- Emoji Skoru
- 692
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm canım.hoş geldin.Slm kızlar
Dr a gittim kizlar bugun apar topar cok agrim oldu sertlik vardi karnimda zaten .nst normal cikti sukur idrar yolu enfeksiyonu varmis lokositim cok yusek bazi tahliller daha istediler sonucuna gore tekrar gorusucez ins
Geçmiş olsun canım. Bende de lökosit kimi zaman 10-15 kimi zaman bol miktarda çıkıyo. Bazen bebek hareket edince canım acıyo.Dr a gittim kizlar bugun apar topar cok agrim oldu sertlik vardi karnimda zaten .nst normal cikti sukur idrar yolu enfeksiyonu varmis lokositim cok yusek bazi tahliller daha istediler sonucuna gore tekrar gorusucez ins
Aa çok geçmiş olsum canım dün kasılman var diyordun bundanmıymış.Dr a gittim kizlar bugun apar topar cok agrim oldu sertlik vardi karnimda zaten .nst normal cikti sukur idrar yolu enfeksiyonu varmis lokositim cok yusek bazi tahliller daha istediler sonucuna gore tekrar gorusucez ins
Bol su ic canim benim suan 110 lokosit canimGeçmiş olsun canım. Bende de lökosit kimi zaman 10-15 kimi zaman bol miktarda çıkıyo. Bazen bebek hareket edince canım acıyo.![]()
Saol canim.Evet enfeksiyona bagli olabilirmis rahim buydukcede olabilir dedi ama ben bildigun ikibuklum gittim agridan lokosit oldukxa yuksek bebek hareket ettikce oluyorum resmenAa çok geçmiş olsum canım dün kasılman var diyordun bundanmıymış.
Canim bende lokosit cok yuksek cikiyr surekli de akintim oluyr su gibi. Bugunde cok fena akintim oldu cok korkuyorum bebegin suyumu geldi diyeBol su ic canim benim suan 110 lokosit canim![]()
İçmeye çalışıyorum 3lt kış günü canım istemiyo içmek ama zorla iççez artıkBol su ic canim benim suan 110 lokosit canim![]()
Ne renk canim dr bana dediki bebegin suyu duru olmaz idrar olur ozaman suyun bulanik olur dedi.ilac kullanmiomusun cok yuksek cikinca buz mecburen antibiyotik kullanicazCanim bende lokosit cok yuksek cikiyr surekli de akintim oluyr su gibi. Bugunde cok fena akintim oldu cok korkuyorum bebegin suyumu geldi diye
Benim de hep akıntım var hem de aylardır. Sinir geldi artıkCanim bende lokosit cok yuksek cikiyr surekli de akintim oluyr su gibi. Bugunde cok fena akintim oldu cok korkuyorum bebegin suyumu geldi diye
Birde acik cay idrar yolunu temizliyormus dedi hemsire bilgin olsun canimİçmeye çalışıyorum 3lt kış günü canım istemiyo içmek ama zorla iççez artık
yaa öylemi..Geldi cnm elime yazmıştım geldi diye gözünden kaçtı herhalde. Large sipariş ettim iyi oldu bana 19.90 dı benim aldığım. Ama tşk ederim düşünüp yazdığın için :)
Bilmiyodum onu sağol canım. Bana da doktor sürahiye limon sık dedi. Limondan bazen tansiyonum düşüyo öyle de içemiyorum. Bir de senin protein çıktı mı idrarda? Referans aralığı 0-10 du bende 10 mg protein çıktı ilk defa. Doktor enfeksyondan olabiliyo dedi. İnş artış olmazBirde acik cay idrar yolunu temizliyormus dedi hemsire bilgin olsun canim
Yok canım şu gibi aktı ama suan hiç yok bende ondan aramadim doktoruNasıl bir akıntı canım.sümüksü mü yoksa su gibi mi?sümükse sorun yok ama eğer su ise sadece bence takip et.tekrarlıyorsa da doktoruna görün muhakkak.
Canim ilac her gittigimde veriyor kullaniyrm amq gecmiyr malesefNe renk canim dr bana dediki bebegin suyu duru olmaz idrar olur ozaman suyun bulanik olur dedi.ilac kullanmiomusun cok yuksek cikinca buz mecburen antibiyotik kullanicaz
Kaç defa uroday toz kullandım. Bebeğe zarar vermesinden korkmaya başladımCanim ilac her gittigimde veriyor kullaniyrm amq gecmiyr malesef
Yok canimnprotein negatiftiBilmiyodum onu sağol canım. Bana da doktor sürahiye limon sık dedi. Limondan bazen tansiyonum düşüyo öyle de içemiyorum. Bir de senin protein çıktı mı idrarda? Referans aralığı 0-10 du bende 10 mg protein çıktı ilk defa. Doktor enfeksyondan olabiliyo dedi. İnş artış olmaz![]()
Ozaman idrar kulturu yaptir suan bendede ayni durum antibiyotik gecirmedi o yuzden kulture gore bir ilac vermesi gerekiyorCanim ilac her gittigimde veriyor kullaniyrm amq gecmiyr malesef