- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
hoşbulduk canım bu ay korunmayı bıraktım yenıden belırtıler aramaya basladım bu ay umudum yok ama ıns en yakın zamanda rabbım acımı hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp eder bana senın bıseyın kalmamıs nerdeyse rabbım kolaylık versın tasınırkende cok yorma kendını:) :) ben de öyleydim canım şimdi ne istediğimi de bilmiyorum artık :)
Senden cesaret gelmişti zaten canım çok teşekkür ederim içime su serptin biraz :)
Cumartesi doğuruyor sandık canım hastaneye götürdk hemen 3 cm açılması çıktı ama nst de hiç sancı çıkmadı doktor da eve gönderdi kaç gündür sancilaniyor. Doktoru sancılar belinden kasiklarina vurunca gelirsin ondan önce gelme dedi. O da bekliyor. Sezeryan istemiyorum diye de inatlasiyor.
Canım. Hoşgeldin öncelikle seni burda görmek çok güzel :) çok seviniyorum. Doğru söylüyorsun o an şartlar neyi gerektiriyorsa o şekilde olmalı her şey. Şu an tasiniyoruz yürüyecek halim kalmıyor malesef..taşınma işi bittikten sonra hep yurucem tabi dogurmazsam :) burdaki havuzlar hijyen bakımından o kadar güvenilir değil canım o yüzden sıcak bakmıyorum