• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim 32+0 hafta sonuna denk geliyor pazartesi başlatabilirim heralde dimi.

olur tabi cenım 32+1 de alan arkadasımda oldu ama geç almanın bi faydası yok 32+3 32+4 bunlar 33 hafta artık yani 37 değil 38 haftada ayrılmış olursun erken gelirse hiç zaman kalmaz 38 haftalıkken çalışmaya ne gerek var yani bncede çok uzatmamk lazım

Kızlar sabah bi uyandım sag ayağımın üstüne basamıyorum gece kıramp girse hatırlarım çok limon yedim ödem neden olurmu sizce yada ne neden olmuş olabilir bileniniz yaşayanınız varmı böyle bi durum...
kramp girince hatırlamaman mümkün olmuyor canım.bi kere oldu benim bacağıma da anında uyandım.

Melegim 2018 gr boyu da 43 cm olmus. Sukur hersey yolunda kizlar :) Insallah herkes iyi haberler alir hep doguma kadar. Bu arada 32+0 oldum bugun calisabilir raporu aldim. Haftaya sali calisamaz raporu alicam :) tam hafta donumlerim sali gunu oldugu icin mutlaka sali gunleri gel dediler. yoksa gun kaybi yasayabilirsin dediler. Akintim cok oluyor diye donaxyl kullanmistim gecen iki haftada gecirmedi simdi vagi hex verdi bi de bunu denicez bakalim :) Ama suyu filan iyi dedi doktor. Bizden haberler boyle simdilik :)
gözün aydın cnm darısı ıyı haber bekleyenlere ınsaallah :)
8 hafta değil canım 5 hafta verdi sana maksimum 5 hafta devredebilirsin. aldığın günden 5 hafta sonra tekrar gidip bu sefer iş göremezlik raporu alıcan 37+0 ım diye hersey yolunda giderse doğduğunda 8 -haftan başlıycak 5 haftayı da devretmiş olucan.
cnm bn calısmıycam zaten ama toplam 16 hafta degıl mıydı bana 8 hafta verdı herkesın boyle mı acaba

gözün aydın cnm darısı ıyı haber bekleyenlere ınsaallah :)

cnm bn calısmıycam zaten ama toplam 16 hafta degıl mıydı bana 8 hafta verdı herkesın boyle mı acaba

canım 8 hafta vericek tabi...8 hafta önce 8 hafta sonra bebek doğunca vericek o 8 haftayıda bebek doğmadan nasıl versin 16 haftayı:)

Melegim 2018 gr boyu da 43 cm olmus. Sukur hersey yolunda kizlar :) Insallah herkes iyi haberler alir hep doguma kadar. Bu arada 32+0 oldum bugun calisabilir raporu aldim. Haftaya sali calisamaz raporu alicam :) tam hafta donumlerim sali gunu oldugu icin mutlaka sali gunleri gel dediler. yoksa gun kaybi yasayabilirsin dediler. Akintim cok oluyor diye donaxyl kullanmistim gecen iki haftada gecirmedi simdi vagi hex verdi bi de bunu denicez bakalim :) Ama suyu filan iyi dedi doktor. Bizden haberler boyle simdilik :)
masallah Bebişe oda 2 kiloyu gördü desene herşeyin iyi olmasına sevindim canım :-)

Kızlar sabah bi uyandım sag ayağımın üstüne basamıyorum gece kıramp girse hatırlarım çok limon yedim ödem neden olurmu sizce yada ne neden olmuş olabilir bileniniz yaşayanınız varmı böyle bi durum...
gecmıs olsun limon neden olmaz pekı şiş mı ayagın ,tansıyonunu ölc bı de ,normalde bu aylarda şişmeler olur ayakta ama o kadar basılmıyacak gıbı degıl

kızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez:KK17:

kızlar bugun kontrolum var,dua edın bana lutfen,ınsallah bu damar tıkanıklıgı gecmıstır,kızım beslene bılıyor,ıkı hafta once cok olumsuzdu doktorum,takıpte tutulman gerek dedı.Insallah aradakı fark kapanmistır,yoksa gelısım gerılıyı devam ederse kızım buyuyemez:KK17:
Canım inş güzel haberlerle gelirsin bebişimle gayet sağlıklıdır Rabbim yardımcın olsun

hayırlı haberlerle gel inşallah

InsaAllah hayirli haberlerle gelirsin canim:21:

büyümüştür canım, bizi haberdar et, üzme kendini büyümemişse de, doğunca gelişir zaten. Ama sen iyi düşün lütfen...

limon dan olacağını sanmam xanim. Çok ayakta kalmak çok oturmak yapıyo .ayaklarını uzatman lazim

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...

cnm dualarımız senınle ınsallah guzel haberlerle gelcen stres yapma ....

Back
X