- Emoji Skoru
- 7.484
- Puanlar
- 448
Kızlar herkese merhaba, izne ayrılmama son bir hafta kaldı,yazılılarımla uğraşıyorum,hazırladım neyse ki inş yoğun bir haftayı daha atlatıp dinlenip hazırlıklara başlarız bizde :)bende artık yıkama işlerine geçmek istiyorum..buarada suwen yeniden kampanyaya girerse denk gelen arkadaşlar buraya yazarsa çok sevinirim,spor takım almıştım ama sanırım ekru pijama takımını da alacağım evde ve çekimlerde şık bir şekilde giymek için :)Aslında çekim durumu yoktu hesapta ama eşimin lisanstan benimde tanıdığım bir kız arkadaşı fotoğrafla ilgileniyor ve bir yerle anlaşıp doğum fotoğrafı işine başlamış tanıdık biri olunca da cazip geldi bakalım bütçemizi zorlamazsa inş doğum öncesi doğum ve sonrası olarak konsept hazırlayacağız :)İnş hepimizin gönlünce olsun her şey..
Buarada ben devamlı doğal doğum araştırıp okuyorum,pek çok yerde rahatlama cd leri dinlediklerini okumuştum eğitime gidenlerin, bir kaç tane mp3 kaydına ulaştım,vücudu ve zihni rahatlatmaya yönelik,yalnız ingilizce..yinede sizlerle de paylaşmak istedim,uyumadan önce ya da gün içinde dinleyin diyor,arada nefes alın verin direktifleri var,isteyen anlamayan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince,yalnız direksiyonda ve dikkat gerektiren işler yapılırken dinlenmemesi gerekk ona göre kızlar,umarım işe yarar :)
1. https://positive-birth.dpdcart.com/...salt=191684fc625e54cecd97b648555fcd88bd924b39
2.
3.
4.
Teşekkür ederiz böyle pozitif hamişlere ihtiyacımız var