• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bebekimin odası için perde yaptırıcam. ben stor istiyordum nasıl diyim resimli ciili biçili. ama perdeci dedi artık öyle yaptıran yok, düz stor yaptırıyorlar. kararsız kaldım ya. sizler naptınız
Mrb ben gecen english home dikim perdede indirim yakaladım. Sadece şeker pembe tül diktirdim. Altına da ışık geçirmeyen stor alicam. Kalın perde begenemedim. Stor alınca belki gerek kalmaz. Bizim odamız beyaz, mobilyalar beyaz. Aynı pembeden bi de halı vardı onu da aldım. Karar vermek zor ya kolay gelsin.

kızlar günaydın iyi çalışmalar.... meme ucu acıyan varmı çok hassaslastı benim

Benim 2 aydır durup dururken yanma gibi bi acı oluşuyordu. Bazen dayanılmaz bi hal alıyodu ama normal sanırım.. bu ara daha az hissediyorum. Haftada 2-3 kez badem yağı sürmeye başladım göğsümün ucuna da azcık. Onun etkisi olmuş olabilir diye düsunüyorum.

Ben gece hiç tuvalete uyanmıyorum acaba bende mi problem var:KK47:
Suyu az mi iciyorsun canım gece tuvalete kalkıyorum ben hem de her kalktigimda su içiyorum, gece de susuz kalmasın bebiş diye:KK16:

oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
Canım benim... Sağlıklı olsun da annesi ayrılıklar da bitecek inşallah hep beraber olacaksınız, bu süreçte:KK19:sen de kendini toparlarsın daha sıkı sarılırsın yavruna

kızlar günaydın iyi çalışmalar.... meme ucu acıyan varmı çok hassaslastı benim
tünaydın hayırlı haftalar hanımlar:anneadayı:
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?
Ben kullanıyorum doktorum önerdi lansinoh. Yumuşatıyo tavsiye ederim

Mrb ben gecen english home dikim perdede indirim yakaladım. Sadece şeker pembe tül diktirdim. Altına da ışık geçirmeyen stor alicam. Kalın perde begenemedim. Stor alınca belki gerek kalmaz. Bizim odamız beyaz, mobilyalar beyaz. Aynı pembeden bi de halı vardı onu da aldım. Karar vermek zor ya kolay gelsin.
Isik gecirmeyen stor bende istiyorum ama tamamen karanlik oluyormu

oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
:(haklisin canim ama gecici bir donem oldugunu dusun ins en kisa zamanda hep birlikte olursunuz

tünaydın hayırlı haftalar hanımlar:anneadayı:
şu ana kadar çatlağım yok ama önlem olarak bio-oil almayı düşünüyorum
göğüs uçları içinde lansinoh krem alıcam önerir misiniz?kullanan var mı?

lansinoh tan çok memnunum hem genel bi krem artarsa herşeye kullanırsın hemoroide bile çok iyi geliyo

slm kızlaaarrrrrrrrr
nasılsınız biz kızımla görüştük bu sabah yavrumu hıçkırık tutmuştu nasıl güzel görünüyordu hissetmekte güzel ama o sıçrayışları izlemek anlatılmazdı mutluluktan öldürdü beni
32+1 görünüyoruz tam uyumlu gidiyoruz 1,940 gr olmuş kuzucum çok iyi olduğumuzu söyledi
çalışabilir raporumuzu da aldıık
3 hafta sonrası için çağırdı 35 olacağız o zaman nst ye girmeye başlayacakmışız artık çok heyecanlandım onun kalbinin sesini 20 dk duymak beni hipnoz edebilir hareketlerini güm güm duyacağım :KK51::KK46:
kızlar artık zaman daralıyor 10 nisanda izine çıkacağım bir aksilik çıkmazsa artık zamanın gelmek üzere olduğunu gösteriyor :KK68::KK68:
Oh masallah canim ne guzel hadi gozun aydin

İlk mayıs annesi umarım en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alırsın. Darısı da zamanı geldikçe biz bekleyen annelere olsun.
Arkadaşlar butik bebeden hastane çıkışı aldım 2 takım .Bugün geldi ama hiç beğenmedim. Hem çok küçükler hem de kumaşları kalitesiz. İade etmek istiyorum. İade eden oldu mu sorun oluyor mu nasıl yapılıyor acaba ilk defa yapıcamda teşekkürler.

[Qlila, post: 40098584, member: 202625"]aynen her hafta bişey çıkıyor :) ben bile hiç akıntı endişem yokken acaba çok mu oluyor diye düşünmeye başladım burada yazılanları görünce :) hamilelik öncesine göre daha çok oluyor tabi akıntım ama ciddi rahatsız edici diil.

ewet canım süt o.bi zararı olmaz.

bende de olmadı canım.çoğu kişide olmuyor zaten.olmaması kötü bişey mi sütüm az mı olacak diye düşünme onla ilgisi yok.olmasının da kötü bi yanı yok.

bana bu hareket saymak çok zor geliyor :) her hareketi takip edemiyor ki insan gün boyu karına odaklanman lazım saymak için.peş peşe hareketler olabiliyor bide hepsini bi hareket mi sayacağız bilemiyorum.ben hiç bulaşmıyım en iyisi :)

bulaşık makinesine ekmek süpermiş :)[/QUOTE]
Her akintya takilmayin canim normal olmayani anliyoruz zaten gebelikte akinti olabiliormus zaten anormal bisey oluncada tahlil yaptirip hooop dr a:))

Isik gecirmeyen stor bende istiyorum ama tamamen karanlik oluyormu
Biz yatak odasında kullanıyoruz ışığı süper kesiyo. Uyku için önemli zaten ışıksız oda olması. Bi uyanıyorum saat 7 sanıyorum bakıyorum 12 olmuş :)) bi de bizim ev cadde üstü gece çok ışıklı onu da kessin diye.

Back
X