• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yapıyım canım ama alt üst birlikte ağrıyor ya.sürekli sakız çiğniyorum bide o tarafla çiğniyorum.sanırsam ağrıttım.şu bulantılar bitse de bende sakızdan kurtulsam ama yok çıkardığımla başlıyor.
Canim sakizda agri yapar dislerde benim dolgum var diye sakizdan uzak duruyorum

ne kdara geldi cnm cok soru sordum ama arastırma içerisindeym bnde kral tacı konseptide cok hosuma gitti. :))

Burdan fiyat yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama 2500 liraya yaptirdim cnm. Yanliz benim yerim dardı ölçü verip yaptirdim. Normal boyutlarindan biraz daha kucuk benim sifonyerimle dolabim. İnşallah içine sinen güzel bir oda da sen alirsin canim

KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?

Çok güzel canım. Sende modesadan mı aldın. Ben bu modeli görmüştüm. Bende oradan aldım. Yarın gelecek. Gönderirim yrn.

Yok canim ben bu modeli internette gorup begendim imalatcisina odamiza gore olcu vererek uygun fiyata yaptirdim. Güle güle kullanın canım sizde mobilyalarinizi, eminim çok cicilerdir:)

Eyvahhhhh :-) canım ben çantamı yapayım kafam rahat olsun çünkü artık hep hareketli günlerim sürpriz yapabilir bebişim :p şaka biryana annem doğumda anca gelecek tekim yavaş yavaş yapayım dedim :))) sen de yap bence daha fazla bekleme :))

Harikaaa derya bayıldım çok güzel olmuş canım oda Takımı'na gerek yok şuanlık zaten yanında yatacak. Ama ilk etap çok güzel :)

Çok güzelmiş güle güle kullan annesi :))

Çok beğendim güle güle kullan canım :)

Benim de böyle tecrübelerim var hak veriyorum sana. Özgüvenli olsun anneye doysun diye 3 yaşına kadar anneyle babayla uyuyan çocuğun tam tersi etkide kaldığını bilmiyoruz maalesef. Ben bir eğitimci olarak en geç 6. Ayda ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
Aynı odada anne babayla uyuyan çocukların anne babanın da gece hayatını etkilediği de ayrı bir konu :))

Çok güzelmiş canım pratik güle güle kullan :)

Tesekkurler canim. Biz bir de besigi kendimiz kurucaz:)) burda mumkun olsa evi de kutuya koyup satacaklar, ki bahcede kullanilan klube vs gibi seyler hipermarketlerde kutuda satiliyo:)))

Kızlar sonunda lohusa pijama ve sabahlığımı alabildim. Boyum 1.65 ve 63 kiloyum. Ben bu takımın s bedenini sipariş verdim. Aranızda benim ölçülerime yakın olanlar kaç beden aldılar acaba? lk hamileliğimde 2 beden aldığım pijama ve geceliklerim bol olmuştu üzerime bunda da öyle olmasın diye small aldım ama inşallah küçük gelmez. Siparişi verdikten sonra keşke medium alsaydım daha garanti olurdu dedim içimden. Bu arada ben iyice gece kuşu oldum. 3-4 gündür gece saat 3 gibi bir uyanıyorum en az 1,5 saat uyuyamıyorum. Galiba vücudum bebek doğduktan sonraki uykusuz gecelere hazırlık yapmaya başladı...sizler şimdi mışıııl mışıl uyuyorsunuzdur güzel mayıs anneleri ve onların tatlı bebekleri... İyi uykular hepinize...
Canim ben de ayni bundan siparis ettim. Ben 1.55'im ve kilom su anda 83. Zaten kiloluydum. Buyuk bedeb aldim ama pijama Turkiye'de annemde. Gelirken getirecek, bilmiyorum o yuzden buyuk mu kucuk mu. Boyu kesin buyuk gelecek de, bedeni icin de burda daha onec pijama alan bir arkadasa omuz ve bel genisligini sormustum. Su andaki kendi geceligimle karsilastirip oyle aldim. Bakalim ne olacak.

Aranızda ilk bunu ben yaşadım sanırm dogumum erken oldu ama bebegme masallah dmekten bşka bşe gelmio elimdn .sizden tek ricam kntrollerinize 2 haftada 1 gdin. Eşim gdelim dmeseydi bende gtmcektim ve oglumun suyu tamamen bıtıcekti. Herseye hazrlıklı olun bnde cnta hazrlıyorum erkendn diye gulmuşlerdı bna şmdıde Allah razı olsun dıolar . Hepınzdn dua istıyorum :-( oglumun kokusunu bile duyamadm daha
Canim ya yeni gordum. Nasil evladin? Kuvezde mi? Herseyi yolundadir insallah. Allah'im kokusuna doymayi nasip etsin insallah, anali babali buyutsun:)))))

KIzlar doğum çantasına bebek için çarşaf koycak mısınız? Bir de kendiniz için aldığınız pijama gecelikleri yıkadınız mı?
Bebek icin carsaf koymadim ben kendi pijama vs yikayip utuledim canim oyle koydum cantaya

MasallahTE="kntsz, post: 40060320, member: 187708"]Biz geldik Allah a şükür çok mutluyum bebeğim 2400 gr ve 45,5 cm olmuş yüzünü de gördüm çoookk tatlı Rabbim hepimizin bebişlerini korusun :nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]uyu
Masallah canim cok iyi buyumus

Oda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum

Oda kuran arkadaslara çok özeniyorum ne güzel yavrularınızın düzeni olacak ben ise haftaya kendi evimi bırakıp annemin evine gidiyorum doğumu annemin yanında yapacağım oğlum 3-4 ay olana kadar da yeni tayin yerimiz belli olacak yani evime geri dönmiycem valizlerimizi alıp çıkıyoruz herşeyi baştan kurcaz insallah eşim de sürekli bizimle olamıycak ne sıkıntılı bir döneme giriyorum
Allah saglik versin canim zamanla hersey diledigince olur ins yzme kendini Allah kolayligini verir

Back
X