• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.

Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..
MaşaAllah bebişine canım :21:

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. ctesi günü görümcemin düğünü için kıyafet aldım. koca göbüşüm çıktı ortaya. siyah yanar dönerli kadife elbise aldım, 44 beden :) diz hizasında. ilk defa kadife elbise giycem, nasıl bir ayakkabı almalıyım bilemedim. bilemediğimden denemekten yoruldum alamadan geldim :(

Kızlar merhabalr..inanılmaz baş ağrım var geçmedi hala...Sağ böbrek tarafım ağrıyor. Acaba büyüme falan mi var..doktordan da 2 gün önce geldim.tekrar gitmek istemiyorum. Şiddetli değil ağrım ama bilemedim ne yapsam..ben de gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti ya doktor. Bişi çıkmadı dedi.ama belirtilere bakıyorum sağ tarafta ağrı baş ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisi yazio.tansiyijum da iyi..acaba tansiyon yüksek olmadan zehirlenme olur mu ki..hakkınızı helal edin ama türlü türlü sorular gelio aklima. .bi de bu kadar başı agrir mi bi insanın ya
ablam hamileyken olmuştu böbrek büyümesi. doktor sola dönerek yat demişti.

Selam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..

Selam kızlar, çalışanlar için soruyorum kaçıncı haftada izne çıktınız ya da çıkmayı düşünüyorsunuz? Ben 37. haftanın başında çıkacağım sonuna kadar beklesem mi acaba diye düşünüyorum. Kararsız kaldım..

Canım bende 37 hafta bitmesine 3 gün kala çıkacağım. Aslında 7. sinde yasal olarak doluyor çalışma hakkı ama ben 4. de çıkacağım. Çünkü yeni raporlama dönemi 6. sında başlar. Hiç uğraşamam. 2-3 günün çok farkı olmaz. 37. haftanın herhangi bir gününde ayrılabilirsin.

yani evet beni şüphelendirecek kadar olmadı henuz.
Evet kullanıyorum 7. Aydan sonra kullan dedi canım. Şuana kadar hergün değil sadece duştan sonra kullandım ama artık hergün sürcem kuruma olmasın diye[/QUOTE]
tmm canım bende başlıyım o zmn 32.haftadayım.kurumasın ve ilk zamanlar süt gelmezse bebek zorlayıp yara yapmasın diye başlıyacağım.umarım faydası olur.

Kizlaaarr .. Hani cok yuruyunce diz altlarimiz acir ya çilemis derler.yururken acir falan. Benm aynen o sekilde kasiklarim aciyoo. Sizde de oluyo mu bir haftadir boyleyim.. Benm gbi olan var mi aranizda .. ??????Yururken zorlaniorm sankii.. Bide benim bebek donmustu tekrar ters dondu heralde yaa hep tekmeler asagida benm eli gelmistir diyolr ama oramdaki sertlikte gecti sanki yada benm kuruntum bilmiom:((

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. ctesi günü görümcemin düğünü için kıyafet aldım. koca göbüşüm çıktı ortaya. siyah yanar dönerli kadife elbise aldım, 44 beden :) diz hizasında. ilk defa kadife elbise giycem, nasıl bir ayakkabı almalıyım bilemedim. bilemediğimden denemekten yoruldum alamadan geldim :KK43:
süet bi ayakkabı olur canım.bende ablamın nişanında az topuklu bi ayakkabı giydim.topuk kısmı çok yormadı ama ayakkabı sıktı o rahatsız etti.ayağım büyümüş sanırsam :)

ben sonuna kadar beklemeyi istiyorum canım engel olan bi sağlık durumum olmazsa inş.sonrasında izne ihtiyacım olacak çünkü.ne kadar çok maaşlı izin kullanabilirsem o kadar iyi.

Kızlar merhabalr..inanılmaz baş ağrım var geçmedi hala...Sağ böbrek tarafım ağrıyor. Acaba büyüme falan mi var..doktordan da 2 gün önce geldim.tekrar gitmek istemiyorum. Şiddetli değil ağrım ama bilemedim ne yapsam..ben de gebelik zehirlenmesinden suphelenmisti ya doktor. Bişi çıkmadı dedi.ama belirtilere bakıyorum sağ tarafta ağrı baş ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtisi yazio.tansiyijum da iyi..acaba tansiyon yüksek olmadan zehirlenme olur mu ki..hakkınızı helal edin ama türlü türlü sorular gelio aklima. .bi de bu kadar başı agrir mi bi insanın ya
tansıyon bazen cıkmaz gebelik zehırlenmesınde ben de sureklı bunu arastırıyorum,basagrısı zamanı goz onunde sınekler ucusursa suphelenmelı,bı de doktordan daha yenı gelmedınmı sen proteın cıkması en onemlı bulgu ıdrarda sende cıkmamıstı yanılmıyorsam.Bu testı sureklı yaptırmak gerek ama

gözün aydın canım.neguzelll . Doktor hickirmasina bişey dedimi benimki hergün iki kere yapio uzun uzun

bizide iki kere tutuyor 10-15 dk gidiyor o hıçkırık yavrum bide sinir oluyor heralde tekmeliyor bakıyor geçmiyor yatıp bekliyor ;) doktor çok iyi birşey dedi ciğerleri gelişiyormuş hıçkırırken yaaaa

Oh masallah canim ne guzel hadi gozun aydin

sağool canım benim darısı sizin başınıza böyle güzel haberlerle

GOZUNAYDIN CNM MASALLAH KIZINA :)

sağol canım valla kızım maşallah başta bir haftayla üzmüştü geriliği heralde ultrasondan ama şuan çok iyiyiz maşallah

Kizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.

Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..

ay sanki mutlu bir bebek bakıyor bana ordan yüzü gülen bir bebeği andırdı

cnm ben 32 de calısabılır alcam ALLAH'tan bısey cıkmazsa 37 e kadar calısmayı dusunuyorum yasal zorunlulukda 37 de bırakmak gerekıyor ztn rabbım guc versınde calısıyım dıye bakıyorum

benim beşik pencerenin önünde. stor görünüş olarak çok şık durcak. uzun tül alsam görünüşü çok önemli olmıcak ama perdecimiz moralimi bozdu. düz kısa tül yanına renkli fon olsa nasıl olur acaba. odamız krem rengi, nevresim halımız da toprak tonlarında. ben odayı canlandırmak adına turkuaz ve turuncu düşünüyorum. ne zor iş. sanki yeniden evlenip eşya bakıyor gibi hissediyorum kendimi.
tulu neden kısa yaptırmak ıstıyosun pekı?bızm de oda acık dantel rengı,ben stıkerler var boyle bastan basa kagıt uzerınde duz hat gıbı gıdıyor onlardan alacam ,halu dusunmuyorum kullanmayı.Senın de cok sey krem rengı oldgu ıcın odayı oyle canlandıra bılırsın stıkerlerle,renklı sepetlerden de al dekor ıcın,perde de uzun tul halın rengı kenarlarına da renklı fon yaptır kalın kumastan o zaman,hatta avızesıyle aynı perde satan yerler de vardı aynı desenden

bizide iki kere tutuyor 10-15 dk gidiyor o hıçkırık yavrum bide sinir oluyor heralde tekmeliyor bakıyor geçmiyor yatıp bekliyor :KK66: doktor çok iyi birşey dedi ciğerleri gelişiyormuş hıçkırırken yaaaa

sağol canım valla kızım maşallah başta bir haftayla üzmüştü geriliği heralde ultrasondan ama şuan çok iyiyiz maşallah

Amin canim ins

bizide iki kere tutuyor 10-15 dk gidiyor o hıçkırık yavrum bide sinir oluyor heralde tekmeliyor bakıyor geçmiyor yatıp bekliyor :KK66: doktor çok iyi birşey dedi ciğerleri gelişiyormuş hıçkırırken yaaaa

Evet canim ya çok güleç geldi bana da... inşallah mutlu ve iyidir kızım ve hepimizin bebişleri. ..

canım kanuni olarak 37+0 olduktan sonra çalışamazsın..bn 32 hafta raporumu 31+4 iken aldım allah sağlık verirse 36+4 olduktan sonra ayrılıcam yani sonuna kadar çalışıcam eğğer bi aksi durum olmassa yani sende duruma göre bakarsın gidemiycek gibi olursan 1 hafta erken ayrılır 4 hafta aktarırsın....

Back
X