• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba arkadaşlar dünkü moral bozukluğundan sonra bugün gittik kadindogum hastanesine.Dr bütün ölçümleri 2şer 3er kez yaptı.normal gozukuyor dedi.Suyun da gayet iyi dedi.Gelişim geriliği su azligi ile birlikte düşünülür dedi.2 hafta sonra tekrar gel dedi.gebelik ritimlerini istedi.Bebegimde 1700 gr olmus.perinatolojideki sekreter de sikinti yazilmadi diye almadi bizi.İnşaallah herşey yolundadır gerçekten.Hepimiz bebeklerimizi saglikli bir şekilde kucağimiza aliriz inşaallah
Rabbim onlari ve bizleri korusun.(Amin)

günaydın kızlarr :KK68:dogum ıznınden konu acılmıs dokyorum 31+4 de gıttıgımde veremıyorum son adet tarıhın sgkda kayıtlı dedı un tekrar gıdıp devlet hastanesınden aldım ama 8 hafta verdı dıger 8 hafta ıcın tekrar mı gıdıcem nasıl olacak sızede mı oyle verdı doktorlarnızo_O

benim doktorum da doğum iznine ayrılcak, nasıl denk geldi ya:( ist. avrupa yakası levent 4.levent. civarında oturan doktor ismi verebilecek olana var mı?

raporun alındığı başlatıldığı tarih baz alınıyordur heralde canım.o tarıhten itibaren 5 hafta geçince ayrılıyorsundur izne.
evet ben 11 martta aldım. 11 mart yazıyordu. valla tam 32de aldım hiç affetmedim. bu raporumu ayırdı benim kurumum, 37. haftada aldığım raporla birleştirip işlem yapacaklarmış. kurumdan kuruma değişiyor sanırım. 37 olsun bir an önce de çekip gidelim yahu

Aynen :110: gece uyanıp bi bakıyorum sağ tarafa yatmışım. Hemen dönüyorum sola. Sabah kalkınca da sol bacağım belim ağrıyor.
ben haksızlık mı yapıyorum acaba çocuğuma :110: sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. valla sağıma daha çok yatıyorum, öyle ayırt etmiyorum sağ sol die. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. sırtüstü de yatıyorum valla. popomun altına çok ince minder koyuyorum sırtüstü yatıyorum.

Merhaba arkadaşlar dünkü moral bozukluğundan sonra bugün gittik kadindogum hastanesine.Dr bütün ölçümleri 2şer 3er kez yaptı.normal gozukuyor dedi.Suyun da gayet iyi dedi.Gelişim geriliği su azligi ile birlikte düşünülür dedi.2 hafta sonra tekrar gel dedi.gebelik ritimlerini istedi.Bebegimde 1700 gr olmus.perinatolojideki sekreter de sikinti yazilmadi diye almadi bizi.İnşaallah herşey yolundadır gerçekten.Hepimiz bebeklerimizi saglikli bir şekilde kucağimiza aliriz inşaallah
Rabbim onlari ve bizleri korusun.(Amin)
gözün aydın cnm gecmıs olsun doktorun dıkkatsızlıgınden de kaynaklanıyo devlet hastanesınde dun olctu doktor bebegımı 31+1 olarak sonra radyolojıye gonderdı radyologda 32+2 yanı tam gunuyle uyumlu olctu gecen haftalarda bı arkadas dogum yapmış ve buraya yazmıstı ultrason olcumlerıyle hamılelıgı kendınıze zehır etmeyın dıyee :) hersey guzel olacak ınsaallah az kaldıııı:KK68:

Güzel haberlerle gel canım :) inş iyidir prensess :)
Tesekkur ederim canim, gayet iyiymis şükür :)
Evet cnm öyle yapıcam bende artık. Rabbim bilir ne zaman geleceğini tedbiri elden bırakmadan bebeğime iyi bakıcam. Beni rahatlatan diğer doktoruma emanet edicem kendimi de oğlumu da gelecek olan Allah'tan... "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla sonuçlandır inşallah"

canım ikisi de sorunu biliyor sıkıntı görüyor ama dediğin gibi olaya yaklaşımları farklı...
İğneyi araştırıcam eğer çok sıkıntılı bir durum değilse yaptırıcam bakalım. HErşey Allahtan güzel düşünelim güzel olsun demekten başka yapacak bişeyim yok.
canim senin icin doktora ciger gelistirici ignr zararli mi dedim. Doktorda erken dogum riskin yoksa gereksiz icinde kortizon var dedi. Sen yine de baska bi doktora gorun istersen.

tşk ederim canım sağol .
peki bişey sorucam bilgin vardır belki .
benim pazartesi kontrolum var. gittiğimde çalışabilir raporu içinde görüşeceğiz. geçen hafta gittiğimde bebeğim 4 gün geriden geldiğini soyledi. bu bir problem değil kılosu boyu iyi yumurtlama donemi ile ilgilidir dedi.
sat a göre şuanda 30+4 teyim . ama geri dediği için 30+0 sanırım bugun . doktor hangisine göre verecek bana ? istersem 32+0 da değilde 32+4 gibi alabiliyormuyum bu çalışabılır raporunu yoksa o gün olmasımı gerk ?
SATA GORE VERIYOR BEN ONU OZELLIKLE SORMUSTUM ULTRASYONDA ONDE YADA GERIDE CIKMASINA BAKILMIYOR

Evet cnm öyle yapıcam bende artık. Rabbim bilir ne zaman geleceğini tedbiri elden bırakmadan bebeğime iyi bakıcam. Beni rahatlatan diğer doktoruma emanet edicem kendimi de oğlumu da gelecek olan Allah'tan... "Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla sonuçlandır inşallah"

canım ikisi de sorunu biliyor sıkıntı görüyor ama dediğin gibi olaya yaklaşımları farklı...
İğneyi araştırıcam eğer çok sıkıntılı bir durum değilse yaptırıcam bakalım. HErşey Allahtan güzel düşünelim güzel olsun demekten başka yapacak bişeyim yok.
Sen içini ferah tut Allaha emanetiz hepimiz, ciğer geliştirici iğneyi de hiç kafana takma kız kardeşimi de erken doğuma almak zorunda kaldıklarında yapmışlardı bir sorun olmaz Allahın izniyle, sen yine de araştırmanı yap ve olmak zorundaysa yaptır. Allah şifa versin

Melegim 2018 gr boyu da 43 cm olmus. Sukur hersey yolunda kizlar :) Insallah herkes iyi haberler alir hep doguma kadar. Bu arada 32+0 oldum bugun calisabilir raporu aldim. Haftaya sali calisamaz raporu alicam :) tam hafta donumlerim sali gunu oldugu icin mutlaka sali gunleri gel dediler. yoksa gun kaybi yasayabilirsin dediler. Akintim cok oluyor diye donaxyl kullanmistim gecen iki haftada gecirmedi simdi vagi hex verdi bi de bunu denicez bakalim :) Ama suyu filan iyi dedi doktor. Bizden haberler boyle simdilik :)

ben haksızlık mı yapıyorum acaba çocuğuma :110: sağ tarafıma yatınca daha rahat ediyorum. valla sağıma daha çok yatıyorum, öyle ayırt etmiyorum sağ sol die. nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. sırtüstü de yatıyorum valla. popomun altına çok ince minder koyuyorum sırtüstü yatıyorum.
Nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın tabi ben sağa hiç yatamıyorum tekme kıyamet uyanıyorum:KK4:
ilk hamileliğim hiç böyle deildi geceleri tek sıkıntım yüz üstü uyuyamamaktı.:)
Bu çok hareketli rahatına düşkün boğamı ikizler mi olacak çok meraktayım :KK67:

Kızlar sabah bi uyandım sag ayağımın üstüne basamıyorum gece kıramp girse hatırlarım çok limon yedim ödem neden olurmu sizce yada ne neden olmuş olabilir bileniniz yaşayanınız varmı böyle bi durum...

: 403 .!.:
gözün aydın cnm gecmıs olsun doktorun dıkkatsızlıgınden de kaynaklanıyo devlet hastanesınde dun olctu doktor bebegımı 31+1 olarak sonra radyolojıye gonderdı radyologda 32+2 yanı tam gunuyle uyumlu olctu gecen haftalarda bı arkadas dogum yapmış ve buraya yazmıstı ultrason olcumlerıyle hamılelıgı kendınıze zehır etmeyın dıyee :) hersey guzel olacak ınsaallah az kaldıııı:KK68:
Allah razi olsun canim inşaallah herşey guzel olacak:KK66:)

günaydın kızlarr :KK68:dogum ıznınden konu acılmıs dokyorum 31+4 de gıttıgımde veremıyorum son adet tarıhın sgkda kayıtlı dedı un tekrar gıdıp devlet hastanesınden aldım ama 8 hafta verdı dıger 8 hafta ıcın tekrar mı gıdıcem nasıl olacak sızede mı oyle verdı doktorlarnızo_O

8 hafta değil canım 5 hafta verdi sana maksimum 5 hafta devredebilirsin. aldığın günden 5 hafta sonra tekrar gidip bu sefer iş göremezlik raporu alıcan 37+0 ım diye hersey yolunda giderse doğduğunda 8 -haftan başlıycak 5 haftayı da devretmiş olucan.

evet ben 11 martta aldım. 11 mart yazıyordu. valla tam 32de aldım hiç affetmedim. bu raporumu ayırdı benim kurumum, 37. haftada aldığım raporla birleştirip işlem yapacaklarmış. kurumdan kuruma değişiyor sanırım. 37 olsun bir an önce de çekip gidelim yahu
aynen şimdi izni hak ettiğimizin de farkında olunca gelmez artık 37. hafta :)

Kızlar sabah bi uyandım sag ayağımın üstüne basamıyorum gece kıramp girse hatırlarım çok limon yedim ödem neden olurmu sizce yada ne neden olmuş olabilir bileniniz yaşayanınız varmı böyle bi durum...
karıncalanma varsa uyusmustur buyuk ihtimalle, benim de bacaklarım ve kollarım uyusuyor surekli..

Nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın tabi ben sağa hiç yatamıyorum tekme kıyamet uyanıyorum:KK4:
ilk hamileliğim hiç böyle deildi geceleri tek sıkıntım yüz üstü uyuyamamaktı.:)
Bu çok hareketli rahatına düşkün boğamı ikizler mi olacak çok meraktayım :KK67:
bende aynı şeyi merak ediyorum boğa olmasını tercih ederim.ki muhtemelen öyle olur :)

Back
X