memleket flnsa gıdılır ben sahsen agustosada memlekete gıtmeyı dusunuyorum babamın ewı var sıkıntı olmaz da otelı sahsen gozum kesmez ufak bı bebekle

Ben Ekim in ilk haftası Antalya planlıyorum canım. Hava sıcak olur Antalya'da. Temmuz da bebek çok küçük, havanında çok sıcak olacağını düşünürsek zor olabilir. Ama yine de değişiklik olur dersen neden olmasın.

biz gidicez canım tatile.. inşallah bebekler iyi olur ve gidebiliriz.. düşük tehlikesi nedeniyle kaç aydır bir yere gidemedik o yüzden çok istiyoruz gitmek.. bi de bebeği nasıl alıştırırsa öyle gider diyorlar bizim bebekler gezmeye alışsın bol bol gezelim inşallah..
otele gitmeyi dusunuyoruz kizlar memleket degil memleketimizde oturuyoruz zaten 2aylik cok mu kucuk olur acaba diyorum bi yandan ama antalya istiyorum bende dayisi war esimin orda arada bebisi biraka biliriz bi saatligine falan diye dusnuyorum ama bilemiyorum genede ewde bejde cok bunaldim

cnm sen neden medikalparktan vazgeçtin. bende oraya gidiyorum bi sıkıntı yaşamadım.
benim abim oranın personeli. birinci derece yakın olduğumdan ilk başta doğum ücretsiz dendi. 4. ayımda yönetim karar almış 630 tl dendi. çarşamba günü gittiğimde yönetim tekrar karar almış 1800 tl dendi. çok sinir olduk. 35. haftamdayım. çıktık başhekimle konşmaya,sallamadılar bizi. kaale almadılar, insan özür diler, kusura bakmayın der. nerde yaparsanız yapın siz bilirsiniz die gönderdiler. üsluplarına v tutumlarına çok sinir olduk. o yüzden değiştirmek istiyorum. yoksa doktorumdan ve hastaneden çok memnunum. ticarethaneye dönmüş hastane

Acaba mantarmi yoksa canim.
Sürekli akıntı olunca mantarda vardır sanırım sürekli nemli oluyor ya. şimdi iyi zamanlarım çok daha kötüsünü yaşadım ağrı sızı kaşıntı çok da zor geçiyor temizliğe de dikkat ederim ama.

aynı durumdayız canım sinir krizi geçiriorum şu kaşıntı başlayınca
ve 3 gündür şunu farkettim saat 4 te başlıyo aksam yatana kadar niye boyle oluyo ki yaaa anlamış değilim saatle başlıoy resmen
Varmıdır bir çaresi bilemiyorum geçip birkaç gün sonra tekrar başlayınca insan sinir oluyor iyice bebilere bir zararı olmasında.

bişey soracam oğlunda 1 yıl kullanmışsın,niye pişman oldun.bende oğlumda uni baby nın su-pamuk olanından kullandım.her altını değiştirmemde de pişik önleyici kremini sürdüm.ne bir pişik ne de bir sıkıntı yaşadım.hiç pişmanda olmadım.hatta yine 1 kutu (12 likten) aldım.şimdi bu ikincisi kız. acaba kızlarda sorun olur mu diye düşünüyorum.
Ben unibaby kullanmadım ki zaten gördüğüm en iyi ıslak mendil o ama çok pahalı. Ben huggies yeni doğan ya da prima yeni doğan alıyordum. İlk 4-5 ay su pamuk kullandım sonra salladım. Bu kez evde pamuk su dışaruda unibaby pamuk su kullanırım. Benim oğlum çok pişik oldu hassastı poposu.Sonradan ıslak mendilin içindekiler kısmına bakıp ne demek olduğunu ve zararlarını öğrenince pilman oldum

otele gitmeyi dusunuyoruz kizlar memleket degil memleketimizde oturuyoruz zaten 2aylik cok mu kucuk olur acaba diyorum bi yandan ama antalya istiyorum bende dayisi war esimin orda arada bebisi biraka biliriz bi saatligine falan diye dusnuyorum ama bilemiyorum genede ewde bejde cok bunaldim
bence bebeğin gaz sorunu olmazsa,küçük bebekle tatil yapmak daha kolay.bütün gün uyuyorlar.emmek için uyanıp yine uyuyorlar.ama gaz sorunu olursa iş değişiyor.o zaman tatil zehir olabilir.

Kızlar ben bebegimin altını ıslak mendille temizlemek istemiyorum onun için biraz arastirdim evde kağıt havlu ıslatılarak ev yapımı ıslak mendil yapılabiliyormuş bana mantıklı geldi
Canim medikallerde satilan kuru bezler varmis, ben de arastiriyorum. Burda medline ve attends markalari var. arkadasim attends almis, cok iyi oluyor diyor. Turkiye'de hangi markalar vardir bilmiyorum ama

kızlar, umarım iyisinizdir. dun kontrolumuz vardı, benim sıpa 2316 gr 45 cm olmus, ve ters duruyormus. doktor donmesi zor olabilir bu saatten sonra, kendini sezeryana hazırla dedi :KK43: bakalım herseyin hayırlısı, yine iltihap cıktı , kanım düşmüş, b12 düşmüş demir düşmüş, tekrar kan ilacına basladık. Bu arada ben de 17 kg almısım :KK43: :KK43: :KK43: bizden haberler boyle.
Maşallah yavruna, bol bol yürü umutsuzluğa kapılma, önceden ultraon mu vardı analarımız nasıl çevirdi bizi, manyak bu zamane doktorları hemen sezeryan diyiveriyor :) Bu arada günde 10 dk filan kedi pozisyonunda durabilirsin bebeğe yer açılıp dönmesini kolaylaştırıyormuş :)

Slm melek anneler ve baldan tatlı bebişleri 1 haftadır sadece geçmişe bakabildik sürekli tansiyonumuz düşüyo Rabbim bu güzel cuma gününün hürmetine hepimize sağlıklı mutlu huzurlu vakti zamanı gelince kolay Doğumlar nasip etsin evimizden bereketi sağlığı huzuru Mutluluğu ve yavrularımızın cıvıltılarını eksik etmesin öpüyoruz hepinizi
Ne güzel dua etmişsin, aminnnn :)

Sürekli akıntı olunca mantarda vardır sanırım sürekli nemli oluyor ya. şimdi iyi zamanlarım çok daha kötüsünü yaşadım ağrı sızı kaşıntı çok da zor geçiyor temizliğe de dikkat ederim ama.

Varmıdır bir çaresi bilemiyorum geçip birkaç gün sonra tekrar başlayınca insan sinir oluyor iyice bebilere bir zararı olmasında.

Ben unibaby kullanmadım ki zaten gördüğüm en iyi ıslak mendil o ama çok pahalı. Ben huggies yeni doğan ya da prima yeni doğan alıyordum. İlk 4-5 ay su pamuk kullandım sonra salladım. Bu kez evde pamuk su dışaruda unibaby pamuk su kullanırım. Benim oğlum çok pişik oldu hassastı poposu.Sonradan ıslak mendilin içindekiler kısmına bakıp ne demek olduğunu ve zararlarını öğrenince pilman oldum
off cok zor gercekten benmde ara ara bikç kere olmuştu 3gündr üst üste aynı saatte olmaya başladı randevuyada 1 hafta war kafayı yemessem iyidir.

kızlar napıonussss
kontrolden cıktım nstye gırdim. sıkıntı cıkmadı şukur . yarımsaat kalp atısını dınledım kuzumun. 2234 olmuskılosu taaaaa 20 gun sonrasına verdı :( napalım beklıcem ozamanda 36 haftalık olucam sanırımsonrada doguma çagırır :)

Back
X