• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
böyle bir agri yok canım ya doktora kaçıncı gidişim kanal tedavisi gerekiyormuş yapamayız üniversite hastanesine randevu al dediler ist zor randevu almak üç ay sonraya veriyorlarmis ben zaten doğum yapacağım o zamana antibiyotik verip yolluyorlar onu da ben kullanmak istemiyorum :-(
benimde öyle kanal tedavilik bir dişim vardı, o zamanlar 5 aylık falandım.artık gece ,gündüz,soğukta ve tatlıda ağrısına dayamadım dr gittim.kanal tedavisi yapmayalım onu doğum sonrasına bırakalım dedi.ama sinirlerini alıp,içine karanfilli bir ilaç koyup geçici dolgu gibi bişey yaptı.bu seni 2 ay idare eder sonra gelirsin yine karanfillli ilacı yineleriz dedi..sonra zaten doğum yaparsın,doğumdan sonrada kanal tedavisi yaparız dedi. sonra kendi doktorumu da aradım istediğin tedaviyi yaptırabilirsin sorun olmaz dedi.diş hekimide kadındı ve de o da hamileydi.bence bu şekilde yapmamız daha uygun olur dedi.

gözün aydın cnm darısı ıyı haber bekleyenlere ınsaallah :)
Teşekkürler canım. Amin inşallah herkes iyi haberlerle gelsin :)
masallah Bebişe oda 2 kiloyu gördü desene herşeyin iyi olmasına sevindim canım :-)
Evet canım ya 2 kiloyu bulduk bizde şükür :KK36:
ben kendimi çok mutsuz hissediyorum :KK43:
elimde olmadan bu 1 haftadır hep pizza hamburger fln yiyorum . yani bilerek canım istiyo gibide değil. haftasonu dışarda olunca hamburgerlere patates kızartmalarına sardık. her zaman yemiyorum nasıl olsa bişey olmaz diye düşünüp yedim. ki hamılelıgımden beri çok az yemişimdir dikkat edıyordum kendime. bazönce işyerinde pizza yedim . kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı :KK43: hiç yararlı şekilde yemedim ve besleyemedim onu galiba bu hafta :mad:
Mutsuz hissedip yaptığın stres daha zararlı bebişe ama :) Ben de yedim hamileliğim boyunca canım ne isterse, pizza , hamburger ama fazla abartmamaya dikkat et sen yine de :KK66:
Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuş:nazar:Vallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş:nazar:
Maşallah bebeğine canım :nazar::nazar: Muz ve kuruyemiş ben de yiyorum. Doktor iyi beslemişsin dedi bu sefer. Çok hoşuma gitti :21:

canım peki bu arada sen ne kadar kılo aldın ? bu yediklerin direk bebeğemi kılo aldırıyo yoksa sendemi aldın :)
bende hergün fındık peynir ceviz elma portakal yiyorum . kivi soda öyle rutin düzenli değil. onlarıda deneyeyim bari.
Hamile kalıp da kilo almayan Türk kadını herhalde çok azdır 15 kilo aldım bende hiç umrumde değil vallahi kızımda da 17 almıştım 2 senede 55 kiloya düşüp fıstık gibi olmuştum sağlıkla çıkşında kilo dediğin nedir tutarsın boğazı gider

Hamile kalıp da kilo almayan Türk kadını herhalde çok azdır 15 kilo aldım bende hiç umrumde değil vallahi kızımda da 17 almıştım 2 senede 55 kiloya düşüp fıstık gibi olmuştum sağlıkla çıkşında kilo dediğin nedir tutarsın boğazı gider
ben kıloma çok takık değilim ama doktor hızlı gidiyorsun diye kaç kez uyardı . şimdiye kadar 14 kılo aldım 30 haftamdayım .

sanırım ben bu durumu bozuyorum. 3 kilo aldım toplamda. yarın 11de randevumuz bakalım 34. haftamız. kilo aldım gibi geliyor ama sonucu yazarım gelince :anneadayı:

Kızlar evde kefir mayalamaya başladım. İki günde bir bardak içiyorum. Kefir in hamilelikte içilmesi ile ilgili net bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

Kızlar evde kefir mayalamaya başladım. İki günde bir bardak içiyorum. Kefir in hamilelikte içilmesi ile ilgili net bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

bebeğin kemik gelişimi için çok iyi bir çok doktor tavsiye ediyor bende evde mayalıyorum. Çok sevdiğim bir içecektir devammm :KK50:

Bende aynı dertteyim. Agda ya gitmem. Kendimde yapamiyorum. Aldım güzel bi jilet cart cartt. Onda bile kalıyo ama temiz oluo napalim
Canım ben hala orayı görüyorum en baştan beri jilet yapıyorum ağdadan korkuyorum zaten doğuma giderken de inşallah temiz gideriz

sanırım ben bu durumu bozuyorum. 3 kilo aldım toplamda. yarın 11de randevumuz bakalım 34. haftamız. kilo aldım gibi geliyor ama sonucu yazarım gelince :anneadayı:
Nasıl 3 kilo ya zaten çocuk 2,5 kilo suyu falan var yemek yemiyorsun o zaman sen aşırı zayıfsındır herhalde bünyen kilo yapmıyor

ben kendimi çok mutsuz hissediyorum :KK43:
elimde olmadan bu 1 haftadır hep pizza hamburger fln yiyorum . yani bilerek canım istiyo gibide değil. haftasonu dışarda olunca hamburgerlere patates kızartmalarına sardık. her zaman yemiyorum nasıl olsa bişey olmaz diye düşünüp yedim. ki hamılelıgımden beri çok az yemişimdir dikkat edıyordum kendime. bazönce işyerinde pizza yedim . kendimi çok suçlu hissediyorum bebeğime karşı :KK43: hiç yararlı şekilde yemedim ve besleyemedim onu galiba bu hafta :mad:
Canım öncelikle kilo için kıs kendini inan bebeğe bu yenilenler bana göre zarar vermiyor bilmiyormm ben pizza yiyorum belki fast food değl ki normal de ben avm de olsam bişe yemem dışarda olsam bile alternatif yerleri var o işi özel yapan yerler bulmaya çalışırım yada deniz mahsülü çorba yeşitlik o tsrz ama dersen başka yer yok die salata yoğurt ye yani kendini suçlu hissetme

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Evet canım boy da 7 cm artmış dediklerimi sizde yapın kivi 1 tane sade soda her gün yatarken muz ceviz badem ceviz peynir haftada 1 balık hergün portakal elma
Buraya özellikle bunları yazdım herkes mesaj attmaya çalıştım bunlar bebeğe iyi gelip büyüten besinler maşallah canım

Bizde 28 haftada 2 hafta önce 40 cm idik pazartesi görmeye gidicem bebişi bakalımm

pizza 1 ,hamburger menü 6-7 :)

seninki neden sezeryan canım?

nasıl ayarladın öyle canım tarihi baya yaklaşmışsın :)

aynen bende ona inanıyorum kız odluğu için erken gelir diye düşünüyorum ama istisnalar olabilir tabi.
Yediklerinin tam tersi beniö için geçerli

Şuan kilonuz kaç acaba 3 kilo bayağı iyi

İçsem bende evde mayalamak istiyorum çok faydalı ama ben sdc meyveli içebiliyorum

benimde öyle kanal tedavilik bir dişim vardı, o zamanlar 5 aylık falandım.artık gece ,gündüz,soğukta ve tatlıda ağrısına dayamadım dr gittim.kanal tedavisi yapmayalım onu doğum sonrasına bırakalım dedi.ama sinirlerini alıp,içine karanfilli bir ilaç koyup geçici dolgu gibi bişey yaptı.bu seni 2 ay idare eder sonra gelirsin yine karanfillli ilacı yineleriz dedi..sonra zaten doğum yaparsın,doğumdan sonrada kanal tedavisi yaparız dedi. sonra kendi doktorumu da aradım istediğin tedaviyi yaptırabilirsin sorun olmaz dedi.diş hekimide kadındı ve de o da hamileydi.bence bu şekilde yapmamız daha uygun olur dedi.
canım nedense benim gittiğim doktorlar korkarak yaklasiyor bu konuya karanfil diş etine zarar verir fazla kullanma dedi böyle ortada kaldım :-(

Selam kızlar şimdi Dr geldik kısmetse kesin doğum Dr 20 Nisan oğlumun 2500 kilo 47 cm boyu olmuş:nazar:Vallahi bu hafta ben beslenmeme dikkat ettim 3 hafta da1250 oynamış kilosugece yatarken muz yedim ve bol kuruyemiş:nazar:
Masallh canim guzel gelismis yavrun

Back
X