Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr bugün benim doğum günüm :) oğlumun 33 haftalık olduğu haftada bende 33 yaşıma giriyorum. 33ü yaş olarak sevmesemde bana oğlumu verdiği için azda olsa sempati duyuyorum. iyiki doğdum :))))
Güzel haberlerle gel canım :) inş iyidir prensess :)Gunaydin kizlarrr. Bugün kizimla bulusacam :) Cok heyecanliyim insallah hersey yolundadir.
Günaydın kızlar öpüyorum hepinizi . Bel ağrım çokkk sola yatmak tan herhalde .yüzüstü yapmayı ozledimmm![]()
inşallah olmaz, ben hasta yattım bir hafta hem de taşınma işi oldu 1 hafta geriledi hemen bebeğin gelişmesiBilmiyorum canım cuma gidecem doktora daha gitmedim.şimdiye kadar hep günüyle uyumluydu kilosu hatta bikaç gün önde gibiydi ama ben Grip olunca iştah falan kalmadı bende.bir çorbanın bile fazla geldiği oldu.Zaten kilo da almamışım hatta biraz vermişim bile.ama bu aydan sonra kilo alması artıcak zaten.umarım sorun olmaz.
:) valla ben epeydir sallıyorum o konuyu. ağda en son 4. ayımda canımı çok acıtmıştı. ondan beri jilete talim. doğuma yakın kuaförüme gidicem artık. kendim yapamıyorum, benim canım çok tatlı sanırım. senin yerinde olsaydım eşimden yardım alırdımgünaydın hatunlarrr..
bişey soracam size ağda olayını nasıl hallediyonuz..
gecen ay aynayla falan yapmaya çalıştım pekte temiz olmadı
kuaför olayını hiç açmayın gitmem
Benim sol tarafım in şekli değişti artık galiba.Aynı sıkıntı bende de var canım.. hep sola yatmak zor gerçekten. Sol bacağım da çok ağrıyor.. bu yüzden sanırım.
raporu geç alıncamı izin günlerimizden gidiyormuş canım.benim dktorum 31+4 den sonra veririz dedi.canım ben hastanemin raporlama bölümü ile görüştüğümde tam 32+0 olmalı denildi hafta sonuna denk gelmediği müddetçe; aksi halde izin günlerimizden gidiyormuş ayrıca işyerinden doğum yapanlara da sordum böyle söylediler
raporda günlük yazmıyorki. benim raporumda 32. hafta çalışabilir yazıyor sadeceraporu geç alıncamı izin günlerimizden gidiyormuş canım.benim dktorum 31+4 den sonra veririz dedi.
Kızlar bakın bende bu sabunlardan yaptırdım hediyelik mavisinden nasıllarEki Görüntüle 1466659
Benim sol tarafım in şekli değişti artık galiba.![]()
ben geçen salı çalışabilir raporumu aldım; ama 37 ye kadar dayanabileceğimi sanmıyorum. 35 te izne ayrılacağım bu gidişle. 5 haftayı doldurduktan sonra çalışamıyoruz zaten yasal olarak.![]()
canım bişey sormak istiyorum . yasal olarak 37+0 a kadar çalışabiliyoruz dimi . sornası istesekte çalışamıyoruz dimi
raporun alındığı başlatıldığı tarih baz alınıyordur heralde canım.o tarıhten itibaren 5 hafta geçince ayrılıyorsundur izne.raporda günlük yazmıyorki. benim raporumda 32. hafta çalışabilir yazıyor sadece
tşk ederim canım sağol .evet canım 37+1 de calışamazsın
Canım bence de başka doktora daha görün derim ben. . Ayrıca bundan sonra tek bir doktorla devam et hangisine güvenin tamsa onunla. . 2 doktor kafa karıştırır çok yorulursun
Şu konuyu açıklığa kavuşturmak gerek ikisi de aynı rahatsızlığı görüyor ve söylüyor fakat yaklaşımları mı farklı yoksa biri sıkıntı görüyor diğeri görmüyor mu, bu soruları cevapladıktan sonra karar vermek daha kolay olur gibi geldi bana.
raporu geç alıncamı izin günlerimizden gidiyormuş canım.benim dktorum 31+4 den sonra veririz dedi.