- Emoji Skoru
- 7.484
- Puanlar
- 448
EyvahhhhhYa ne cantasi, bizim daha eksikler var alinacak, besik kurulacak, besik yatagi alinacak, esyalar yikanacak, utulenecek, canta hazirlanacak. Babamiza da pijama lazim. Annem dogumdan iki hafta once gelecek, hastane cikisini lohusa pijamasini falan o getirecek, bebek insallah annemden once gelmeye kalkmaz. Ha bir de daha isim bulamadik.....
Anaaaammm, panik atak geldi![]()
Harikaaa derya bayıldım çok güzel olmuş canım oda Takımı'na gerek yok şuanlık zaten yanında yatacak. Ama ilk etap çok güzel :)Kızlar bebikimin odasina parke yaptık duvar kağıdı ve sticker yaptık. Mobilyası şimdilik olmucak annanesinin kullandığı fazlaydı vardı. idareten olan eşyaları en azından güzel temiz bir bir yerde duracak. Önceki hali kara betondu ve duvarlar cart sarıydi :) inşallah durumlar düzelir de ikinci el mobilya yerine sıfır alırım bebisime
Çok güzelmiş güle güle kullan annesi :))Eki Görüntüle 1461515 Eki Görüntüle 1461518 Bunlar bebisimin dolabi ve halisi :)
bu arada kim doguma gitti erken dogum mu?
kizlar bebek cantasini da siparis ettim. graco'nun sirt cantasi seklindeki bebek cantasini aldim, hem esim de rahatlikla kullanir. burda insanlar genelde spor giyiniyor zaten, ben de rahat rahat kullanirim.
Çok beğendim güle güle kullan canım :)
Benim de böyle tecrübelerim var hak veriyorum sana. Özgüvenli olsun anneye doysun diye 3 yaşına kadar anneyle babayla uyuyan çocuğun tam tersi etkide kaldığını bilmiyoruz maalesef. Ben bir eğitimci olarak en geç 6. Ayda ayrılması gerektiğini düşünüyorum.Ya naçizhane tecrübemi paylaşayım ben ilk oğlumu hep odasında yatsğında yatırdım şöyleki yatak odam çocuk odasının yanındaydı ve benim uykum çok hafiftir, hemen fırlarım yatsktan, ancsk kardeşim götümcelerim yanlsrında yani aynı odada yatırdılsr sonra me mi oldu biri 4 biri 5 ysşında zor ayırdı biri de kendi şimdi çocuğun odasında yatıyo çocuk babasıyla yatak odasında, diycem o ki bu işlerde denge çok önemli belli bir vakitte ayırmazsan sonra çok zorlanılıyor, göz önünde bulundurun bu durumu iyi geceler
Aynı odada anne babayla uyuyan çocukların anne babanın da gece hayatını etkilediği de ayrı bir konu :))
Yatağımın yanına bu beşikten şipariş ettim. Kullanışlı gibi geldi.ahşap alacaktım ama yazın çok yer değiştiricem ondan ötürü pratik olsun dedim
Çok güzelmiş canım pratik güle güle kullan :)