- 25 Haziran 2013
- 564
- 601
- 88
Hoşgeldiniz:)hayırlı olsun bebeğinizin Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldiniz:)hayırlı olsun bebeğinizin Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile
gizli takip edeceğine bize takılsana kız:) h.geldin bu aradaMerhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
Ne demek :):) Hacettepe mezunu olabilir misiniz acep? ünivden sınıf arkadaşımla aynı isim ve soyisim de :)Merhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
gizli takip edeceğine bize takılsana kız:) h.geldin bu arada
Ne demek :):) Hacettepe mezunu olabilir misiniz acep? ünivden sınıf arkadaşımla aynı isim ve soyisim de :)
Sen de hoşgeldin:)allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
Sen de hoşgeldin:)allah tamamına erdirsin
hoşgeldinn pek tatlı hamişimiz :) yakından daha bir güzel olacak inan :)Hosbulduk :)
Aminn.. Allah hepimize sağlıklı, zamanında doğum yapmayı nasip etsin inş :)
Eliffff srn bir de benim göbüşü görsen keşke. Kızım kendi cumhuriyetini kurdu karnımda. Senin paşan makul takılıyor çok güzel göbüşün :)gizli takip edeceğine bize takılsana kız:) h.geldin bu arada
Sen de hoşgeldin canım kaç haftalık hamişsin :)Çook teşekkür ederim kızlar Allah bebeklerimizi hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin![]()
Canim benim de akintilarim oluyordu doktor bu siralar normal dedi rengi sariysa enfeksiyondur onun haricinde normalmis, bebegin suyu olsa zaten en az yarim bardak kadar gelirmis eger supheleniyorsan su olup olmadigini gosteren pedlerden al, bol su ic ve bebisin hareketleri iyiyse cok takma kafana insallah gecer..deryaizmt: 40089764 .!.:Kızlar bugün sabah ve az önce ılık sus gibi akinti geldi . Yaşayan yokmu içinizde bunu. Daha once olmuştu ve birsey cikmamisti bir aydır sarı sarı yesili msi akinti geliyodu. Bugün sıvı gelince gene uyuz oldum
Ay benim gobusu gorsen niye kucuk dedigimi anlarsin kuzum biz iyice sivrildik one dogru :))kız ne küçüğü keşke küçük olsabu telefonler küçük cıkarıyor bildiğin toparlağa dönüştüm ben
![]()
oyy masallah bebise ya buyumus canim cok sevindim :) insallah olmaz catlak flan :) kilo vermissin masallah ne guzellmerhaba kızlar,
bayağı oldu aranıza katılamadım. dün doktora gittik , oğlumla randevumuz vardı. çok mutlu oldum bebek çok aşağıdaydı erken doğum riski vardı 1 aydır hep dikkat ediyordum. nihayet yukarı çıkmış ve riskde bitmiş. herşey yolunda dedi doktorum :) bebişim 2.340 gr. 44 cm olmuş. bende yaklaşık 2 kilo vermişim. ben verip bebeğim aldığı için çok iyi dedi doktor. tahlilerimde iyi çıktı çok şükür. artık 2 haftada bir gidicez kontrole. 7 haftadan az kaldı. bendede heyecan arttı. hala hazırlıklar da devam ediyor. ben zayıflasamda hareketlerim çok ağırlaştı. birçok şeyi yapamıyorum. dün göğüs ucu kremine başladım bu arada. aranızda varmı kullanmaya başlayan bilmiyorum ama eczanedeki bayan babe diye bir krem verdi. doğumdan sonra başka önericem dedi. şimdilik onu kullanıyorum. bu arada bu karnım için kullandığım karışık yağ çok iyi sanırım çünkü hala çatlak falan olmadı hiç maşşallah kendime diyim bi :) bende gelişmeler güzel yani. umarım sizlerinde güzeldir.
Kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım arkadaşımın tavsiyesi ile
Merhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
10 yeterli değil mi benimki de 10 u geçiyor ama yine de çok az. Ama napsınlar yerleri daraldı iyice garibanlarınHareketleri düzensizlesirmis tatlım, yerleri daraldığı için az hissedebilirsin dedi doktor, ama yine de takip et gün içinde 10 kere zayıf da olsa hissetmenin lazım dedi, uzun süre hissedemezsen hemen panik yapma tatlı biseyler yiyip soluna yat yarim saat falan bekle dedi, bide biz yorulunca onlar da yoruluyomusev işi falan yaparsan hissedemeyebilirsin dedi bana
hoşgeldinn pek tatlı hamişimiz :) yakından daha bir güzel olacak inan :)
Canim benim de akintilarim oluyordu doktor bu siralar normal dedi rengi sariysa enfeksiyondur onun haricinde normalmis, bebegin suyu olsa zaten en az yarim bardak kadar gelirmis eger supheleniyorsan su olup olmadigini gosteren pedlerden al, bol su ic ve bebisin hareketleri iyiyse cok takma kafana insallah gecer..
Ay benim gobusu gorsen niye kucuk dedigimi anlarsin kuzum biz iyice sivrildik one dogru :))
oyy masallah bebise ya buyumus canim cok sevindim :) insallah olmaz catlak flan :) kilo vermissin masallah ne guzell
Pelinozg
MrvOzCn kizlar aramiza hosgeldiniz :) saglicakla kucagimiza aliriz insallah bebisleri
Çook teşekkür ederim kızlar Allah bebeklerimizi hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin![]()
hoşgeldiniz kizlarr Allah tamamina erdirsin cümletennMerhaba arkadaşlar.. ben de mayıs annesi olacağım inş. aylardır sizi takip ediyorum.. Ekimden beri hiç bir sayfayı atlamadan okudum :) Herkesi yakından tanıyo gibiyim. Hepinizden çook şey öğrendim. Hakkınızı helal edin :)
Arkadaşlar bişey sorcam, akşam bi arkadaşımiza gitmiştik, 50 günlük bi erkek bebekleri var, bi muhabbet geçti, erkek bebeklerin pipilerinin derisi mi ne çevrilmesi gerekiyormuş, hiç duymamıştım ben, bileniniz var mi nedir nasıl biseydir, yapılmazsa orda idrar kalıyormus ve iltihap oluyomus sonra mecburi sünnet gerekiyormuş