• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bebekimin odası için perde yaptırıcam. ben stor istiyordum nasıl diyim resimli ciili biçili. ama perdeci dedi artık öyle yaptıran yok, düz stor yaptırıyorlar. kararsız kaldım ya. sizler naptınız
Benim düz krem tül. İleride belki yanlarına renkli fon alırım diye düşünüyorum.

kızlar bebekimin odası için perde yaptırıcam. ben stor istiyordum nasıl diyim resimli ciili biçili. ama perdeci dedi artık öyle yaptıran yok, düz stor yaptırıyorlar. kararsız kaldım ya. sizler naptınız
ben renkli, çocuğa özgü bişey almayı tercih ederdim canım.diğer odalardan farklı olsun isterdim.

slm kızlaaarrrrrrrrr
nasılsınız biz kızımla görüştük bu sabah yavrumu hıçkırık tutmuştu nasıl güzel görünüyordu hissetmekte güzel ama o sıçrayışları izlemek anlatılmazdı mutluluktan öldürdü beni
32+1 görünüyoruz tam uyumlu gidiyoruz 1,940 gr olmuş kuzucum çok iyi olduğumuzu söyledi
çalışabilir raporumuzu da aldıık
3 hafta sonrası için çağırdı 35 olacağız o zaman nst ye girmeye başlayacakmışız artık çok heyecanlandım onun kalbinin sesini 20 dk duymak beni hipnoz edebilir hareketlerini güm güm duyacağım :KK51::KK46:
kızlar artık zaman daralıyor 10 nisanda izine çıkacağım bir aksilik çıkmazsa artık zamanın gelmek üzere olduğunu gösteriyor :KK68::KK68:

isim konusunu bi türlü çözemedik yaa :( eşim ela istiyor ben ceren.ama ben cerenden de emin değilim.içime tam sinen bi isim olmadı.

Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım :KK43:
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi :KK43:
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım :KK43:
Kafayı bebeklere taktıkya ondandır:KK46:

tünaydın hayırlı haftalar hanımlar:anneadayı:
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?

bende geçen hafta, güya eve geldiğimde hazır olsun diye sabah işe gitmeden tavuk haşlayayım dedim. ocağıda açık unutup çıkıp gittim evden. allahtan servise binmeden durakta beklerken aklıma geldide geri döndüm kapattım.yoksa ya yangın çıkardı yada doğalgaz kokusundan eve girilmezdi.ne olacak bizim bu halimiz bilmem.
Aman canım böyle konularda çok dikkatli ol. Allah korumuş valla. .
Kafayı bebeklere taktıkya ondandır:KK46:
Ondan mi acaba :)

hayrolsun , ne güzeel keşke ben de görsem
Inşallah görürsün canım benim

bende geçen hafta, güya eve geldiğimde hazır olsun diye sabah işe gitmeden tavuk haşlayayım dedim. ocağıda açık unutup çıkıp gittim evden. allahtan servise binmeden durakta beklerken aklıma geldide geri döndüm kapattım.yoksa ya yangın çıkardı yada doğalgaz kokusundan eve girilmezdi.ne olacak bizim bu halimiz bilmem.
Senin gene olan bişey aklına gelio. ben yapmadığım şeyi yaptım sanıyorum.Mesela caycinin fişi çektim mi. aklım evde kaliyo sıkıntılar gelio içime.donuyorum geliyorum bişey olduğu yok.fisi cekmis im hepte çekiyorum ama cekmedim saniyorum :)

Ben olsam düz yaptırırim canım. Çünkü nevresimleri yada sticker leri halısı vs vs zaten süslü puslu oluyo .perdesi düz olsa daha iyi olur gibi gelio bana.

slm kızlaaarrrrrrrrr
nasılsınız biz kızımla görüştük bu sabah yavrumu hıçkırık tutmuştu nasıl güzel görünüyordu hissetmekte güzel ama o sıçrayışları izlemek anlatılmazdı mutluluktan öldürdü beni
32+1 görünüyoruz tam uyumlu gidiyoruz 1,940 gr olmuş kuzucum çok iyi olduğumuzu söyledi
çalışabilir raporumuzu da aldıık
3 hafta sonrası için çağırdı 35 olacağız o zaman nst ye girmeye başlayacakmışız artık çok heyecanlandım onun kalbinin sesini 20 dk duymak beni hipnoz edebilir hareketlerini güm güm duyacağım :KK51::KK46:
kızlar artık zaman daralıyor 10 nisanda izine çıkacağım bir aksilik çıkmazsa artık zamanın gelmek üzere olduğunu gösteriyor :KK68::KK68:
gözün aydın canım.neguzelll . Doktor hickirmasina bişey dedimi benimki hergün iki kere yapio uzun uzun

Benim de bugün doktor randevum var nedense çok korkuyorum inşallah hep olumlu şeyler duyarız.
Iyi haberler le gel canım korkma mutlu ol tadını çıkar

ben de eğer stor alırsam desenli almayı düşünüyorum. Perde olursa düz alıp yanına renkli fon alıp renklendirmek kolay olur. Ama stor krem çok düz kalabilir bebek odası için.

isim konusunu bi türlü çözemedik yaa :KK43: eşim ela istiyor ben ceren.ama ben cerenden de emin değilim.içime tam sinen bi isim olmadı.
Aynen biz de uzlasamadik bi türlü,hic konuşmuyoruz da çünkü kesin tartışıyoruz, en son cumartesi dedim ee nasıl olacak böyle hiç konuşmuyoruz da nasıl karar vercez, kura çekelim diyo, ben de yanaşmıyorum onun istediği çıkarsa diye, sonraa da diyo ki sen böyle yanasmazsan ben de gider istediğimi yazdiririm, çok sinirlendim kirildim üzüldüm

Son düzenleme:
Back
X