• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bana sankı yemeklerden sonra ve vucut ısınınca artıyor gibi geliyor ama emınde değilim .Perşembe kontrole gıdıcem bakalım ne diycekler...
benm yemekten oncede oluyor farketmiyor esime hastanede çalısan bi arkadası seker yuklemesi yaptıran bazı kişilerde oluyor demis pek inanmadım ama senn kontrol önceymiş cnm bi sor bakalım ne dicek doktor..
sanki yine basladi :(

Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuş:nazar:Vallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş:nazar:

Maşallah canım. 3 hafta da 1.250 gr mı almış. Yanlış anlamadım değil mi? Boyu ne kadar değişmiş bu üç hafta da :)

benm yemekten oncede oluyor farketmiyor esime hastanede çalısan bi arkadası seker yuklemesi yaptıran bazı kişilerde oluyor demis pek inanmadım ama senn kontrol önceymiş cnm bi sor bakalım ne dicek doktor..
sanki yine basladi :KK43:
huylu olduk iyice bende kasınmaktan bahsedınce bıle başlıyor.şeker yüklememi taa 25. hafta yaptırmıstım ondan olacagını sanmıyorum bakalım ne dıycek yazarım sana ...

ben o zaman atayım kendimi biyerlerden aşağıya :KK43:
sanırım hamileliğimden beri pizza 10 hamburger 10 fln olmuştur :KK43:
ya sonuçta kesinlikle yenmemeli demiyorlar hamile olanada olmayanada bi faydası yok.. ben hem bebiş için hem kilo için tuttum kendimi az yemekte fayda var..;)

karıncalanma varsa uyusmustur buyuk ihtimalle, benim de bacaklarım ve kollarım uyusuyor surekli..
uyuşma hep varda bu bayağı ağrıyo üstüne basarken bide merdiven çıkarken

bende aynı şeyi merak ediyorum boğa olmasını tercih ederim.ki muhtemelen öyle olur :)
Ben 15.05.2015 tarihinde doğsun diye hesaplayarak hamile kaldım hiç uzayıp ikizler e geçeceğini düşünmedim pişmanım :KK43::KK11:sağlıkla doğsunlarda Allahın izniyle yinede insan merak ediyor işte

gecmıs olsun limon neden olmaz pekı şiş mı ayagın ,tansıyonunu ölc bı de ,normalde bu aylarda şişmeler olur ayakta ama o kadar basılmıyacak gıbı degıl
Şişlik te var tansiyon etkisi ne olur ki bu duruma

limon dan olacağını sanmam xanim. Çok ayakta kalmak çok oturmak yapıyo .ayaklarını uzatman lazim
sabah uyandım basamadım şimdide işte olunca uzatamıyorum

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Maşallah canım. 3 hafta da 1.250 gr mı almış. Yanlış anlamadım değil mi? Boyu ne kadar değişmiş bu üç hafta da :)
Evet canım boy da 7 cm artmış dediklerimi sizde yapın kivi 1 tane sade soda her gün yatarken muz ceviz badem ceviz peynir haftada 1 balık hergün portakal elma

Evet canım boy da 7 cm artmış dediklerimi sizde yapın kivi 1 tane sade soda her gün yatarken muz ceviz badem ceviz peynir haftada 1 balık hergün portakal elma
Sağol canım. Bu dediklerinden sadece her gün elma ve balık yemiyorum. Ama onun dışındakileri mutlaka yiyorum. Her gün 1 köy yumurtası, peynir, süt ve/veya yoğurt, muz ceviz, fındık, badem, kivi, portakal, bol zeytin. Benim kontrolümde 4 Nisanda. 32+2 olacağım. İnşallah benim oğlumda seninki kadar büyümüş olur :)

Çok yorgun ve halsiz hissediyorum. 1 saat uyumusum tv izlerken hâlâ uyanamadim sanki. Nefes almakta da zorlanıyorum zaten. Bugün doğumu düşündüm çok korkuyorum ben sanırım. Kuzenimle konuştum o sezeryan yapmıştı her konuştuğumuz zaman tavsiye ediyor. Aklımı celecek nerdeyse deli kuzenim.. Ahhhh ahh. .

gulcin30 gulcin30 MAŞALLAH canim bebise kocaman olmus çok güzel kilo almış. Dediklerini uygulicam. Hatta bugün balık yapacam ama canım hiç istemiyor.
J jasminka83 canım güzel haberlerle geleceğini ümit ediyorum.

gulcin30 gulcin30 MAŞALLAH canim bebise kocaman olmus çok güzel kilo almış. Dediklerini uygulicam. Hatta bugün balık yapacam ama canım hiç istemiyor.
J jasminka83 canım güzel haberlerle geleceğini ümit ediyorum.
Bebeğinin hatırı için yiyeceksin vallahi haftada 2 diyorlarda aslında 1 bile olur düşünsene akıllı zehir gibi Zeki bir çocuğun olacak hergün yer kız insan

kızlar size bir şey danışacağım bana yardımcı olursanız sevinirim,
benim sata göre 32. haftam 16 mart pazartesi, 16 martta 32+00 da çalışabilir raporumu aldım
37.haftamda 20 nisan pazartesi, yani 20 nisanda 37+00 çalışamaz/iş görmez raporu almaya gideceğim.ben raporu 37+2'de çarşamba günü alsam olur mu?kamudayım herhangi bir sorun teşkil eder mi?

ben o zaman atayım kendimi biyerlerden aşağıya :KK43:
sanırım hamileliğimden beri pizza 10 hamburger 10 fln olmuştur :KK43:
pizza 1 ,hamburger menü 6-7 :)

canım sezaryen mi olacaksın? Bana da 31 martta gün verecek sezaryen için
seninki neden sezeryan canım?
uyuşma hep varda bu bayağı ağrıyo üstüne basarken bide merdiven çıkarken

Ben 15.05.2015 tarihinde doğsun diye hesaplayarak hamile kaldım hiç uzayıp ikizler e geçeceğini düşünmedim pişmanım :KK43::KK11:sağlıkla doğsunlarda Allahın izniyle yinede insan merak ediyor işte

Şişlik te var tansiyon etkisi ne olur ki bu duruma

sabah uyandım basamadım şimdide işte olunca uzatamıyorum
nasıl ayarladın öyle canım tarihi baya yaklaşmışsın :)

Aslında kız erken doğar derler ama benim ilk kız iki hafta geç doğmuştu:KK43:
aynen bende ona inanıyorum kız odluğu için erken gelir diye düşünüyorum ama istisnalar olabilir tabi.

Bebeğinin hatırı için yiyeceksin vallahi haftada 2 diyorlarda aslında 1 bile olur düşünsene akıllı zehir gibi Zeki bir çocuğun olacak hergün yer kız insan
Mecbur yicem canım ama midemi çok bulandiriyor. Ertesi gün bile tadı ağzımda kalıyor

kızlar size bir şey danışacağım bana yardımcı olursanız sevinirim,
benim sata göre 32. haftam 16 mart pazartesi, 16 martta 32+00 da çalışabilir raporumu aldım
37.haftamda 20 nisan pazartesi, yani 20 nisanda 37+00 çalışamaz/iş görmez raporu almaya gideceğim.ben raporu 37+2'de çarşamba günü alsam olur mu?kamudayım herhangi bir sorun teşkil eder mi?
neden 2 gün geciktiriyosunki. yasal olarak yasak zaten 37den sonra çalışman

canım peki bu arada sen ne kadar kılo aldın ? bu yediklerin direk bebeğemi kılo aldırıyo yoksa sendemi aldın :)
bende hergün fındık peynir ceviz elma portakal yiyorum . kivi soda öyle rutin düzenli değil. onlarıda deneyeyim bari.

pizza 1 ,hamburger menü 6-7 :)

seninki neden sezeryan canım?

nasıl ayarladın öyle canım tarihi baya yaklaşmışsın :)

aynen bende ona inanıyorum kız odluğu için erken gelir diye düşünüyorum ama istisnalar olabilir tabi.
canım ben de gebelik şekeri çıktı oğlum biraz iri normal olmaz dedi doktorumuz o yüzden sezaryen dedi ve 38. haftada doğurtacak kısmetse

Back
X