- 8 Nisan 2014
- 1.497
- 1.073
- 248
Canim benimde olmadı endişe etmeKızlar su sarı sut olayı hepinizde oldumu bir bende mi yok ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimde olmadı endişe etmeKızlar su sarı sut olayı hepinizde oldumu bir bende mi yok ya![]()
İnşallah canim :)Ilk süt o canım elleme göğsünü bi de rahat çamasırlar giy sifa olacak o sütler bebişine![]()
Aynenn :)Eki Görüntüle 1465459 Gunaydin bu aralar bizi en iyi anlatan resim))
Benim de sağ dan gelmis. Tek göğüs olunca endiselendinmistim. Normal o zaman :)Canim, kolostrum denilen ilk sut o gordugun. Dogum sonrasi ilk 2-3 gun bu sarimtrak ilk sut gelirmis. Sonra duzenli sut uretimi baslarmis vucutta. Benim de bir haftadir sag gogsumden geliyor. Daha dogrusu camasirimda goruyorum.
Persembe gunu emzirme dersine katildim da, orda ogrendim ben de.
Unutkanlık bende de var ama etten tiksindigim icin cok az yiyorum o yuzden sanırım. Balik yaği kullaniyorum 1,5 aydır biraz azaldi.Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım![]()
sımdıden hayırlı olsun cnm raporun ve hayırlı haberlerle gel ınsallah :)Günaydın kızlar bugün izne ayrılıyorm doktora gidip hem rapor alacağım hemde kızımı göreceğim![]()
Günaydın kızlar umarım herkes iyidir son haftam bir gayret calısıyorum ögleden sonra oglumla buluscaz öpüyorum hepinizi :*
Sağol canımsımdıden hayırlı olsun cnm raporun ve hayırlı haberlerle gel ınsallah :)
Kıyamam sana hamilelikte oluyodur. Çocuğu da unutma biyerlerdeGünaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım![]()
hoşgeldiniz kizlarr Allah tamamina erdirsin cümletenn![]()