O kadar gereksiz bişey ki yok soruma cevap verildi, yok verilmedi.. Ben buraya benimle aynı dönemi yaşayan, aynı duyguları yaşayan insanlarla bir arada olmak için giriyorum. Bazen sadece okuyorum, bazen bilgim varsa o konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Benim de arada kaynayan sorularım oluyor ama hiç burdakiler gruplaştı da beni görmezden geliyorlar diye düşünmedim. Bu düşünce tarzı komik geliyor bana. Niye beni görmezden gelsinler ki sonuçta ben de onlardan biriyim, o an sorum arada kaynamış olabilir, çok önemliyse yine sorarım. En basiti ilk baştaki listede adım yoktu başlarda girmediğim için
Mytwin
e beni de eklemesini söyledim. Arada kaynadı sanırım,sonra bi hafta falan sonra tekrar aklıma geldi yine söyledim beni de ekler misin arada kaynamışım diye :) Ve görür görmez eklendi. Ben şimdi bunu niye problem ediyim. Eklemese de problem etmezdim ki ben buraya rahatlamak için giriyorum, sinir olacak o kadar çok şey var ki, sizinle rahatlıyorum. Sinir olan da girmez tabi :) Herkesin kendi tercihi.