• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım kilosu normal benimkinin 30 haftalıkken kilosu 1980 gr boyu 44 cm di adam direk şeker yüklemesi istedi 109 cıktı:KK70: o zaman genetik dedi :)seninkide gayet güzel bir kiloda aclık tokluk baktır yeterli bencede

canım kilosu normal benimkinin 30 haftalıkken kilosu 1980 gr boyu 44 cm di adam direk şeker yüklemesi istedi 109 cıktı:KK70: o zaman genetik dedi :)seninkide gayet güzel bir kiloda aclık tokluk baktır yeterli bencede
Bugün açlik tokluk kan şekerime baktirdim aç :90 tok:124 çikti iyimi bu sonuçlar

canım hemeroide nasıl iyi geliyormuş, çok enteresan kendin kullandın da mı tecrüben yoksa genelde bilinen birşey mi? :)

hem bilinen bişey hem de sezaryen sonrası acı tecrübeyle sabit :KK43: ameliyattan sonra 2 gün tuvalete çıkmadım sonra da çok zorlandım bir ay sonra hemoroid başladı Allahtan doğum sonrası hemoroid geçiciymiş ama bu sefer ameliyattan hemen sonra krem sürmeye başlıycam

Günaydın kızlar. Burnum çok tıkaniyor nefes almakta zorluk çekiyorum eşim de gece horladigimi söyledi çok utandım :KK43:
Bir de unutkanlık başladı bende. Mesela az önce çamaşır makinesine çamaşır attım deterjanı yumusaticiyi koydum fişi taktım. Geçtim oturdum. Sonra aklıma makineyi calistirmadigim geldi :KK43:
Ekmeği de bulasik makinesine koymusum aradım durdum saatlerce kafayı yiyorum sanırım :KK43:
Hahah Arriver ekmeğin ne işi var bulaşık makinesinde :):):) Çok tatlısın ya :)

slm kızlaaarrrrrrrrr
nasılsınız biz kızımla görüştük bu sabah yavrumu hıçkırık tutmuştu nasıl güzel görünüyordu hissetmekte güzel ama o sıçrayışları izlemek anlatılmazdı mutluluktan öldürdü beni
32+1 görünüyoruz tam uyumlu gidiyoruz 1,940 gr olmuş kuzucum çok iyi olduğumuzu söyledi
çalışabilir raporumuzu da aldıık
3 hafta sonrası için çağırdı 35 olacağız o zaman nst ye girmeye başlayacakmışız artık çok heyecanlandım onun kalbinin sesini 20 dk duymak beni hipnoz edebilir hareketlerini güm güm duyacağım :KK51::KK46:
kızlar artık zaman daralıyor 10 nisanda izine çıkacağım bir aksilik çıkmazsa artık zamanın gelmek üzere olduğunu gösteriyor :KK68::KK68:
Maşallah senin kızına kocaman abla olmuş artık kızın :):)

oglumu o kadar çok özledimki ben evde sezaryanlıyım o hastanede sbhları gıdememek benı çok üzüo .eşimi bekliyorum akşam gdelim dye :-(
Allah kavuştursun, sabırlı olacaksın biraz arkadaşım, yavrun iyi olsun da sen er ya da geç kavuşacaksın, dualarımız seninle

Kizlar Merhaba hastaneden geldim kanda iltihap var demiştim değeri biraz azalmış ama hala varmış antibiyotik verdi hap olarak inşallah bebeğime bir zararı olmaz.1 hafta önde gidiyoruz şükür 2 kilo olmuştu 43 cm. Iltihabi atlatirim insallah dualarinizi bekliyorum.

Bu da son fotomuz teyzeleri ama gayet net gorunuyor haftalardir goremiyorduk yuzunu doktorum çok güzel bebek dedi masallahhh ..
Maşallah yavruna , kocaman olmuş, sen doktoruna güven bence, o ne diyor sa onu yap, biz doktorlardan iyi mi bilicez Allah aşkına, ve bence sağlıkla ilgili bir şey konusunda insanlardan fikir alıp kafanı karıştırma, geçmiş olsun tekrardan

tulu neden kısa yaptırmak ıstıyosun pekı?bızm de oda acık dantel rengı,ben stıkerler var boyle bastan basa kagıt uzerınde duz hat gıbı gıdıyor onlardan alacam ,halu dusunmuyorum kullanmayı.Senın de cok sey krem rengı oldgu ıcın odayı oyle canlandıra bılırsın stıkerlerle,renklı sepetlerden de al dekor ıcın,perde de uzun tul halın rengı kenarlarına da renklı fon yaptır kalın kumastan o zaman,hatta avızesıyle aynı perde satan yerler de vardı aynı desenden
avizeyi uyduramadılar maalesef, o ayrıntı sinirimi bozdu. uzun tül nasılsa beşiğin arkasında kalacak die düşünmedim. odamız çok çok küçük, yer değiştirme imkanımız yok. bakalım türlü türlü aksesuarlarla renklendiririm artık,saol canım. şu mobilyaların kokusundan bi kurtulsam artık

J jasminka83 ..evwt çıkmamisti cnm ama o kadar etkilendim ki hep kabusum oldu..is yerinde bile kendi kendimi dinliyorum sürekli. .acaba kelebek ucusuyor mu falan diye..beni en iyi sen anlarsın zaten. .cnm sen ne zaman verecen 24 saatlik testi..Sonuç hakkında beni de ilgilendirir misin

Kızlar doktordan geldik 1950 gr olmuş rahim ağzı kapalı suyu iyi başı asagida bi aydır zaten hiç bi sorun yok dedi hareketi azaldı sanki dedim kaç saatte ne kadar olmalı dedim her bebek farklı şu kadar saatte şu kadar hareket demek çok kitabı olur karnın tok olsun tatlı bişey ye sola yat bekle hareket edecektir hafif pit pit yap karnına cevap verecektir için rahat etmezse gel saat kaçta olursa dedi Ayy ne çok konuştum:-)

J jasminka83 ..evwt çıkmamisti cnm ama o kadar etkilendim ki hep kabusum oldu..is yerinde bile kendi kendimi dinliyorum sürekli. .acaba kelebek ucusuyor mu falan diye..beni en iyi sen anlarsın zaten. .cnm sen ne zaman verecen 24 saatlik testi..Sonuç hakkında beni de ilgilendirir misin
ben de yarın gıdecem doktora o zaman ısteyecem,benım kızda 1 hafta gerılık oldugu ıcın takıpte tutmam gerek dedı doktor,preeklamsının bı bulgusu da gelısım gerılıyı,benım bır damarda norch var ondan gerılık ırelıde gecmezse preeklamsıye donuyormus.Senı cok ıyı anlıyorum canım bı de ben calısmıyorum tumgun uzanmaya calısıyorum yıne de bazen hısetmıyorum hareketını,cok kucuk tıtreme oluyor bazen o kadar.Insallah bosuna bu endıselerımız

hem bilinen bişey hem de sezaryen sonrası acı tecrübeyle sabit :KK43: ameliyattan sonra 2 gün tuvalete çıkmadım sonra da çok zorlandım bir ay sonra hemoroid başladı Allahtan doğum sonrası hemoroid geçiciymiş ama bu sefer ameliyattan hemen sonra krem sürmeye başlıycam
sezeryanla hemoroidin bağlantısı ne oluyor canım?

Kizlar bende izne ayrildim ama 2 gun daha ise gidicem bugun gittim dra ama benim oglan ters dönmus normalken. Kilosuda 1800 küsür dedi nasil sizce birde tera donen baaka varmi
ü
Daha döner bence onu kafana takma, kilosu da iyi bence :):) Hadi gözün aydın

Kızlar doktordan geldik 1950 gr olmuş rahim ağzı kapalı suyu iyi başı asagida bi aydır zaten hiç bi sorun yok dedi hareketi azaldı sanki dedim kaç saatte ne kadar olmalı dedim her bebek farklı şu kadar saatte şu kadar hareket demek çok kitabı olur karnın tok olsun tatlı bişey ye sola yat bekle hareket edecektir hafif pit pit yap karnına cevap verecektir için rahat etmezse gel saat kaçta olursa dedi Ayy ne çok konuştum:-)
Maşallah yavruna, yeri daraldı ne yapsın yavrucak siz de her dakka sirtaki yapsın istiyorsunuz :):)

ü
Daha döner bence onu kafana takma, kilosu da iyi bence :):) Hadi gözün aydın

Maşallah yavruna, yeri daraldı ne yapsın yavrucak siz de her dakka sirtaki yapsın istiyorsunuz :):)

Valla benim kız içimi okuyor artık :) niye hareket etmiyor bu cadı diye geçiriyorum içimden bir bakıyorum içerden cevap veriyor bana :)

takmamay8 .!.:
Hayirli sabahlar guzel anneler ve onlarin yakisikli ogullari guzel kizlari nasilsiniz bakalim.ben artik ruyamda hep dogum yapiyorum ya hergun hemde iyicr strese girdim bir uyaniyorum dislerim birbirine kenetlenmis :KK43:

Canim takmamaya calis oku hergu

Merhaba arkadaşlar.bugün calistigim hastanede rapor almak için Dr a gittim.Dr muayene etti bebeğimin karin çevresi 3 hafta geriden geliyormuş.bu yüzden benim bi perinatologa gorunmem gerektiğini söyledi.ayni zamanda ateşim olduğu için nst ye baglandim.nst normal cikti.bir hafta rapor aldim.Perinatalog için gittiğimiz hastane de yoğun oldugu için gidemedik.yarin tekrar deneyecegiz sansimizi.
1 hafta önce özele gittiğimizde Dr normal demişti ama agirligi bana duşuk gelmişti.moralim bozuk çok korkuyorum sizden de dua bekliyorum:(((

merhaba ben cumartesi gittim doktora herşey iyi ama karın çevresi bir hatfa geri dedi, canım sıkıldı. Soğuk algınlığı ve taşınma işi üstüste geldi çok düzenli beslenemedim ondan olabilir mi?
bir de ara ara kasılmalarım oluyordu, söyledim doktra bebeğin başı biraz aşağıda baskı yapıyor dedi, vajinadan ultrasonla baktı rahim kapalı sorun yok dedi ama yine de progestan verdi, içim iyice daraldı:(

Back
X